Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  «نماینده» محمدرضا پورابراهیمی در ارتباط تصویری با بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما تاکید کرد: در خصوص موضوعات مربوط به تنظیم بازار، وزارتخانه های جهاد کشاورزی و صمت و بانک مرکزی به عنوان تامین کننده ارز در خصوص کالاهای اساسی، مسئولیت دارند و باید پاسخگو باشند.

وی افزود: اختلاف نظرها درباره قانون انتزاع و نبود یکسان سازی تصمیمات بخش دولت در خصوص تامین و اختصاص ارز و مدیریت توزیع کالاهای اساسی در کشور، مشکلات عدیده ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورابراهیمی با تاکید بر اینکه دولت به عنوان یک مجموعه واحد باید پاسخگوی این وضعیت باشد، اضافه کرد: نمی شود به علت تشکیل نشدن وزارت بازرگانی یا تصمیم گیری در خصوص بخش هایی از حوزه قانون انتزاع، شاهد چنین شرایط غیر قابل قبولی باشیم.

وی با بیان اینکه با وجود مخالفت مجلس با ارز ترجیحی اما دولت بر آن اصرار کرد، گفت: از نظر مجلس، تغییر قیمت ها و نبود مدیریت بازار قابل قبول نیست.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: شخص رئیس جمهور به عنوان مسئول تیم اقتصادی دولت و کابینه او در خصوص هماهنگی میان اجراء باید تصمیم گیری کند.

پورابراهیمی افزود: وزارت صمت اعلام کرد تنظیم بازار کالاهای بخش کشاورزی را وزارت کشاورزی انجام دهد و بخش غیر کشاورزی آن در اختیار وزارت صمت است.

وی اضافه کرد: نشست فردا برای جمع بندی موضوعات است و امیدواریم خبرهای خوبی برای مردم داشته باشیم. وزیر صمت هفته گذشته مهمان کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و مشکلات تامین و توزیع کالاهای اساسی و لزوم حل به موقع آن ها، موضوع جلسه وزیر و نمایندگان مجلس بود. قرار است وزیر صمت به همراه وزیر جهاد کشاورزی، فردا برای بررسی دوباره همین موضوع به کمیسیون مجلس بروند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: تنظیم بازار توزیع کالاهای اساسی کالاهای اساسی محمدرضا پورابراهیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۲۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی

به گزارش خبرگزاری مهر، پاکستان کشوری با جمعیت ۲۳۵ میلیون از بین کشورهای همسایه ایران بازار بزرگی برای بحث صادرات دارد. به طوری که آمار واردات محصولات کشاورزی این کشور سال گذشته بیش از ۱۱ میلیارد دلار بوده و سهم ایران از این بازار ۴۳۷ میلیون دلار بود.

با توجه به اقداماتی که وزارت جهاد کشاورزی انجام داده، صادرات سال گذشته محصولات کشاورزی و صنایع غذایی به پاکستان رشد ۲۶ درصدی تجربه کرد. ظرفیت بخش کشاورزی ایران ظرفیت بالایی در صادرات محصولات کشاورزی و صنایع غذایی داشته و می‌توان سالانه تا سقف یک میلیارد دلار صادرات به پاکستان داشت.

علیرضا پیمان پاک، معاون وزیر جهاد کشاورزی حضور پررنگ در رویدادهای تجاری و نمایشگاه‌های بزرگ مرتبط اصلاح روش‌های بازگشت ارز حاصل از صادرات و نیز توسعه زیرساخت‌های گمرکی و تجهیز زنجیره سرد لجستیک حمل و نقل کالای کشاورزی را از جمله برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای دستیابی به این هدف صادرات برشمرد و گفت: با توجه به اینکه پاکستان کشور اسلامی است، می‌توان بحث واردات گوشت و دام زنده از آن کشور را بررسی و پیگیری کرد.

وی افزود: از سوی دیگر ذرت دامی که در این کشور کشت می‌شود از کیفیت مطلوب و قیمت مناسب برخوردار بوده و جز نهاده‌های مورد نیاز ایران است.

وی ادامه داد: اقتصاد ایران و پاکستان تا حدودی مکمل یکدیگر بوده که می‌تواند منجر به گسترش تعاملات شود.

گفتنی است؛ از جمله مواردی که در سفر ریاست جمهوری در سفر پاکستان پیگیری شد بحث کشت قراردادی، تهاتر کالاهای اساسی و سایر اقدامات زیرساختی بود.

کد خبر 6087611

دیگر خبرها

  • پیام سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی
  • رئیس‌جمهور: سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت
  • وزارت ارتباطات به زودی از ماهواره‌های جدید رونمایی می‌کند/ گردشگری در ایران رشد کرده است/ بدهی های ایران به بانک توسعه اسلامی صفر شد
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • علاقه‌مندی تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • مشارکت مردمی تضمین‌کننده امنیت غذایی کشور است
  • در دور دوم انتخابات ۴۵ نماینده راهی مجلس می‌شوند
  • گام اساسی دولت سیزدهم در عرصه دیپلماسی اقتصادی
  • گره‌گشایی با دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم