Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، آمدن فروردین ۱۴۰۰ نوید یک رویداد خوب و هیجان‌انگیز برای بازی‌سازان ایرانی و کاربران موبایل و تبلت را همراه خود خواهد آورد. رویدادی که از اول فروردین با عنوان پویش نوروزی «بازینو» کارش را شروع می‌کند تا از فضای فراغت پیش آمده در تعطیلات نوروز برای معرفی بازی‌های موبایلی برتر ایرانی در میان خانواده‌ها به بهترین شکل استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پویش نوروزی «بازینو» که با شعار «سال نو، بازی نو» برای نخستین بار توسط بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای همزمان با ایام نوروز سال ۱۴۰۰ آغاز می‌شود و تا ۲۰ فروردین ادامه دارد، در مراسمی به‌طور رسمی رونمایی شد.

علاقه‌مندان به رقابت در بازی‌های موبایلی بخوانند | آغاز پویش نوروزی «بازینو» از اول فروردین ۱۴۰۰

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، سید محمدعلی سیدحسینی معاون حمایت بنیاد در آیین رونمایی رسمی از پویش نوروزی بازینو که با حضور جمعی از خبرنگاران حوزه بازی برگزار شد، گفت: بنیاد از مدت‌ها پیش برنامه‌ریزی برگزاری حضوری نمایشگاه بازی تهران را که پیش از این نیز برگزار شده بود و منافع زیادی را نصیب خانواده‌ها و فعالان اکوسیستم صنعت بازی کشور کرده بود، انجام داد اما به دلیل شیوع کرونا لغو شد. در نهایت تصمیم گرفتیم تا ایده برگزاری یک پویش نوروزی را فعلا جایگزین این نمایشگاه کنیم.

او تصریح کرد: این پویش با هدف جذب کاربر برای بازی‌های موبایلی مناسب ایرانی در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۰ طراحی شده است. با توجه به این‌که شرایط کرونایی و لزوم پرهیز از دید و بازدید و سفرهای نوروزی براساس دستورالعمل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا مانند نوروز ۱۳۹۹ همچنان ادامه دارد و خیلی از خانواده‌ها تعطیلات نوروز را در خانه سپری می‌کنند، از این جهت بازی گزینه بسیار خوبی برای پرکردن اوقات فراغت خانواده‌ها در این ایام خواهد بود.

سیدحسینی افزود: حمایت از بازی‌سازان ایرانی و کمک به رونق کسب‌وکار آنها با جذب کاربر از طریق تبلیغات میان‌برنامه‌ای، میان ویدئویی و شبکه‌های اجتماعی رویکرد دیگر ما در طراحی این پویش است تا در سال جدید به استقبال تقویت حوزه تولید در صنعت بازی کشور برویم. براساس فراخوانی که برای حضور بازی‌سازان در این پویش اعلام کردیم ۶۸ بازی‌ساز موبایلی درخواست حضور خود را ثبت کردند که طبق معیارهای ارزیابی ۲۵ بازی انتخاب شدند. در این میان ۱۷ بازی در بخش اصلی و ۸ بازی در بخش تازه واردها قرار گرفتند. این ۸ بازی جزء بازی‌های تازه منتشر شده در بهمن و اسفند سال ۱۳۹۹ هستند و حضور در این پویش به جذب کاربر برای این بازی‌ها کمک خواهد کرد.

معاون حمایت بنیاد همچنین گفت: تنوع در محتوا و ژانر بازی‌ها، حضور استودیوهای متعدد، امکان حضور بازی‌های کمتر دیده شده و در نظر گرفتن امتیاز کاربران در بخش اصلی از اولویت‌های ما برای انتخاب بازی‌های این پویش بوده است. 

او با اشاره به تنوع در ژانر بازی‌های پویش بازینو تصریح کرد: بازی‌هایی از ژانرهای ورزشی، خانوادگی، استراتژی، کلماتی، پازل و اکشن در این پویش حضور دارند تا سلایق مختلف اقشار مختلف در سنین متفاوت را برای انتخاب بازی پوشش دهند. 

سیدحسینی در خصوص جوایز در نظرگرفته شده برای کاربرانی که اقدام به نصب این بازی‌ها می‌کنند نیز گفت: جوایز ارزنده‌ای برای ترغیب کاربران به نصب این بازی‌ها در نظر گرفته شده است. PS۵، چند دستگاه از جدیدترین مدل گوشی‌های هوشمند، اینترنت پرسرعت یک‌ساله و تخفیف‌ها و شارژ اضافی امتیاز بازی‌های حاضر در کمپین از جوایزی است که به کاربران شرکت‌کننده در این پویش اهداء می‌شود.

او تصریح کرد: سایت پویش بازینو با عنوان «bazino۱۴۰۰.ir» کار خود را چند روز قبل از شروع پویش آغاز می‌کند و کاربران از طریق این سایت می‌توانند به بازی‌های این پویش دسترسی داشته باشند و آنها را روی گوشی تلفن همراه یا تبلت خود نصب کنند. همچنین کاربران می‌توانند از طریق هشتگ #بازینو و#بازینو۱۴۰۰در رسانه‌های اجتماعی در قرعه‌کشی جوایز روزانه و هفتگی که از طریق صفحه اینستاگرام Bazinofficial انجام می‌شود، شرکت کنند. کاربران برای شرکت در قرعه‌کشی جوایز نصب، باید حتما یک بار در سایت اقدام به ثبت‌نام کنند. ضمن این‌که می‌توانند از طریق اطلاع‌رسانی‌های انجام شده در صفحه اینستاگرام بازینو در جریان روند شرکت در مسابقات و نحوه قرعه‌کشی برای دریافت جوایز آن قرار بگیرند. همچنین نتایج قرعه‌کشی و معرفی برندگان از طریق این صفحه نیز اعلام می‌شود.

معاون حمایت بنیاد با اشاره به همکارانی که در برگزاری این پویش با بنیاد مشارکت داشتند، گفت: آژانس تبلیغاتی تپسل همکار اصلی بنیاد در برگزاری این پویش بوده و حمایت ویژه‌ای را از بازی‌سازان ایرانی حاضر در این پویش انجام داده است. آسیاتک، کافه بازار، سازمان فناوری اطلاعات، متریکس و مدیا اد نیز از حامیان دیگر این پویش محسوب می‌شوند. همچنین بخش‌های مختلف بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای از جمله همگرا، دایرک، انستیتو ملی بازی‌سازی و اسرا کمک شایان توجهی جهت برگزاری بهتر این پویش انجام داده‌اند.

کد خبر 590808 برچسب‌ها مسابقه سرگرمی بازی آنلاین و کامپیوتری موبایل

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مسابقه سرگرمی بازی آنلاین و کامپیوتری موبایل پویش نوروزی خانواده ها بازی سازان قرعه کشی ملی بازی بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۵۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟

به گزارش همشهری آنلاین، ‌ طولانی شدن روند تصویربرداری و توقف تولید در زمان کووید و ماجراهایی که بعد از تصمیم تهیه‌کننده ترکیه ای برای اکران فیلم در این کشور پیش از اکران در ایران پیش آمد بخشی از حواشی بود که این فیلم تا رسیدن به اکران پشت سر گذاشت، هرچند اکرانش هم بی‌مسئله نبود.

فیلم چند نوبت قرار بود به اکران برسد که هر بار به تعویق افتاد. آخرین بار همین یک هفته قبل از اکران بود که باز به هفته بعد از آن موکول شد.

اما این‌ها تمام ماجراهای این فیلم نبود. به جز انتخاب بازیگران نقش مولانا و شمس که بازخوردهای زیادی داشت، استفاده از بازیگران ترکیه‌ای مثل‌ هانده ارچل، ‌ ابراهیم چلیک‌کول، بنسو سورال، ‌ بوران کوزوم، ‌ سلما ارگچ، ‌ حسام منظور و هالیت ارگنچ هم یکی از مسائلی بود که صحبت‌های زیادی درباره آن شد.

حضور بازیگران ترکیه‌ای در فیلم‌های ایرانی البته به سال‌های دور برمی‌گردد. در سال‌های پیش از انقلاب هم بازیگران ترکیه‌ای در فیلم‌های فارسی بازی کرده بودند. مهم‌ترین و پرکارترین آنها جنید آرکین است که در ایران با نام فخرالدین شهرت دارد. او از سال ۴۷ تا ۷۴ در ۱۶ فیلم و سریال ایرانی بازی کرد. اولین آنها یوسف و زلیخا بود و آخرینش سریال مزد ترس که سال ۷۴ پخش شد. به جز او امل سایین خواننده و بازیگر ترک هم پیش از انقلاب در چند فیلم ایرانی حضور داشت.

دو دهه بعد از انقلاب حضور ستارگان ترک در فیلم‌های ایرانی ادامه پیدا کرد. آدم برفی ساخته داود میرباقری که سال ۷۳ ساخته شد، اگرچه از بازیگران ترکیه‌ای استفاده نکرد، اما به نوعی پیشقدم ساخت فیلم در ترکیه شد.

پس از آن در دهه هشتاد فیلم‌ اکواریوم ایرج قادری در ترکیه فیلمبرداری شد و بعدتر در دهه‌ی ۹۰ فیلم‌هایی نظیر گناهکاران از فریبرز قریبیان، بغض به کارگردانی رضا درمشیان و یک سطر واقعیت ساخته علی وزیریان در ترکیه فیلمبرداری شدند و در تمام آنها بازیگران ترک در نقش‌های فرعی و کم اهمیت حضور داشتند.

اما از اواخر دهه نود حضور بازیگران ترکی در فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی جدی شد و حالا این بازیگران عهده‌دار بازی نقش‌های اصلی یا دست‌کم پر رنگ در فیلم‌های ایرانی شدند. فیلم‌های مطرب، ‌ جن زیبا، هولیا با حضور بازیگران ترکیه ای در این دهه به نمایش درآمدند.

«جن زیبا» در سال ۹۷ اکران شد که بازیگر ترکی در آن بازی می‌کرد که به واسطه سریال‌هایی که در آنها بازی کرده بود، ‌ برای تماشاگر ایرانی شناخته شده بود. حضور نورگل یشیلچای امید زیادی هم برای فروش این فیلم ایجاد کرده بود که البته موفق نبود. این فیلم در سال ۹۷ کمی ‌بیش از یک میلیارد تومان فروخت که اصلا رقم جالبی نیست.

«مطرب» ساخته ۱۳۹۸ مصطفی کیایی داستان خواننده‌ای قدیمی ‌با بازی پرویز پرستویی است که دیگر اجازه فعالیت ندارد و بالاخره در هفته فرهنگی ایران در ترکیه فرصتی برای اجرای کنسرت پس از سالیان طولانی پیدا می‌کند. این فیلم در سال ۹۸ بیش از ۳۸ میلیارد تومان فروش داشت و یکی از فیلم‌های موفق گیشه بود.

سال ۹۹ هم مرتضی آتش زمزم فیلم «هولیا» را با حضور ویلما الس و هولیا دیکن ساخت که البته سال گذشته اکران شد و حدود ۵ میلیارد تومان فروش داشت. نوروز هم فیلم دیگری بود که سال گذشته در جشنواره فجر اکران شد و علی بوراک سیلان، بازیگر ترکیه‌ای، در آن بازی داشت.

حالا هم مست عشق گروهی از بازیگران ترک را وارد فیلمی‌از سینمای ایران کرده است. اما آنچه در مورد مست عشق متفاوت است این است که این فیلم محصول مشترک ایران و ترکیه است و نه این که تنها از بازیگران ترکیه ای استفاده کرده باشد. فروش نه چندان موفق فیلم هایی که با بازیگران ترکیه‌ای ساخته شدند، ‌این پیام را می دهد که صرف حضور آنها نمی‌تواند دلیلی برای فروش بالای فیلم باشد.

در مورد مست عشق هم دلایل زیاد دیگری برای فروش ۴۷ میلیاردی آن وجود دارد که تنها بخشی از آن بازی ستارگان ترک است. بنابراین فروش بالای آن نمی‌تواند مشوقی برای ساخت فیلم‌هایی با حضور بازیگران ترکیه‌ای قلمداد شود، اما می‌تواند شروعی برای همکاری مشترک با ترکیه باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند (+تصاویر) مست عشق : روایتی متفاوت از عشق با حضور ستارگان دو کشور (+عکس) ادامه رقابت «تمساح خونی» و «مست عشق» در گیشه و آغاز اکران یک اکشن

دیگر خبرها

  • رونمایی رسمی از پیراهن جدید بایرن مونیخ + عکس
  • پاسخ به یک ابهام بزرگ درباره فصل جدید «پایتخت»
  • آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟
  • واکنش رسمی پورتو به حضور طارمی در اینتر
  • واکنش رسمی پورتو حضور طارمی در اینتر
  • (عکس) رونمایی رسمی از چری اومودا ۷
  • به‌روزرسانی اخیر ویندوز، کاربران ایرانی را تهدید می‌کند
  • به‌روزرسانی اخیر ویندوز، کاربران ایرانی را بیش‌ از همه تهدید می‌کند
  • بنیاد ایمنی هوایی لورا تابر باربور
  • انتقام بازیگر مشهور ترک، سوژه کاربران ایرانی شد