Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از اداره کل امور بانوان شهرداری تهران، در پی فراخوان «طراحی المان حجمی یادبود هفده هزار زن شهید، جانباز و آزاده»، جلسه داوری آثار رسیده به دبیرخانه امروز با حضور اعضای هیات داوری متشکل از مریم خدایی، نفیسه پتکی، ریحانه پیرزاده مقدم، نرجس ابوالقاسمی و محمد مروستی برگزار و تصمیم نهایی در خصوص این دوره از فراخوان توسط داوران اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



هیات داوران آثار آتنا اقبالی، حمید محمدحسین، نادر قشقایی، هنگامه صالح زهتاب، اعظم امیدی، آزاده سمرقندی، زهرا شیخ‌الحکمایی، علی افشین‌راد، سهیلا بهرام‌زاده، فرشته صفری و نسرین شاهپوری را به عنوان آثار برگزیده اعلام کردند و ۲ اثر برگزیده فاطمه محمدی و هادی حجمی‌زاده نیز به عنوان آثار برگزیده جایگزین معرفی شدند.

مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران در این مراسم، با ابراز خرسندی از انتشار فراخوان «طراحی المان حجمی یادبود هفده هزار زن شهید، جانباز و آزاده» اظهارداشت: شهرداری در آستانه سال ۱۴۰۰ و ورود به قرن جدید، باید تلاش کند تا مردم بیش از پیش دیده شوند و هر کسی که در این شهر زیست می‌کند، بتواند احساس کند در این شهر حقی دارد و در اتفاقاتی که در این شهر رخ می‌دهد، نقشی دارد.  

زهرا بهروزآذر گفت: وظایف متعددی تعریف شد و برنامه‌ریزی‌ها صورت گرفت که یکی از آنها، کنگره لشکر فرشتگان سرنوشت‌ساز بود که خوشبختانه به خوبی برگزار شد و پیام رهبر معظم انقلاب به این کنگره به عنوان یکی از ماندگارترین بیاناتی است که در این حوزه ایراد شده و می‌تواند به عنوان یک سند ماندگار برای همیشه باقی بماند که با افتخار از حضور زنان در این عرصه یاد می‌کنیم.  

وی با اشاره به مطرح شدن موضوع حضور زنان در دفاع مقدس افزود: ما برای نخستین بار تصاویر زنان را از آرشیوهای اطلاعات و بنیاد آوینی استخراج کردیم و توانستیم آنها را روی عرشه‌های شهر منعکس کنیم که این کار با حمایت معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران انجام شد و در ادامه ریل‌گذاری‌های شورای شهر در این دوره از مدیریت شهری بود.

بهروزآذر بیان کرد: در این کنگره با این رویکرد به این نتیجه رسیدیم که اگر قرار است المان حجمی در شهر به عنوان زنان شهید، جانباز و آزاده طراحی و اجرا شود، فراخوانی داده شود تا گروه‌های مختلفی که به دلایل مختلف از ما فاصله دارند و ما کمتر صدایشان را شنیده‌ایم، بیایند و با این موضوع درگیر شوند.  

مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران با اشاره به استقبال از فراخوان طراحی المان حجمی گفت: بعد از توزیع پوستر انجمن‌های مختلف مجسمه‌سازی و گروه‌های هنری استقبال چشم‌گیری از آن کردند که فراتر از انتظار ما بود و بیش از ۴۵ اثر ارزشمند برای ما ارسال شد.

در ادامه این مراسم، دبیر طراحی المان حجمی یادبود هفده هزار زن شهید، جانباز و آزاده، ضمن تقدیر و تشکر از اداره‌کل امور بانوان شهرداری تهران و اعضای هیات داوران گفت: ما در ابتدا مدل‌های گوناگون المان حجمی را بررسی کردیم و به مدل فعلی رسیدیم.  

ریحانه پیرزاده‌مقدم افزود: مدل فعلی شامل چهار نفر از هنرمندان مطرح کشورر به صورت مدعو است و از ۴۸ اثری که به دبیرخانه ارسال شد، یازده اثر انتخاب شد تا برای ساخت و نمایش در نمایشگاه ساخته شوند، ۲اثر به عنوان جایگزین انتخاب شدند تا در صورت عدم شرکت هر یک از منتخبین جایگزین شوند.  

عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز در این مراسم ضمن تشکر از معاونت امور زنان ریاست ‌جمهوری، بنیاد شهید و اداره‌کل امور بانوان شهرداری تهران گفت: زنان در این کشور سهمی دارند، اگرچه آنان ۵۰ درصد جمعیت را تشکیل می‌دهند اما در معادلات کشور سهمی ندارند.

زهرا صدراعظم‌نوری، فراخوان «طراحی المان حجمی یادبود هفده هزار زن شهید، جانباز و آزاده» و برگزاری این مراسم را ارزشمند دانست و افزود:‌ ما در شورا کمک خواهیم کرد که این آثار فراتر از این مسابقه باشد.   
وی بیان کرد: مهمترین حضور زنان در انقلاب و دفاع مقدس بوده است، در همین دوران کرونا هم می‌شود نقش زنان را دید؛ چه در عرصه درمانی و چه در سایر حوزه‌ها.  

صدراعظم نوری خطاب به هیات داوران و مسئولان این مراسم اظهارداشت: از داوران می‌خواهم که آثار را بازنگری کنند و آثاری که از لحاظ هنری قابلیت آن را دارد تا در بوستان‌ها یا رویدادها به نمایش‌ گذاشته شوند، انتخاب کنند.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران با ارائه پیشنهادی گفت: فهرست شهدای زن و زنان آزاده و زنانی که از جایگاهی برخوردار هستند را به ما معرفی کنید تا نامشان را روی معابر و خیابان‌های شهر بگذاریم.
براساس این گزارش، فراخوان «طراحی المان حجمی یادبود هفده هزار زن شهید، جانباز و آزاده»، نخستین گامِ کنگره ملی «لشکر فرشتگان تاریخ‌ساز» ویژه تجلیل از زنان شهید، جانباز و آزاده است که توسط اداره کل بانوان شهرداری تهران انجام شده است.  

این رویداد هنری با هدف به تصویرکشیدن رشادت‌ها و ایثار زنان شهید، جانباز و آزاده در هشت سال دفاع مقدس و روزهای انقلاب اسلامی طراحی ‌شده است که فراخوان آن بهمن ماه امسال همزمان با میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن و چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی منتشر شد.

برچسب‌ها شهرداری تهران شهدا معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران بانوان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری تهران شهدا معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران شهرداری تهران شهدا معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران بانوان اخبار کنکور کل امور بانوان شهرداری تهران جانباز و آزاده اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۷۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، سی و یکمین آیین نکوداشت اعضای هیئت علمی نمونه کشوری ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: فرآیند ثبت اختراع و حفاظت از مالکیت فکری زمان‌بر و پرهزینه‌ است

در این آیین که با حضور محمدعلی زلفی گل وزیر علوم و معاونان این وزارتخانه برگزار شد، از ۶۵ نفر از اعضای هیئت علمی نمونه تقدیر شد.

سن جوان‌ترین استاد نمونه ۴۵ سال و مسن‌ترین استاد ۷۰ سال است‌ اسامی استادان نمونه به شرح زیر است؛

مصطفی صحرایی دانشگاه تبریز، مجید صنایع پسند دانشگاه تهران، الهه گوهرشادی دانشگاه فردوسی مشهد، بهروز عبدلی دانشگاه شهید بهشتی، مسعود گنجی دانشگاه محقق اردبیلی، حسین کلباسی اشتری دانشگاه علامه طباطبایی،فرزام فرهمند دانشگاه صنعتی شریف، عباس مصلی نژاد دانشگاه تهران، ابوالقاسم یعقوبی دانشگاه بوعلی سینا، سید عبدالکریم سجادی دانشگاه فردوسی مشهد، فرزان قالیچی دانشگاه صنعتی سهند، سید مصطفی حسین علی پور دانشگاه علم و صنعت ایران، حسین شریعتمداری دانشگاه صنعتی اصفهان، سید محمدرضا تقوی دانشگاه شیراز، عباس سعیدی دانشگاه شهید بهشتی، بی بی فاطمه میرجلیلی دانشگاه یزد، مجید قاسمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیر طوسی، علی اکبر صبوری دانشگاه تهران، مسعود دربندی دانشگاه صنعتی شریف، علی طیب‌نیا دانشگاه تهران، حسین بلندی دانشگاه علم و صنعت ایران، عباس عرفانیان امیدوار دانشگاه علم و صنعت ایران، محمدرضا یمانیان دانشگاه تربیت مدرس، حمید نادگران دانشگاه شیراز، یدالله اردوخانی دانشگاه الزهرا، عبدالرسول پورعباس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، صالح حسن زاده دانشگاه علامه طباطبایی، حجت الاسلام والسلمین حسن نمازی ربطی دانشگاه علامه طباطبایی، صالح حسن زاده دانشگاه تبریز، مهدی ایران نژاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر، محمدمهدی سپهری دانشگاه تربیت مدرس، محمد سعید تسلیمی دانشگاه تهران، حمیدرضا قاسم دانشگاه تبریز، علی باقری دولت آبادی دانشگاه یاسوج، ارش قربانی چقامارانی دانشگاه بوعلی سینا، نجمه شیخ زاده دانشگاه تبریز، قاسم محمدی نژاد، دانشگاه شهید باهنر کرمان، نوشین بیگدلی دانشگاه بین المللی امام خمینی، مجید قلهکی دانشگاه سمنان، دانیال کهریزی دانشگاه رازی، سیدعلیرضا افشانی دانشگاه یزد، رضا درویش زاده دانشگاه ارومیه، امیر حمزه حقی آبی دانشگاه لرستان، حسن هاشمی پور رفسنجان،دانشگاه ولیعصر رفسنجان، حمزه امیری دانشگاه لرستان، اباصلت حسین زاده کلاگر دانشگاه مازندران، روح الله فدایی نژاد بهرام جردی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان، خسرو خواجه دانشگاه تربیت مدرس، رقیه رستم پور ملکی دانشگاه الزهرا، یداله یمینی دانشگاه تربیت مدرس، مقصود امیری دانشگاه علامه طباطبائی، علیرضا کیاست دانشگاه شهید چمران اهواز، سیداحمد فاضل زاده حقیقی دانشگاه شیراز، علی اکبر جعفری دانشگاه مازندران، علی ربانی خوراسگانی دانشگاه اصفهان، رجبعلی برزویی دانشگاه شهید بهشتی، سعید عباس بندی دانشگاه بین المللی امام خمینی، زهره حجتی نجف آبادی دانشگاه اصفهان، حسن سبزیان دانشگاه اصفهان، قاسم عموعابدینی دانشگاه تهران، محسن نیازی دانشگاه کاشان، داود دمیری گنجی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، پیمان صالحی دانشگاه شهید بهشتی، رحمت الله مرزوقی دانشگاه شیراز، سید جلال دهقانی فیروزآبادی دانشگاه علامه طباطبایی، رضا خجسته مهر، دانشگاه شهید چمران اهواز.

انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1228964 برچسب‌ها آموزش عالی

دیگر خبرها

  • صادرات دست آفریده‌های بانوان تهرانی
  • عکاس خبرگزاری مهر آذربایجان‌شرقی برگزیده جشنواره ملی عکاسی سنندج
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • نورپردازی المان‌های شهری شیراز با رنگ آبی در روز جهانی اتیسم
  • معرفی معلم مراغه‌ای به عنوان برگزیده کشوری
  • تشییع پیکر مطهر جانباز شهید سیلاوی در اهواز+فیلم
  • تجلیل از ۶۵ عضو هیئت علمی برگزیده/ جوان‌ترین استاد ۴۵ساله و تقدیر از ۶ استاد زن
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!
  • طرح‌های یادگار امام و آزاد راه شهید شوشتری زیر ذره بین شورا
  • آثار شهید مطهری باید به نسل جوان جامعه معرفی شود