Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حیدری قائم مقام سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، افزود: با توجه به سال جهش تولید و با تدوین برنامه پنج ساله در زمینه تولید و خودکفایی پارچه چادر مشکی امسال با کمک بسیج و بخش خصوصی دومین کارخانه تولید پارچه چادر مشکی در کشور راه‌اندازی شد.

وی گفت: ایران بزرگ‌ترین مصرف کننده پارچه چادر مشکی در دنیاست ولی حدود 90 درصد از آن وابسته به واردات است و در خوش‌بینانه‌ترین حالت فقط 10 درصد از آن از تولید داخل تأمین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته حیدری از مصرف سالانه 90 میلیون متر پارچه چادر مشکی، 80 میلیون متر وارداتی و حداکثر 10 میلیون متر در داخل تولید می‌شود.

قائم مقام سازمان بسیج اصناف اظهار داشت: هر سال به اندازه سرمایه ایجاد 5 کارخانه با ظرفیت 10 میلیون متر ارز کشور برای واردات پارچه چادر مشکی خارج می‌شود. اگر هر کارخانه 25 میلیون دلار خرج داشته باشد، سالانه حدود 150 میلیون دلار ارز فقط برای واردات پارچه چادر مشکی از کشور خارج می‌شود.

به گفته وی قرار است با راه‌اندازی کارخانه‌های تولید پارچه چادر مشکی علاوه بر تأمین نیاز داخلی برای صادرات به کشورهای منطقه نیز فعالیت کنند. در این زمینه به کارخانه‌هایی که تعطیل، راکد و یا نیمه فعال شده‌اند قرار شد با کمک بسیج و انگیزه داخلی خط تولید پارچه چادر مشکی راه‌اندازی شود که اولین مجموعه نساجی که منطبق با استانداردهای روز دنیا پارچه چادر مشکی تولید می‌کند، کارخانه نای زرین خوانسار است که این کارخانه به مدت 9 سال تعطیل بود اما با انگیزه جهادی به میدان آمد و بسیج نیز حمایت کرد و دوباره راه‌اندازی شد.

حیدری در مورد این که چه حمایت‌هایی صورت گرفت گفت:‌در قدم اول کمک کردیم پلمب کارخانه که در سال 91 انجام شده بود، باز شود و در شهریور امسال کارخانه از پلمب خارج شده، همچنین انشعابات آب، گاز، برق، تاسیسات و سیستم فاضلاب برقرار شده، بدهی مالیاتی، بدهی به تأمین اجتماعی پرداخت شد و با انگیزه جهادی مدیران این کارخانه و کمک بسیج در بهمن امسال شروع به تولید کرده، در حالی برای رسیدن به روال عادی تولید بین 12 تا 18 ماه طول می‌کشد، اما با انگیزه جهادی و در سال جهش تولید این کارخانه در کمتر از 4 ماه راه‌اندازی شد و در روز ولات حضرت زهرا(س) و بزرگداشت مقام زن، کارخانه تولید چادر مشکی با ظرفیت 10 میلیون متر راه‌اندازی شد.

قائم مقام سازمان بسیج اصناف همچنین در مورد بازار فروش این محصولات گفت: امروز در جلسه‌ای با حضور فعالان اصناف سایتی به نشانی «با چادر» راه‌اندازی شده که قرار است توزیع سراسری در کشور انجام دهد.

وی همچنین گفت: امسال با کمک اصناف با راه‌اندازی خط تولید ماسک روزانه تا ظرفیت 20 میلیون عدد ماسک تولید کردیم و در این راستا 17 هزار شغل ایجاد شد. در حال حاضر نه تنها نیاز کشور به ماسک تأمین شده، بلکه مجوز صادرات هم گرفته شده و صادرات ماسک سه لایه با پارچه ملت بلون انجام می‌شود.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: فارس

کلیدواژه: چادر مشکی بخش خصوصی محمد حیدری تولید پارچه چادر مشکی تولید پارچه چادر پارچه چادر مشکی راه اندازی شد میلیون متر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۱۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده

تحت سه سناریوی نه چندان خوش بینانه وزارت اقتصاد روسیه، صادرات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) این کشور ممکن است در چهار سال آینده، متوقف شود.

به گزارش ایسنا، تحت سناریوهای «محافظه کارانه» و «استرس» وزارت اقتصاد روسیه که علنی نشده است، تولید ال‌ان‌جی روسیه ممکن است در فاصله سال ۲۰۲۵ تا ۲۰۲۵، در ۳۸.۶ میلیون تن ثابت بماند.

طبق سندی که توسط رویترز مشاهده شده، سناریوی پایه که خوش بینانه ترین سناریو است، رشد تولید از ۳۳.۳ میلیون تن در سال ۲۰۲۳، به ۵۶.۶ میلیون تن در سال ۲۰۲۷ را پیش بینی کرده است.

روسیه اعلام کرده است که با کارخانه های جدید واقع در منطقه آرکتیک، می‌خواهد ۲۰ درصد از بازار جهانی ال‌ان‌جی را در فاصله سال ۲۰۳۰ تا ۲۰۳۵ تامین کند که در مقایسه با حدود هشت درصد فعلی، بالاتر است.

با این حال، تحریم‌های غربی متعدد، موانعی را به خصوص برای پروژه جدید «آرکتیک ال‌ان‌جی ۲» به وجود آورده اند که پس از آغاز تولید در دسامبر، هنوز محموله‌ای را صادر نکرده است.

این پروژه قرار است به یکی از بزرگترین کارخانه های روسیه با تولید سالانه ۱۹.۸ میلیون تن ال‌ان‌جی و ۱.۶ میلیون تن میعانات گازی ثابت از سه واحد، تبدیل شود.

منابع آگاه اظهار کرده اند: تبدیل متان به مایع در دمای منفی ۱۶۳ درجه، اکنون در این کارخانه متوقف شده است. شرکت گازپروم همچنین آغاز فعالیت مجتمع گازی عظیم در بندر اوست لوگا را از زمان خروج شرکتهای غربی پس از آغاز جنگ اوکراین، به تاخیر انداخته است.

بر اساس گزارش رویترز، روسیه در حال حاضر دو کارخانه ال‌ان‌جی بزرگ شامل کارخانه یامال ال‌ان‌جی نواتک و ساخالین ۲ گازپروم دارد که اولی حدود ۲۰ میلیون تن و دومی بیش از ۱۰ میلیون تن ال‌ان‌جی در سال میلادی گذشته، تولید کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • فرآیند تولید و بسته بندی میلیون‌ها همبرگر مرغ در کارخانه (فیلم)
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده