Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، نشست مشترک و فوق العاده اعضای کمیسیون های صنایع و معادن، اقتصادی و کشاورزی مجلس امروز دوشنبه با حضور رییس مجلس شورای اسلامی، «علیرضا رزم حسینی» وزیر صنعت، معدن و تجارت و «کاظم خاوازی» وزیر جهاد کشاورزی به منظور بررسی وضعیت بازار و دلایل گرانی کالاهای اساسی در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«محمدباقرقالیباف» در این نشست گفت:  مشکل تامین کالاهای اساسی از جمله تامین مرغ در همه استان های کشور وجود دارد و مردم در صف‌های طولانی خرید مرغ هستند.

رییس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در سال های گذشته با پیشنهاد دولت وزارت بازرگانی و وزارت صنعت با یکدیگر ادغام شدند و باید وظایف آن ها را تفکیک و مشخص می‌شد که چنین اتفاقی رخ نداد و مشکلات فعلی نتیجه ضعف مدیریت است.

وی با تاکید بر اینکه مشکلات متعددی در زنجیره تولید تا توزیع کالا در کشور وجود دارد، افزود: ۸ میلیارد دلار برای کالاهای اساسی اختصاص داده شده است این رقم برای تامین کالاهای اساسی هزینه شود ولی مردم هنوز از این رقم منتفع نشدند.

قالیباف علت عدم نبود صف برای خرید گوشت قرمز را عدم توانایی مردم در خرید دانست و گفت: علاوه بر عدم توانایی مردم در خرید گوشت قرمز، محرومیت از خرید مرغ نیز به این شرایط اضافه شده است.

رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بانک مرکزی پیش از این اعلام کرده بود ۴.۲ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی به واردات کالاهای اساسی اختصاص داده است، افزود: ارز ۴۲۰۰ تومانی تخصیص داده شده اما شرایط به گونه ای است که قدرت مردم برای خرید گوشت قرمز کاهش یافته و این موضوع را در خصوص لبنیات نیز شاهد هستیم.

وی ادامه داد: مجلس به دنبال حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی بود چون ۸ میلیارد دلار هزینه شد ولی مردم نفعی نبردند. درحالی که حتی وزیر صمت موافق این اتفاق بود اما دولت درخواست کرد که این ارز در سال آینده حذف نشود و مجلس برای تعامل با دولت به این خواست احترام گذاشت.

ادامه دارد...

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی وزارت جهاد کشاورزی علیرضا رزم حسینی مجلس یازدهم کاظم خاوازی ستاد تنظیم بازار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی وزارت جهاد کشاورزی علیرضا رزم حسینی مجلس شورای اسلامی وزارت جهاد کشاورزی علیرضا رزم حسینی مجلس یازدهم کاظم خاوازی ستاد تنظیم بازار اخبار کنکور مجلس شورای اسلامی کالاهای اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۱۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: بانک مرکزی در پایان سال ۱۴۰۲ به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرد

به گزارش قدس آنلاین، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر درباره گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص کمبود دارو گفت: علاوه بر جلسات صحن علنی مجلس برای بررسی علل کمبود دارو بنده نیز جلسات جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

وی ادامه داد: بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسئولیت دارند. بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد منتها در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با استناد به ماده ۲۳۴ در تذکری بیان کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است. آخرین جلسه در ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۲ بود که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد.

وی اضافه کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیمار بپردازد که این اتفاق رخ نداده و تقریبا پرداختی از جیب بیمه و بیمار نصف نصف است. بیشترین اشکال هم به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بر می‌گردد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی توضیح داد: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تامین نکرد. سازمان برنامه و بودجه هم ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده، سازمان تامین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است؛ علی‌رغم اقدام معقول مجلس شورای اسلامی همچنان مشکلات مردم حل نشده و باید چاره‌ای اندیشید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست
  • ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی در تعامل مجلس و دولت/ وفاق و همدلی در اصفهان رو به ارتقا است
  • یکی از راه‌های توسعه گیلان همدلی میان دولت و مجلس است
  • نامه وزیر دفاع به قالیباف
  • پیام وزیر دفاع ایران به محمدباقر قالیباف+ جزئیات
  • حسینی: در حال آماده شدن برای تعامل بیشتر با مجلس آینده هستیم
  • قالیباف: کمتر از نیم درصد مردم مشمول قانون مالیات بر سوداگری می‌شوند
  • حکم دو رهبر پای متمم قانون اساسی ایران
  • قالیباف: بانک مرکزی در پایان سال ۱۴۰۲ به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرد
  • قالیباف: بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است