Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - همزمان با یک سالگی شیوع ویروس کرونا در ایران، طی مراسمی، از اهتمام ویژۀ ایرانسل به همراهی و حمایت از مدافعان سلامت در راستای مسؤولیت اجتماعی، تقدیر و لوح‌ویژه‌ای از سوی وزیر بهداشت و رئیس کل سازمان نظام پزشکی، به مدیرعامل ایرانسل اهدا شد.
به گزارش شما نیوز به نقل از روابط عمومی ایرانسل، این مراسم با عنوان «اختتامیۀ رویداد کرونا روایت و تجلیل از حامیان مدافعان سلامت»، صبح دوشنبه 25 اسفند ماه 1399، با حضور دکتر محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه، دکتر محمدرضا ظفرقندی رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی، دکتر پیروز حناچی شهردار تهران، مهندس محسن هاشمی رفسنجانی رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر تهران، دکتر ایرج حریرچی معاون کل و دکتر علیرضا رئیسی معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امیر سرتیپ ابراهیم گلفام دبیر قرارگاه مبارزه با کرونای ستاد کل نیروهای مسلح و شماری از مدیران، پیشکسوتان و فعالان عرصه سلامت و رسانه از جمله عادل فردوسی‌پور، در مرکز همایش‌های برج میلاد تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این رویداد، با لبیک به دعوت مقام معظم رهبری، با هدف ثبت و ضبط رویدادها و مجاهدت‌های دوران مبارزه با کرونا به زبان هنر، در دو بخش، شامل جشنواره «کرونا روایت یک سال همدلی و ایثار» و «ارتقای سلامت جامعه و مسؤولیت اجتماعی» توسط وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی برگزار شد که در بخش دوم، از ایرانسل به خاطر همراهی و حمایت از مدافعان سلامت و جامعۀ پزشکی، با اهدای لوح‌ویژه، تجلیل شد. در بخش کرونا روایت هم 8000 اثر در جنبه‌های مختلف هنری داوری شدند و از آثار برتر تقدیر شد. در این مراسم همچنین از کتاب «کرونا روایت» (در چندین مجلد) و کتاب «نبرد ناشناخته» رونمایی شد.
در لوح‌ویژۀ اهدا شده به دکتر بیژن عباسی‌آرند مدیرعامل ایرانسل که به امضای دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر محمدرضا ظفرقندی رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی ایران رسیده، آمده است: «حماسه مدافعان سلامت محقق نمی‌شد اگر فرهنگ ایثار و همدلی در فرهنگ ملی-مذهبی ما جاری نبود. به‌عنوان نمایندۀ جامعۀ پزشکی ایران از همراهی و حمایت شما در یک سال اخیر قدردانی می‌کنیم و بر این باور هستیم که خدمات و همراهی شما در حوزۀ مسؤولیت اجتماعی، به‌ویژه سلامت ایرانیان، همچنان ادامه خواهد داشت.»

وزیر امور خارجه، طی سخنانی در این رویداد گفت: ویروس کرونا نشان داد که چقدر جهان به هم پیوسته است و در دنیای جهانی شده، نمی‌توانیم با فشار بر دیگران، برای خود آینده بسازیم.
ظریف ابراز امیدواری کرد: ان‌شاءالله با خرید و تولید واکسن، قرن جدید، با عبور موفقیت‌آمیز از دو ویروس مهلک تحریم و کرونا، قرن خوبی برای همۀ ما باشد.
همچنین رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور هدف از برگزاری این رویداد را زنده نگه داشتن یاد شهدای سلامت، ثبت لحظات ماندگار مبارزه با کرونا و تقدیر از حامیان و مدافعان نظام سلامت عنوان کرد.
شهردار تهران نیز در این رویداد، تاب‌آوری شهرها در برابر همه‌گیری بیماری کرونا را یک مقیاس مهم جهانی دانست و گفت که خوشبختانه، در تهران وضعیت آبرومندی داشتیم و ان‌شاءالله با انجام واکسیناسیون مناسب، این پرونده را به خوبی ببندیم.
معاون کل وزارت بهداشت نیز در این مراسم با بیان این که کرونا فقر ناشی از سلامت را تشدید کرده است و ما باید خیلی حواسمان به جیب مردم باشد، گفت: در برابر شهدای سلامت، سر تعظیم فرود می‌آوریم. از دست دادن حتی یک نفر هم تراژدی است.
پیش از این نیز ایرانسل در راستای مسؤولیت اجتماعی خود و برای تسهیل زندگی و آگاه‌سازی مشترکان درباره بیماری COVID-19، اقداماتی برای آموزش آنلاین، ارائۀ اینترنت ثابت رایگان، کمک نقدی به مراکز درمانی و نهادهای مرتبط با پیشگیری و درمان کرونا در استان‌های مختلف، دورکاری حداکثری کارکنان، بسترسازی برای ایجاد جلسات برخی نهادها، سازمان‌ها و کسب و کارها (از جمله مجلس شورای اسلامی، قوه قضائیه و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی)، رایگان کردن محتواهای ارائه شده در تلویزیون اینترنتی لنز، ارائه مکالمه رایگان به مدافعان سلامت، اهدای تبلت، سیم‌کارت و دیتای رایگان به دانش‌آموزان مناطق محروم، افزایش درگاه‌های پرداخت در اپلیکیشن ایرانسل من، تغییر اعلان‌های اطلاع رسان تماس‌های شبکه، ارائه اینترنت هدیه به معلمان دلسوز، و تغییر موقت نام شبکه را به نتیجه رسانده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رئیس کل سازمان نظام پزشکی مسؤولیت اجتماعی مدافعان سلامت وزارت بهداشت کرونا روایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۸۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها - بهرام قربانپور: هیچ وقت یادمان نمی‌رود وقتی ویروس «کرونا» شیوع پیدا کرده بود و لحظه به لحظه بر تعداد مرگ و میرهای کرونایی افزوده می‌شد تا جایی که روزانه ۸۰۰ الی ۱۰۰۰ قربانی می‌گرفت و در تعبیر دیگر خوف و وحشت نه تنها کشور بلکه دنیا را فرا گرفته بود، در روزهایی که حتی افراد از پذیرش و یا کفن و دفن نزدیکان خود هم امتناع می‌کردند «کادر درمان» پای کار بود تا «آرامش» به اردوی جامعه برگردد.

اما کرونا اگرچه تبعات جبران ناپذیری در بخش مرگ و میر انسانی بر جای گذاشت اما تلنگر غافلگیرانه ای بود تا نظام سلامت کشور به ویژه حوزه سلامت استان گیلان محکی خورده و نقاط ضعف، قوت، چالش‌ها، فرصت‌ها و نیازهایش شناسایی شود، اگرچه برای این تجربه انگاری تلخ بهای سنگینی پرداخت شد.

زیرساخت‌های بهداشت و درمان در تنگدستی

یکی از دلایلی که آمار مرگ و میرهای کرونایی در کشور به ویژه گیلان چند برابر بود جدا از خستگی مفرط کادر درمان و کمبود نیرو، ضعف در زیرساخت‌های بهداشت و درمان بود، زیرساخت‌هایی که یا به روز رسانی نشده بود یا اینکه بر اساس ظرفیت‌های موجود به نیازهای چند وجهی پاسخ مثبت نمی‌داد.

بعد از ماجرای کرونا و کنترل این همه گیری در کشور و گیلان اقدامات و تحولات نسبتاً خوبی در حوزه بهداشت و درمان صورت گرفت این اقدامات با سفر دور اول هیأت دولت به گیلان استمرار پیدا کرد.

توسعه و تقویت بیمارستان‌های دولتی گیلان، احداث و راه‌اندازی کلینیک‌های ویژه تخصصی و فوق تخصصی، راه‌اندازی بخش‌های سی. تی. اسکن در بیمارستان‌های دولتی، تأمین تجهیزات سرمایه‌ای مراکز درمانی و بیمارستانی، راه‌اندازی پایگاه‌های اورژانس جاده‌ای و اجرای طرح‌های حمایتی در راستای طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت و درمان گیلان به شمار می‌رود.

به گفته «محمدتقی آشوبی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، راه اندازی فاز دوم بیمارستان ۱۷ شهریور، افتتاح کلینیک تخصصی و فوق تخصصی شهدای سلامت، آماده‌سازی بخش شیمی درمانی سرپایی تالش و بندرانزلی، آماده‌سازی بخش تشخیص زودهنگام لاهیجان برای دریافت تجهیزات و تأمین تجهیزات سرمایه‌ای مراکز درمانی و بیمارستان‌ها به ارزش بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال تنها بخشی از قدم‌های مثبت در راستای توسعه زیرساخت‌های بهداشتی، درمانی این استان است.

حادثه خیز بودن گیلان چه از لحاظ طبیعی و انسانی این استان را در حال «اورژانسی» قرار داده تا جایی که دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای پاسخگویی به نیازهای اورژانسی اقدام به راه اندازی قطب آموزش‌های تخصصی و مهارتی اورژانس در سایت لاکان کرده که با اضافه شدن ۲ دستگاه موتور آمبولانس و سه دستگاه آمبولانس جدید به مجموعه ناوگان مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث گیلان و آغاز فعالیت اورژانس موتوری در رشت و لنگرود و نیز بازسازی فضای اداری ستاد مرکزی اورژانس استان، گیلان تا حدودی خودش را مهیای حوادث طبیعی و غیرمترقبه کند.

گیلان بیمارستان «جنرال» می‌خواهد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان احداث بیمارستان عمومی (جنرال) را از نیازهای مهم حوزه بهداشت و درمان استان برشمرد و معتقد است؛ راه اندازی این بیمارستان می‌تواند به بخشی مهمی از نیازهای بهداشت و درمان گیلان پاسخ دهد.

طبق گفته مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان حدود دو دهه از پروژه بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی رشت می‌گذرد، پروژه‌ای که تاکنون حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تا پایان امسال به مرحله «تجهیز» می‌رسد که با اتمام این پروژه، ساخت بیمارستان جنرال وارد مرحله اجرا می‌شود در داخل پرانتز عرض کنم همه این اما و اگرها به تأمین اعتبارات بر می‌گردد.

تخصیص ناچیز اعتبارات سفر

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان مجموع مصوبات در سفر پیشین هیأت دولت به گیلان در حوزه بهداشت و درمان ۱,۳۲۰ میلیارد تومان بوده که از این میزان ۲۹۵ میلیارد تومان آن تخصیص یافته و به روایتی دیگر ۱۳۸ میلیارد تومان توسط سازمان برنامه و بودجه و ۱۵۷ میلیارد تومان وزارت بهداشت پرداخت شده است.

وی ادامه داد: راه اندازی بیمارستان جایگزین پورسینا، دانشکده پزشکی، بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی لاکان از جمله ابر پروژه‌های سلامت محور در استان هستند که چشم به هزار و ۲۵ میلیارد تومان اعتبار مانده از دور نخست سفر هیأت دولت به گیلان دوخته‌اند.

ساخت بیمارستان ۸۰۰ تختخوابی در رشت به علت تراکم بالای جمعیتی مرکز استان و افزایش تعداد جمعیت ساکن و شناور در شهرستان رشت احساس نیاز می‌شود که البته ساخت آن مورد تصویب دولت قرار گرفته اما در حال حاضر ابرپروژه هایی چون راه اندازی بیمارستان جنرال، بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی لاکان، بیمارستان جایگزین پورسینا و دانشکده پزشکی در مسیر اجرا بوده و در اولویت قرار دارد.

ساخت نخستین پژوهشگاه تروما (ضربه شدید) کشور در گیلان بنا بر نیاز شدید این استان در این بخش، اتفاق خوشایندی است که می‌تواند نگرانی‌های موجود در آمار تأمل برانگیز شمار بالای تروما به ویژه حوادث جاده‌ای در گیلان کاهش دهد.

بر اساس داده‌های آماری تاکنون هشت مرکز آموزشی، درمانی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی در رشت شامل ۱۷ شهریور، الزهرا (س)، امیرالمومنین (ع)، پورسینا، دکتر حشمت، رازی، شفا و ولایت به مردم خدمات رسانی می‌کنند، علاوه بر این ۱۷ بیمارستان در شهرستان‌های مختلف شامل دکتر پیروز لاهیجان، امام حسن مجتبی (ع) فومن، امام خمینی (ره) صومعه سرا، رسالت ماسال، سلامت رستم آباد، شهید بهشتی آستارا، شهید بهشتی بندرانزلی، شهید نورانی تالش، ولیعصر رودبار، شهید حسین پور، شهید انصاری رودسر، نیکوکار املش، کوثر آستانه اشرفیه، امام رضا شفت، شهدای رضوانشهر، غدیر سیاهکل و ۳۱ خرداد منجیل در کنار بیمارستان‌های خصوصی برای ارائه خدمات به مردم فعال بوده و همچنین علاوه بر ۲ بیمارستان تحت مالکیت تأمین اجتماعی شامل بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی حضرت رسول اکرم (ص) رشت و بیمارستان ۶۴ تختخوابی تأمین اجتماعی کومله لنگرود مزین به نام شهید املاکی برای خدمات رسانی رایگان بیمه شدگان تأمین اجتماعی فعال است.

پافشاری روی اتمام طرح‌های ناتمام

با توجه به زمزمه‌های دور دوم سفر هیأت دولت به گیلان به نظر می‌رسد نظام سلامت این استان نیاز به تصویب پروژه جدیدی نداشته باشد و بهتر است هیأت دولت کار نیمه تمام چند ۱۰ ساله نظام سلامت گیلان را به سرانجام برساند و با تخصیص اعتبارات مکفی دور پیش، طرح‌های نیمه تمام را به پیشرفت قابل قبول برساند.

کد خبر 6097776

دیگر خبرها

  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • چشم‌ها را با چای بشوییم یا نه؟/ یک توصیه‌ به کسانی که زیاد با نمایشگر کار می‌کنند
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی