Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@05:34:22 GMT

برترين دانشگاه هاي پزشکي کانادا

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۲۵۱۷۰

برترين دانشگاه هاي پزشکي کانادا

 خبرگزاری آریا- همواره تحصیل در کانادا یکی از بهترین موارد پیش روی مهاجران است . نمیتوان دقیقا مشخص کرد کدام خصوصیات کشور کانادا باعث محبوبیت این کشور، در سطح بین الملل شده است اما هرچند از لحاظ شاخصه های کیفیت زندگی نظیر درآمد ، بهداشت ، شادی ، آموزشی و دانشگاه های معتبر در لیست بهترین های دنیا حضور پررنگی داشته است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشور کانادا دارای بیشترین تعداد دانش آموخته های دانشگاهی است و بیش از 50% ساکنین این کشور دارای مدرک دانشگاهی هستند . با تحصیل در یکی از معتبرترین دانشگاه های کانادا شما شانس بیشتری برای یافتن کار مورد نظر خود خواهید داشت یکی از مهم ترین دلایل آن این موضوع می باشد که در درجه اول دانشگاه های کانادا دارای اعتبار علمی بسیار بالا و قابل اتکاء می باشند و در درجه دوم دانشجویان اجازه دارند تا در زمان تحصیل کار کنند و سابقه کار خوبی را بدست آورند همچنین دانشجویان در طول تحصیل با تسلطی که به زبان انگلیسی و فرهنگ کانادایی بدست می آورند می توانند به راحتی با جامعه کانادا ارتباط برقرار کرده و زندگی راحت تری داشته باشند.

دانشگاه های پزشکی کانادا دارای بهترین و پیشرفته ترن مراکز تحقیقاتی بوده و جزء بهترین دانشگاه های جهان در زمینه پزشکی بحساب می آیند . کشور کانادا دارای دانشگاه های پزشکی متعددی است که در جهان شناخته شده و گزینه مناسبی برای تحصیل در یک کشور خارجی محسوب می شوند . کانادا در زمینه ارائه خدمات و آموزش در سطح بین الملل جزوه معروف ترین و مطرح ترین ها می باشد . دانشجویان بین الملل به دلیل هزینه های پایین شهریه دانشکده های پزشکی وسیستم آموزش عالی به شدت جذب تحصیل در کانادا می شوند . دانشگاه ها از بسیاری جوانب با هم متفاوت بوده و با هر اولویت ، بودجه و فاکتوری که دارید میتوانید دانشگاه مورد نظر خود را بیابید . گرچه اکثر دانشگاه های کانادا دانشجویان بین المللی را پذیرش می کنند ولیکن به دلیل درصد بالای متقاضیان فضای رقابتی بسیار زیادی ایجاد می شود .

دانشگاههایی که در لیست قرار داده ایم جزو بهترین دانشگاه های کانادا محسوب می شوند . دانشکده های پزشکی این 10 دانشگاه در رده برترین دانشکده های پزشکی در دنیا قرار دارند .

لیست برترین دانشگاه‌های پزشکی کانادا در سال 2021

بسیاری از دانشگاه های کانادا سال هاست که در زمینه های تحقیقاتی رتبه های برتر را در سطح دنیا دارند مثلا از میان آنها دانشگاه تورنتو قدمتی بیش از صد سال را در زمینه های تحقیقاتی پزشکی دارد. بعد از دانشگاه تورنتو، دانشگاه مک گیل را می توان در رتبه دوم در نظر گرفت که توانسته است متقاضیان زیادی را به خود جلب کند. دانشگاه بریتیش کلمبیا، دانشگاه مک مستر، دانشگاه مونترال، دانشگاه آلبرتا، دانشگاه کلگری، دانشگاه اتاوا، دانشگاه کوئینز، دانشگاه وسترن را نیز می توان در لیست بهترین و برترین دانشگاه های پزشکی کانادا در سال 2021 دانست.

رنکینگ دانشگاه های علوم پزشکی در کانادا

دانشگاه های کانادا در سطح بین المللی ارای رتبه های بسیار بالایی می باشند. به خصوص در رشته هایی به مانند پزشکی که هر ساله متقاضیان بسیار زیادی را از سرتاسر دنیا به خود جذب می کند. در جدول زیر سعی کردیم تا لیست برترین دانشگاه های پزشکی کانادا به همراه رتبه ها را در اختیار شما قرار دهیم:

شرایط تحصیل پزشکی در کانادا

تحصیل در رشته پزشکی کشور کانادا دارای محدودیت سنی بوده و این امر در اخذ پذیرش یکی از شرایط مهم می باشد . اولویت ورود به این رشته با افرادی است که دارای شرایط سنی کمتر از 25 سال باشند با افزایش سن شانس ویزای تحصیلی و دریافت پذیرش در رشته پزشکی را کاهش می دهد. دانشجویان پزشکی در کانادا قادر هستند در گرایش های بسیاری از علوم پایه پزشکی و یا تخصصی ادامه تحصیل دهند برخی از گرایشهای علوم پایه پزشکی :

بیوشیمی ، بیومکانیک ، آناتومی ، بیوفیزیک ، عصب شناسی ، بیوستاتیک ، سم شناسی ، رادیولوژی ، فیزیولوژی ، داروشناسی ، ژنتیک ، میکروب شناسی ، فوتوبیولوژی ، ایمنی شناسی ، آسیب شناسی ، یاخته شناسی ، رویان شناسی

تخصص های متفاوت مفهوم گسترده ای از پزشکی می باشند که در 2 حوزه : پزشکی و جراحی می باشند.

هر کدوم از دانشگاه های پزشکی کانادا دارای روند پذیرش متفاوت و منحصر به فرد خود می باشند . متقاضی بایستی در ابتدا با توجه به رزومه خود ، دانشگاه را انتخاب و شرایط آن را بررسی نماید . چون در رشته پزشکی پذیرش بالایی ندارند دارای ظرفیت محدود بوده و رقابت برای اخذ پذیرش بسیار بالاست .

شرایط تحصیل و پذیرش دانشگاه های علوم پزشکی در کانادا

متقاضیانی که در رشته پزشکی تحصیل می کنند می بایست 3 تا 4 سال در رشته مرتبط با پزشکی تحصیل کنند و پس از اخذ مدرک کارشناسی در آزمون MCAT ( آزمون استاندارد بین المللی می باشد برای ارزیابی تفکر انتقادی ، مهارت های نوشتاری ، توانایی حل مسئله برای پذیرش در دانشگاه های کانادا طراحی شده است ) شرکت کرده و نمره قبولی را کسب نمایند . پس از قبولی می توانند وارد دانشگاه های پزشکی شوند و به تحصیل ادامه دهند . طول دوره بین 4 تا 6 سال است و پیش نیاز های ورود به رشته پزشکی داشتن معدل حداقل 15 در مقطع دیپلم و پیش دانشگاهی و داشتن مدرک زبان آیلتس حداقل 6.5 از الزامات می باشد .

دانشجویان در آخرین سال تحصیلی وارد دوره های رزیدنتی (CARMS) می شوند . پذیرش رزیدنتی عمدتا چند ماه پیش از اتمام تحصیلات انجام می شود ، در اولویت بندی ابتدا تخصص ها و بیمارستان های مورد نظر دانشجو و سپس برنامه های اپلای شده توسط شخص رتبه بندی می گردد . تمامی اطلاعات وارد سیستم پذیرش کامپیوتری شده و سمت رزیدنتی فرد مشخص می گردد . طول دوره رزیدنتی متفاوت بوده ، رزیدنتی پزشکان خانواده 2 سال و پزشکی داخلی و اطفال 4 سال می انجامد و می بایست سپری کنند .

مدارک مورد نیاز اخذ پذیرش از دانشگاه :

مدرک زبان آیلتس با نمره حداقل 6.5 با تافل ارائه مدرک لیسانس علوم پایه قبولی در آزمون ورودی پزشکی رزومه توصیه نامه انگیزه نامه

دانشجویان بین المللی که موفق به پایان تحصیل شده اند برای صدور مجوز نظام پزشکی دارای ضوابط ویژه ای هستند . این شرایط شامل این موارد می باشد :

آزمون MCCEE : اگر قصد فعالیت در کشور کانادا را پس از فارغ التحصیلی دارید بایستی در این آزمون شرکت کرده و موفق شوید تا نمره قبولی را کسب نمایید . این آزمون توسط سازمان MCC کانادا برگزار می گردد و برای ارزیابی آمادگی و میزان دانش پزشکان فارغ التحصیلان است و مدت این آزمون 4 ساعت و مبتنی بر کامپیوتر می باشد .

آزمون MCCQE part1 :

متقاضیانی که قصد ورود به دوره های کارورزی را دارند در این آزمون شرکت کرده و مهارت های بالینی ، نگرش ، دانش خود را مورد ارزیابی قرار می دهند . این آزمون توسط سازمان MCC به صورت کامپیوتری و به مدت 1 روزه انجام می گیرد .

آزمون MCCQE part2 : این آزمون برای متقاضیانی است که تمایل به اخذ مجوز از شورای پزشکی کانادا LMCC را دارند .

سایت اصلی منبع خبر :

https://www.aloapply.com/top-canadian-medical-universities/

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: برترین دانشگاه پزشکی کانادا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۵۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند

 شهروز همتی؛ رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص‌طبی ایران در خصوص اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌ها از نتایج، کیفیت و انجام آزمایشات پزشکی در آزمایشگاه‌های کشور، به منظور آگاهی افکار عمومی، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های تشخیص طبی در بخش‌های دولتی و خصوصی به واسطه صدور جواب کتبی جزو مراکزی هستند که عملکرد شفافی داشته و این عملکرد قابل راستی آزمایی است و آزمایشگاه در قبال صدور جواب باید پاسخگو باشد.

وی گفت: نتیجه هر آزمایش باید در خروجی هر دستگاه وجود داشته باشد و ما از این خروجی به نام سند یاد می کنیم. در واقع از لحظه پذیرش درخواست آزمایش و این که توسط چه فردی خونگیری شده، به وسیله چه دستگاه یا دستگاه‌هایی آزمایش انجام و توسط چه کسی آزمایش تحویل بیمار شده است، همگی مستند و قابل رهگیری و اثبات بوده و هر گونه مخدوش بودن آن‌ها قابل بررسی و شکایت است.

همتی افزود: آزمایشگاه‌های تشخیص طبی کشور تحت نظارت ادارات امور آزمایشگاه‌های استان‌هاست و در سال چند بار در خصوص استقرار استانداردهای سخت‌گیرانه ایزو ۱۵۱۸۹ که از سال ۱۳۸۶ اجباری شده است، مورد بازرسی قرار می‌گیرند و تمدید پروانه آزمایشگاه‌ها منوط به استقرار این الزامات است که شامل پذیرش، جوابدهی، قیمت‌های اعلام شده توسط دولت، انجام آزمایش‌های کنترل کیفیت در بخش‌های مختلف، ایمنی فضا و تجهیزات، استخدام و آموزش پرسنل و بسیاری از موارد دیگر می‌شود.

رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص‌طبی ایران یادآور شد: از زمانی که پذیرش نسخ به صورت آنلاین صورت می‌گیرد، آزمایش توسط پزشک درخواست داده شده و توسط آزمایشگاه‌ها ثبت می‌شود و این درخواست قابل دخل و تصرف نیست.

همتی تاکید کرد: امروزه حدود ۸۰ درصد آزمایش‌های درخواستی بیماران به صورت آنلاین است که در سایت بیمه‌های پایه نیز همزمان ثبت می‌شودد. بنابراین امکان صدور جواب‌هایی که ضروری نباشد وجود ندارد.

وی همچنین گفت: از طرفی طی سال‌های اخیر با هدف افزایش کیفیت خدمات آزمایشگاهی تعداد زیادی از آزمایشگاه‌ها وارد فرآیند اعتبار بخشی داوطلبانه شده‌ و آزمایشگاه‌ها خود را به صورت داوطلبانه طی فرآیند سخت‌گیرانه‌ای مورد ممیزی نهاد اعتبار بخشی قرار می‌دهند.

همتی ادامه داد: با وجود این که سالانه میلیاردها جواب توسط آزمایشگاه‌های کشور صادر می‌شود، آزمایشگاه‌های تشخیص طبی در بین گروه‌های مختلف پزشکی دارای کمترین شکایت در نظام پزشکی و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هستند.

وی افزود: برای  حفظ و افزایش کیفیت، آزمایشگاه‌ها سه نوبت در سال توسط نهادهای کنترل کیفیت خارجی مورد پایش قرار می‌گیرند و نتایج این ارزیابی‌ها توسط ادارات امور آزمایشگاه‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد. بر اساس الزامات ۱۵۱۸۹ آزمایشگاه‌ها مکلفند بسته به نوع آزمایش، نمونه‌های بیماران را برای مدت مشخصی نگهداری کنند و اگر ادعایی مبنی بر عدم نمونه‌گیری و وجود نمونه در آزمایشگاه صورت گیرد، این ادعا کاملا قابل بررسی است و وجود نمونه در آزمایشگاه قابل اثبات می‌باشد.

وی تاکید کرد: ذکر این نکته قابل توجه است که با وجود تحریم‌ها، مشکلات اقتصادی و بالا رفتن قیمت ارز، آزمایشگاه‌ها در تلاشند تا کیفیت خدمات خود را حفظ کنند. از آنجا که نتایج آزمایش‌ها  ۷۰ درصد در تصمیم‌گیری بالینی تاثیر دارد، آزمایشگاه‌ها تمامی تلاش خود را در ارائه یک جواب درست و قابل قبول معطوف می‌دارند. زیرا معتقدند که افزایش کیفیت خدمات و ارائه به موقع و درست آن تاثیری انکارناپذیر در سلامت بیماران دارد و موجب کاهش هزینه بیماران و نظام سلامت خواهد شد.

رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران گفت: در شرایط سختی که آزمایشگاه ها با آن ها روبرو هستند آزمایشگاهیان ترجیح می دهند که آزمایشگاه های خود را تعطیل کنند تا به کارهای خلاف روی بیاورند و ما شاهد آن هستیم که هر ساله تعدادی از آزمایشگاه‌ها به دلایل اقتصادی درخواست تعطیلی آزمایشگاه خود را به کمیسیون ماده ۲۰ دانشگاه ها ارائه می دهند.

وی در پایان گفت: امیدواریم استادان گرامی هنگام مصاحبه‌های خود با اشراف بیشتری موضوعات را تجزیه و تحلیل کنند و اگر مشکلی وجود دارد از طریق مجاری قانونی با آن برخورد کرده و موضوعات را به شنیده‌ها و حدسیات واگذار نکنند و صحت و سقم آن را بررسی نمایند. زیرا درج این‌گونه مطالب موجب کدورت خاطر مسئولان فنی و بیش از هزاران  پرسنل آزمایشگاه خواهد شد. قابل ذکر است که پرسنل و مسئولان آزمایشگاه‌ها طی دوران کرونا با از خود گذشتگی و تلاش فراوان در ساخت کیت‌های تشخیصی، نمونه‌گیری و انجام آزمایش‌ها و حتی کمک در امر واکسیناسیون سهم بزرگی در کنترل بیماری کووید ۱۹ داشتند که قابل تقدیر است.

منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • اعلام نتایج آزمون ورودی جامعه الزهرا (س)
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • اعلام نتایج بررسی اولیه پذیرش بدون آزمون دکتری دانشگاه تهران
  • مدارک تحصیلی مورد پذیرش در آزمون دکتری علوم پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد
  • محرومیت از تحصیل در انتظار داوطلبان متخلف
  • آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران
  • آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • پذیرش بیش از ۳ هزار دانشجو در دانشگاه های لرستان
  • یک‌بار دیگر کنکور ویرانگر!