Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم افتتاح خیابان شهامت همزمان با آغاز ماه مبارک شعبان و با حضور جمعی از سران کشوری و لشگری، مدیران ارشد شهرداری تهران ، شهردار و مدیران شهرداری منطقه 19 برگزار شد.

به گزارش برنا؛ در این مراسم که با حضور محمد سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شهرداری تهران و علی اعطا عضو این کمیسیون، صفا صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، افشین حبیب زاده عضو شورای اسلامی شهر تهران، آیت الله عیسی موسوی هشترودی و حسین سروری معاون سیاسی فرمانداری تهران ، سرتیپ دوم خلبان شیخی معاون هماهنگی هوانیروز، احمد یوسف پور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ابوذر و شورایاران منطقه برگزار شد، آیت اله محمد حسن ابوترابی فرد امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه در آمدهای شهرداری باید به درآمدهای پایدار مبدل شود افزود: درآمدهای صحیح و اصولی می تواند شهرداری را به حفظ منابع و سرمایه ها هدایت کند ضمن اینکه درخصوص هزینه ها نیز باید دقت شود و در همین راستا نیز ارائه خدمات محله محور با رصد دقیق نیازهای شهروندان، خدماتی ماندگار محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ضمن تشکر از خدمات انجام شده در شهر برای آرامش شهروندان اظهار کرد: احداث خیابان شهامت در این منطقه اقدامی هماهنگ با هزینه نسبتا محدود محسوب می شود که با اجرای آن زمینه  افزایش کیفیت زندگی شهروندان منطقه فراهم شده است.

محمد سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران در ادامه این مراسم از تغییر انگاره سوداگرانه مدیریت شهری در شهرفروشی برای اداره شهر و تأثیر آن در کاهش کیفیت زندگی و افزایش ترافیک سخن گفت و تصریح کرد: در دوره مدیریت شهری جدید با وجود مشکلات مالی موجود موفق شدیم این انگاره را کنار گذاشته و مصوبه برج باغ ها را لغو و آن را به خانه باغ ها تبدیل کنیم.

او همچنین به اجرای پروژه های توسعه محله ای در این دوره در راستای رفع مطالبات شهروندان و شورایاران اشاره کرد و افزود:  در همین راستا اسناد توسعه محله ای مبتنی بر مشارکت واقعی محلات و شورایاران تهیه شد که در گام اول نیز 1200 پروژه توسعه محله ای تعریف و 650 پروژه اجرا شده است.

این مسئول  در ادامه از خدمات شهردار و شورایاران این منطقه در افتتاح این خیابان به عنوان کاری ماندگار و ارزشمند قدردانی و ابراز امیدواری کرد: انسجامی که در این منطقه میان مسئولین، نهادهای حاکمیتی و معتمدین، روحانیت معزز و خانواده معظم شهدا ایجاد شده است، الگو و سرلوحه کار دیگر مدیران شهر تهران باشد.

افشین حبیب زاده رئیس کمیته نظارت شورای اسلامی شهر تهران نیز یکی از اقدامات مهم شورای شهر تهران در این دوره را پروژه های توسعه محله ای عنوان کرد و ادامه داد: در  این منطقه80 پروژه توسعه محله ای تعریف که 60 مورد از آنها اجرا شده است و این اقدام مهم در سال 1400 نیز تداوم خواهد داشت. 

این مسئول همچنین به موضوع پروژه باغات و مصوبه شورای اسلامی شهر در این باره اشاره کرد و گفت: با لغو مصوبه برج باغ ها و طرح جدید خانه باغ ها، سطح اشغال باغات به 10 درصد کاهش یافته است.

حبیب زاده بازپس گیری املاک متعلق به شهرداری و بیت المال را از دیگر اقدامات اجرایی مهم در این دوره دانست و افزود: این املاک به صورت غیرقانونی به اشخاص حقیقی و حقوقی واگذار شده بود که در حال حاضر بخش قابل توجهی از آن ها پس گرفته شده و الباقی نیز در حال پیگیری است.

علی توکلی شهردار منطقه نیز در این مراسم خروج خیابان شهامت از بن بست را یکی از مطالبات جدی مردم و شورایاران دانست و گفت: بخشی از این خیابان در اختیار ارتش جمهوری اسلامی بود که بعد از یک سال جلسات متعدد در نهایت به توافق منجر شد و با همکاری سازمان املاک شهرداری تهران برای رفع معارضات ملکی، در نهایت این پروژه با موفقیت به سرانجام رسید و به عنوان عیدی در آستانه نوروز و سال جدید به شهروندان منطقه 19 تقدیم شد.

او بهترین کار برای ادامه راه شهدا و عمل به وصیت حضرت امام (ره) را خدمت به مردم و رضایت مندی آنان دانست و این مهم را در اولویت برنامه های شهرداری این منطقه عنوان کرد.

شهردار منطقه با اشاره به افتتاح یک پروژه در هر هفته ابراز امیدواری کرد این خدمات در سال 1400 نیز با همراهی شهروندان و شورایاران تداوم یابد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: منطقه 19 شورای اسلامی شهر شهرداری تهران توسعه محله ای شهر تهران باغ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۹۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلنگ بی‌قرار شهرداری؛ بیخ گوش سنگلج

دنیای اقتصاد نوشت: تصمیم به تخریب ساختمان مجاور مجموعه تئاتر سنگلج از دو جهت مورد انتقاد کارشناسان است. یکی ریسک بالای تخریب ساختمان کناری برای بنای ۶۰ساله سنگلج و دیگری، بی‌توجهی شهرداری به توافقات پیشین برای توسعه بنای سنگلج و الحاق ساختمان کناری به این مجموعه.

قصه چیست؟

روز یکشنبه گذشته، دوم اردیبهشت، پریسا مقتدی، مدیر تماشاخانه سنگلج، طی خبری از تخریب ساختمان مجاور این مجموعه تئاتری خبر داد و ابراز نگرانی کرد که شرایط پیش‌آمده برای تماشاخانه سنگلج خطرناک است.

او همچنین گفته: طی «طرح توسعه سنگلج» که در اوایل دهه ۹۰ ارائه شده بود، توافقات اولیه برای الحاق ساختمان تخریب‌شده فعلی به تماشاخانه انجام شده بود، اما هم‌اکنون شهرداری بی‌توجه به این امر، قصد تخریب ساختمان کناری را دارد.

در ادامه این خبر، اتابک نادری، مدیر سابق تماشاخانه سنگلج و طراح و مسوول پیگیری «طرح توسعه سنگلج»، هم درباره وضعیت پیش‌آمده در مجاورت تماشاخانه گفت: واقعیت این است که وقتی خبر را شنیدم خیلی متاسف و متاثر شدم، چون به این حرکت از دو منظر باید نگاه کرد. جامعه تئاتری، تعزیه‌خوان‌ها، هنرمندان آیینی و سنتی و دانشجویان تئاتر از سال ۹۱ که «طرح توسعه سنگلج» مطرح شد، طومار‌هایی را منتشر کردند و این طرح توسط بزرگان این عرصه نظیر زنده‌یادان عزت‌الله انتظامی و داود رشیدی با شهردار و شورای شهر وقت تهران مطرح شد. بنده هم طراح و هم مسوول پیگیری این طرح بودم.

چنان که مهر گزارش داده «طرح توسعه سنگلج» در زمان مسوولیت محمدباقر قالیباف در شهرداری تهران در دستور کار قرار گرفته و او به شرکت توسعه فضا‌های فرهنگی شهرداری دستور داده تا این طرح اجرا شود. همچنین به گفته نادری حتی در این طرح نوشته شده بود که نیازی به تخریب و نوسازی بنا نیست، بلکه با انجام یک بازسازی، تبدیل به یک بلک‌باکس، چند پلاتوی تمرین و گالری موزه تئاتر تهران می‌شود.

محدودیت قانونی بنا‌های ملی

تماشاخانه سنگلج یکی از بنا‌های قدیمی شهر تهران است که در تاریخ ۲ آذر ۱۳۸۸ به شماره ۲۷۴۶۹ در فهرست آثار ملی ثبت شد. طبق ضوابط و قوانین، برای بنا‌های ثبت‌شده باید حریم تعیین شود. طبق قانون حریم در زمان ثبت تعیین می‌شود ولی اگر حریم در نظر گرفته نشود، پلاک چسبیده به ملک حق تخریب و ساخت‌و‌ساز ندارد. اگر هم تخریب شود نباید مرتفع‌تر نسبت به ساختمان ثبت‌شده ساخته شود. به‌رغم این محدودیت‌ها، اما شهرداری در‌صدد ساخت یک بنای جدید به جای بنای کناری سنگلج است. این در حالی است که مدیر کنونی تماشاخانه گفته: متاسفانه این‌طور به گوش ما رسید که ۲۰ متر هم می‌خواهند پی ریزی کنند. هر‌چند مهندسان دفتر طرح و برنامه معتقد بودند که اگر دقت لازم در این تخریب و پی‌ریزی بشود مشکلی پیش نمی‌آید، اما آنها هم به سهم خودشان نگرانی‌هایی داشتند. این گفته‌ها یادآور تخریب غیراصولی یک ساختمان توسط شهرداری در تابستان سال گذشته در جنوب تهران بود که متاسفانه خسارات گسترده‌ای در پی داشت و منجر به مرگ ۵ تن شد.

دیگر واکنش‌ها

دو روز پیش کاظم نظری، مدیرکل هنر‌های نمایشی، با بیان اینکه بنای تماشاخانه سنگلج ثبت ملی است و این اقدام شهرداری تهران تخلف آشکار، خودسرانه و کاملا غیر‌قانونی است، گفت: مکاتبات لازم را با آقای دارابی، قائم‌مقام وزیر میراث فرهنگی و گردشگری، انجام داده‌ایم و منتظر پیگیری و پاسخ این وزارتخانه هستیم. روز گذشته نیز هادی مرزبان، از پیشکسوتان هنر تئاتر ایران، در این باره گفت: «سنگلج» جزو آثار ملی و تنها تماشاخانه واقعی ایران است. این مکان برای همه اهالی تئاتر حالت نوستالژی دارد. به یاد دارم چندین بار من، عزت‌الله انتظامی، داوود رشیدی و... برای طرح توسعه سنگلج با شهرداری صحبت کردیم که خوشبختانه همه مدارکش موجود است، حتی دستور آن هم داده شد، اما نمی‌دانم یک‌دفعه چه اتفاقی افتاد. وی ادامه داد: قرار بر این بود ساختمان کناری جزو تماشاخانه سنگلج محسوب شود. گویا پیگیری و رفت‌و‌آمد‌های ما روی هوا رفت. شوربختانه این موضوع ممکن است موجب تخریب سنگلج شود. وزیر فرهنگ و ارشاد باید سریعا پیگیر این موضوع شود؛ یعنی شهرداری تا این حد بی‌در‌و‌پیکر شده که مدارک خودشان را هم دیگر قبول ندارند؟

tags # شهرداری تهران سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • رشد ۷۰ درصدی بودجه منطقه ۷ اصفهان در ۱۴۰۳‏
  • اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • برگزاری آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان
  • برنامه‌های شهرداری تهران برای کاهش ترافیک بزرگراه آزادگان
  • خاندانی از تبار و نوادگان حذیفه‌بن‌یمان در طرشت
  • نرخ رهن در بازار تهران؛ رهن مسکن در محله شادآباد ۵۸۰ میلیون تومان
  • چگونه خنجر شمر به قصر محمدیه رسید؟
  • لزوم عدالت‌محوری در توسعه شهرها/ شورای اسلامی شهر، صدای مردم است
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • کلنگ بی‌قرار شهرداری؛ بیخ گوش سنگلج