Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهانگیر پورهنگ روز دوشنبه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا با اشاره به نشست نفت از خط لوله چاه شماره ۱۰۱ غرب کارون در صبح روز جمعه ۲۲ اسفند ماه جاری اظهارداشت: معمولا در مواقع نشت نفت از خطوط، چاه‌ها بصورت اتوماتیک بسته می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه نشست خط لوله چاه شماره ۱۰۱ در هورالعظیم جزئی بود بیان‌داشت: با این وجود عملیات تعمیر خط و پاکسازی محل آلودگی با جدید انجام و در کمترین زمان ممکن به پایان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز اروندان با بیان اینکه این نشتی در آب بوده اظهارداشت: حالت جوشش آب در محل شکستگی ناشی از متصاعد شدن گاز همراه با نفت بوده است.

وی با بیان اینکه مدیریت تعمیر خط و مهار آلودگی ناشی از نشست نفت با نظارت و حضور رئیس اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان هویزه انجام شد افزود: برای انجام عملیات مهار آلودگی از تجهیزات مختلف و کاربردی استفاده شد تا از گسترش آلودگی نفتی ناشی از خوردگی این خط لوله جلوگیری شود.

پورهنگ تصریح‌کرد: این آلودگی در آب (محل تالاب هورالعظیم) رخ داد و به همین واسطه تجهیزات لازم مانند بوم، پدهای جاذب، قایق و دیگر ابزار آلات مورد نیاز بکار گرفته شد و امروز رسما اعلام می‌کنیم که علاوه بر تعمیر خط لوله، آلودگی ایجاد شده نیز برطرف گردیده است.

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز اروندان یادآورشد: به منظور پیشگیری از آلودگی احتمالی، بررسی‌های میدانی برای جمع‌آوری لکه‌های نفتی ادامه دارد اما محل و همچنین اطراف خط لوله‌ای که دچار خوردگی شده بود هم‌اکنون دارای آب شفاف و زلالی است.

وی با تاکید بر ضرورت رعایت همه اصول زیست محیطی از سوی شرکت نفت و گاز اروندان در غرب کارون بیان‌ داشت: تالاب هورالعظیم از ارزش بسیار بالای برای صنعت نفت برخوردار است و به همین دلیل تلاش می‌شود که نسبت به هیچ آلودگی بی‌تفاوت نباشیم.

پورهنگ یادآورشد: بروز چنین آلایندگی‌هایی در فعالیت‌های صنعتی انکار ناپذیر است لذا باید تلاش شود که از بروز آن در طبیعت با جدیت جلوگیری گردد.

وی به طرح ضخامت سنجی لوله‌های نفتی در منطقه غرب کارون اشاره ‌کرد و افزود: پایش‌های دوره‌ای از لوله‌های نفتی به صورت مستمر انجام می‌شود و ماهانه ۱۰۰ نقطه (خطوط انتقال نفت) مورد ارزیابی و بررسی قرار می‌گیرند.

بر اساس این گزارش خطوط انتقال نفت در غرب کارون به بیش از سه هزار کیلومتر می‌رسد که به ۳۵۰ چاه نفت متصل هستند.

تالاب هورالعظیم در جنوب غرب کشور در مرز ایران و عراق قرار دارد. یک سوم این تالاب در ایران و دو سوم دیگر در کشور عراق واقع شده است. حدود هشت هزار هکتار از این تالاب در سال ۱۳۸۷ برای اکتشاف و استخراج نفت به وزارت نفت واگذار شد. هم اکنون میدان‌های نفتی آزادگان، اروندان، یاران و یادآوران در تالاب هورالعظیم فعال هستند. آلودگی نفتی و خشک کردن محیط آبی، از مشکلات ایجاد شده در این تالاب از زمان ورود نفت بوده است.

هورالعظیم یکی از کانون‌های گرد و غبار در خوزستان معرفی شده است.

این تالاب یکی از مهمترین زیستگاه‌های پرندگان زمستان گذر است که در سرشماری زمستانه پرندگان مهاجر با ۱۰۷ هزار و ۷۸۷ قطعه پرنده بیشترین تنوع و تراکم را از آن خود کرده است.

برچسب‌ها تالاب هورالعظیم اختصاصی ایرنا خوزستان نفت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تالاب هورالعظیم اختصاصی ایرنا خوزستان تالاب هورالعظیم اختصاصی ایرنا خوزستان نفت اخبار کنکور تالاب هورالعظیم غرب کارون خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۵۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جروزالم پست: موفقیت 25 درصدی سامانه های پدافندی آمریکا در رهگیری موشک های ایرانی

روزنامه اسراییلی " جروزالم پست" از ناکامی سامانه های پدافندی ارتش آمریکا مستقر در منطقه در رهگیری موشک های بالستیک ایرانی در جریان عملیات تنبیهی وعده صادق در شامگاه 25 و بامداد 26 فروردین 1403 خبر داده است.

به گزارش عصرایران و بر اساس گزارش این روزنامه اسرائیلی به نقل از رادیو ارتش اسرائیل، در شب عملیات وعده صادق از میان 8 موشک سامانه های پدافندی آمریکا که از دریا و با هدف مقابله با موشک‌های بالستیک ایرانی شلیک شدند، تنها 2 مورد توانستند موفق عمل کرده و به موشک های ایرانی اصابت کنند.

جروزالم پست بر این اساس، از موفقیت 25 درصدی سامانه های پدافندی آمریکایی در رهگیری و انهدام موشک های بالستیک ایرانی خبر داده است.

این در حالی است که منابع و مقامات اسرائیلی ساعاتی پس از اتمام عملیات وعده صادق مدعی شده بودند که با موفقیت توانسته اند 99 درصد از پرتابه های ایران را رهگیری و منهدم کنند.

اما پس از انتشار تصاویر ویدئویی و ماهواره ای طی روزهای بعد از عملیات وعده صادق، برخی منابع رسانه ای اسرائیل از جمله روزنامه "معاریو" گزارش دادند که اسرائیل و متحدان غربی و عربی آن موفق به رهگیری و انهدام 84 درصد از پرتابه های ایرانی شده اند.

روزنامه واشنگتن پست آمریکا نیز در گزارشی با استناد به تصاویر ماهواره ای از اصابت دستکم 9 موشک بالستیک ایرانی به اهدافی نظامی در عمق اسرائیل خبر داد.

نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که مسئول طراحی و اجرای عملیات وعده صادق بوده، اعلام کرده در حمله تنبیهی به اسرائیل، از موشک های قدیمی خود استفاده کرده و از زرادخانه های جدید خود استفاده نکرده است.

سردار حاجی زاده فرمانده این نیرو اخیرا در مصاحبه ای گفت تنها با 20 درصد از ظرفیت تهاجمی این نیرو، تمامی کشورهای غربی متحد و ارتش رژیم اسرائیل با تمامی قوا و توان وارد عمل شدند تا پرتابه های ایرانی را خنثی کنند با این حال اهداف نظامی هدف قرار گرفته در عمق اسرائیل با موفقیت مورد اصابت قرار گرفته است.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: حمله ایران به اسرائیل/ برآورد اولیه: 500 پهپاد و 220 موشک شلیک شده است/ پایگاه هوایی اسرائیل که کنسولگری ایران را زد، موشک باران شد/ بایدن از اسرائیل خواست به حمله ایران پاسخ ندهد حمله چهاروجهی و پیچیده ایران به اسرائیل نخستین تصاویر از اصابت موشک‌های ایرانی به اسرائیل (فیلم)

دیگر خبرها

  • گرام سونس: فکر می‌کردم لیورپول قهرمان لیگ می‌شود اما پایان ناامید‌کننده‌ای رقم خورد
  • آلودگی هوای اصفهان، دغدغه مدیریت استان و مدیران ارشد کشور است
  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • علم و فناوری دانشمندان ایرانی عامل موفقیت عملیات «وعده صادق» بود
  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد/ انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • جروزالم پست: موفقیت 25 درصدی سامانه های پدافندی آمریکا در رهگیری موشک های ایرانی
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم