Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@03:36:58 GMT

شکست سنگین حزب مرکل در نخستین گام سال انتخابات آلمان

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۲۷۲۹۹

شکست سنگین حزب مرکل در نخستین گام سال انتخابات آلمان

به گزارش ایرنا، حزب حاکم «دموکرات مسیحی» آلمان در انتخابات روز یکشنبه در دو ایالت بادن-وورتمبرگ و راینلاند-فالتس نتایج ناامیدکننده ای به دست آورد. خبرگزاری د.پ.آ. آلمان امروز (دوشنبه) به این نتایج  اشاره کرد و نوشت: این حزب باید اکنون خسارات سنگین این شکست را هضم کند و به دنبال راهی برای برون رفت از بحران پس از این انتخابات باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در انتخابات ایالتی در بادن-وورتمبرگ و راینلاند-فالتس که با پیروزی نامزدهای حزب سوسیال دموکرات و حزب سبزها به پایان رسید،  احزاب حاکم شروع به پردازش نتایج کردند. روز دوشنبه با مشخص شدن نتایج، در حالی وضعیت ناامیدی در دو حزب خواهرخوانده (دموکرات و سوسیال مسیحی) وجود داشت، امیدها برای دستیابی به قدرت در میان احزاب دیگر پس از انتخابات فدرال در پاییز افزایش یافت.

در پی این شکست «آرمین لاشت» رهبر حزب دموکرات مسیحی، حزب خود را به تلاش مشترک پیش از انتخابات آتی فدرال در ماه سپتامبر (اواخر شهریور) فراخواند و گفت: ما باید بجنگیم.

همچنین «مارکوس زودر» نخست وزیر ایالت بایرن و رهبر حزب سوسیال مسیحی، شریک ائتلافی حزب دموکرات مسیحی گفت: انتخابات روز گذشته ضربه سنگینی به قلب اتحادیه بود.

به گفته وی شکست در بادن-وورتمبرگ که به طور سنتی طرفدار احزاب مسیحی بود اتفاقی بسیار دردناک است.

در مورد علت این شکست اظهارات مختلفی بیان شده است. «پل زیمیاک» دبیرکل حزب دموکرات مسیحی، این نتیجه را عمدتا به محبوبیت نخست وزیران فعلی وینفرد کرچمان (حزب سبزها) و «مالو درایر» (حزب سوسیال دموکرات) نسبت داد. او همچنین «رفتارهای نادرست» نمایندگان پارلمانی این حزب در ماجرای رسوایی خرید ماسک در دوره کرونا را از دیگر دلایل روگردانی رای دهندگان دانست.

همچنین زودر اشتباهات در مدیریت بحران کرونا را دلیل اصلی شکست در بادن-وورتمبرگ و راینلاند-فالتز می داند. بر اساس نتایج، سبزها در بادن-وورتمبرگ با نخست وزیری وینفرد کرچمان موفق به کسب رکورد ۳۲.۶ درصدی در سراسر کشور شدند. حزب دموکرات مسیحی که پیشتر در حاکمیت بود سنگر خود را از دست داد و آرایش به ۲۴.۱ درصد رسید. همچنین احزاب سوسیال دموکرات با ۱۱ درصد، دموکرات آزاد با ۱۰.۵ و آلترناتیو برای آلمان با ۹.۷ درصد در رتبه های بعدی قرار گرفتند.

در راینلاند-فالتس حزب سوسیال دموکرات با رییس دولت محبوب خود مالو درایر در صدر قرار گرفت و ۳۵.۷ درصد آرا را به دست آورد. این در حالی بود که میزان آرای حزب دموکرات مسیحی با نامزد اصلی اش «کریستاین بالداوف» به ۲۷.۷ درصد کاهش یافت. پس از این دو، احزاب سبزها با ۹.۳ درصد ، آلترناتیو برای آلمان با ۸.۳ درصد و دموکرات آزاد با ۵.۵ درصد قرار گرفتند.

برچسب‌ها آنگلا مرکل ویروس کرونا انتخابات پارلمانی آلمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آنگلا مرکل ویروس کرونا انتخابات پارلمانی آنگلا مرکل ویروس کرونا انتخابات پارلمانی آلمان اخبار کنکور حزب دموکرات مسیحی بادن وورتمبرگ سوسیال دموکرات حزب سوسیال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۷۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظرسنجی‌ها چه در مورد بایدن می‌گویند؟

نظرسنجی‌های جدید نشان می‌دهد درست است که جوانان آمریکایی از اسرائیل به دلیل حمله به غزه خشمگین هستند، اما تعداد کمی از آن‌ها در انتخابات برای رای دادن به جنگ اسرائیل-غزه توجه خواهند کرد.

به گزارش دنیای اقتصاد، در واقع نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که نگرانی‌های اقتصادی در اولویت جوانان آمریکایی است.

در نظرسنجی جوانان مؤسسه سیاست هاروارد که اندکی قبل از موج تظاهرات و سرکوب دانشگاه در ماه گذشته انجام شد، آمریکایی‌های ۱۸ تا ۲۹ ساله عمدتاً بایدن را به خاطر مدیریت درگیری‌های غزه مورد سرزنش قرار دادند و ۷۶ درصد عملکرد وی را تایید نکردند.

در این میان ۱۸ درصد عملکرد او را تایید کردند. با این حال تنها ۲ درصد از آن‌ها آن را مهمترین نگرانی خود در انتخابات ارزیابی کردند، در حالی که ۲۷ درصد گفتند که بیشتر نگران مسائل اقتصادی هستند.

در نظرسنجی Economist/YouGov که اخیراً در اواخر آوریل انجام شد، ۲۲ درصد از رای دهندگان ۱۸ تا ۲۹ ساله تورم را به عنوان مهم‌ترین موضوع خود ذکر کردند. دو درصد سیاست خارجی را به عنوان دغدغه اصلی خود معرفی کردند.

داده‌ها نشان می‌دهد در عین حال که جوانان آمریکایی از شیوه مدیریت بایدن در بحران غزه راضی نیستند، اما این موضوع، فاکتور مهمی در رای دادن آن‌ها در انتخابات ۲۰۲۴ به حساب نمی‌آید.

دیگر خبرها

  • نتایج انتخابات الکترونیک پس از امضای صورتجلسه شعب اعلام می‌شود
  • نظرسنجی‌ها چه در مورد بایدن می‌گویند؟
  • وعده‌ی سنگین امباپه به فرانسوی‌ها
  • رقابت نزدیک مرحله دوم وظایف ما را نیز سنگین‌تر می‌کند
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • تهران آماده برگزاری نخستین انتخابات تمام الکترونیک
  • دوقطبی خطرناک برای بایدن/ اعتراضات دانشجویی شگفتی انتخابات را رقم خواهد زد؟
  • ۵۶ درصد حجاج استان سمنان زن هستند