Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@04:02:43 GMT

آیا بیوتین برای رشد مو موثر است؟

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۲۹۰۳۲

آیا بیوتین برای رشد مو موثر است؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از انتخاب، مصرف خودسرانه هر نوع ویتامین می‌تواند عوارضی داشته باشد و در نتیجه پیش از مصرف انواع ویتامین‌ها باید ابتدا با پزشک خود در مورد دوز مناسب بیوتین، که معمولاً حدود ۵ میلی گرم در روز است، صحبت کنید.

بیوتین چیست؟

بیوتین یک مکمل معروف ویتامین است که اغلب به دلیل توانایی افرایش رشد مو و بهبود سلامت پوست و ناخن سالم، به بازار عرضه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، تحقیقات محدودی در مورد ارتباط بین بیوتین و مو وجود دارد. مطالعات محدود، بیشتر نشان می‌دهند که فقط در صورت کمبود بیوتین، مصرف آن باعث ضخیم شدن و بلند شدن مو می‌شود.

بیوتین، با نام مستعار B۷ یا ویتامین H، یک ماده مغذی ضروری برای تامین ویتامین B است که به طور طبیعی در برخی از غذا‌ها یافت می‌شود و یا به عنوان مکمل غذایی مصرف می‌شود. بیوتین به چند دلیل مهم است، از جمله:

مواد مغذی مانند کربوهیدرات‌ها، پروتئین و چربی‌ها را به انرژی تبدیل می‌کند

به تولید کراتین کمک می‌کند، که به سلامت پوست، مو و ناخن کمک می‌کند.

بیوتین مورد نیاز بدن را چگونه تامین کنیم؟

بیوتین را می‌توان در غذا‌هایی مانند: ماهی قزل آلا، ۳۰.۸ میکروگرم در هر اونس تخم مرغ، ۱۰ میکروگرم در هر تخم مرغ دانه‌های آفتابگردان، ۲.۶ میکروگرم در هر فنجان کلم بروکلی، ۰.۴ میکروگرم در هر فنجان جگر گوشت گاو، ۳۰.۸ میکروگرم در هر اونس همچنین می‌توانید بیوتین را به عنوان یک مکمل بدون نسخه مصرف کنید. میزان مصرف توصیه شده روزانه شما بسته به سن و جنسیت شما متفاوت است، اما برای یک زن یا مرد بزرگسال ۳۰ میکروگرم است. البته که بسیار  مهم است، قبل از مصرف مکمل بیوتین با پزشک خود مشورت کنید تا مشخص کنید که چه دوزی برای شما بهتر است.

 اولگا بونیموویچ، متخصص پوست در مرکز پزشکی دانشگاه پیتسبورگ می‌گوید: 《آنچه که ما معمولاً در عمل بالینی انجام می‌دهیم، توصیه بیوتین به افرادی است که ناخن‌های خشک، شکسته یا شکننده دارند، یک مطالعه در سال ۲۰۱۲ نشان داد که زنانی با مو‌های کم پشت به طور قابل توجهی از مکمل حاوی بیوتین در مقایسه با زنانی که دارونما استفاده می‌کنند، سود می‌برند. بررسی دیگری در سال ۲۰۱۷ در خصوص ریزش مو نشان داد که این ویتامین ممکن است به کسانی که کمبود بیوتین دارند سود برساند، اما شواهد کمی وجود دارد که آیا مصرف بیوتین به رشد مو در افراد سالم کمک می‌کند یا خیر. 》

افراد ممکن است به دلایل مختلف از جمله موارد زیر دچار کمبود شوند:

بارداری

اعتیاد به الکل

کمبود بیوتینیداز (BTD)، یک بیماری ژنتیکی نادر است که از بازیافت بیوتین در بدن شما جلوگیری می‌کند

علائم کمبود بیوتین

علائم کمبود بیوتین با گذشت زمان به تدریج پیشرفت می‌کند و می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

کم پشت شدن مو یا ریزش مو

ناخن شکننده

بثورات اطراف چشم و دهان

بی حالی یا افسردگی

عوارض مصرف مکمل بیوتین

بیوتین یک ویتامین محلول در آب است، به این معنی که با مصرف بیش از حد، از طریق ادرار خارج شده و در بدن ذخیره نمی‌شود؛ بنابراین، نمی‌توانید بیوتین را بیش از حد مصرف کنید، اما برخی از افراد هنگام مصرف مکمل‌های بیوتین ممکن است دچار ناراحتی معده یا اسهال شوند. بعلاوه، اگر بیوتین در مقادیر مناسب مصرف شود، برای کلیه‌ها مضر نیست، اما مهم است که دوز مصرفی را زیر ۵ میلی گرم در روز نگه دارید. بیوتین همچنین می‌تواند با سایر دارو‌ها مانند دارو‌های ضد تشنج تداخل داشته باشد که می‌تواند سطح بیوتین را در بدن شما کاهش دهد. همچنین استفاده طولانی مدت از آنتی بیوتیک ممکن است بر میزان بیوتین روده تأثیر منفی بگذارد. اگر از هر یک از این دارو‌ها استفاده می‌کنید، قبل از مصرف بیوتین با ارائه دهنده خدمات بهداشتی خود صحبت کنید.

پربیننده ترین چای چگونه بر کاهش فشارخون تاثیر گذار است؟ از عواقب خطرناک خشکی چشم غافل نشوید نشانه اولیه حمله قلبی نقش ویتامین دی در پیشگیری از کرونا حقیقت دارد؟ «فشار خون» را چه زمانی بگیریم؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیوتین برجام کمبود بیوتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۹۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت

به گزارش خبرآنلاین، «خدیجه رحمانی» متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران در پاسخ به این سوال که بیشتر کمبود کدام ویتامین در کشور وجود دارد گفت: کمبود ویتامین B۱ در کشور بیشتر دیده می‌شود. با الگوهای مصرفی که وجود دارد باید آن را در غلات گنجاند. مثلا نان‌ها باید برای دریافت این ویتامین تصفیه نشده باشند، اما متلاسفانه بیشتر نان‌های ما تصفیه شده است و برای همین ویتامین B۱ دریافت نمی‌شود.

تاثیر ویتامین B بر خلق و خو

به گزاش ایلنا، رحمانی درباره تاثیر ویتامین‌ها روی کیفیت خلق و خو نیز توضیح داد: ویتامین‌های گروه B نقش مهمی در کمک به مغز در تولید سطح کافی مواد شیمیایی مورد نیاز برای مدیریت خلق و خو و سایر عملکردها دارند. بنابراین ویتامین‌های گروه ب در خلق و خو به‌ دلیل نقشی که در متابولیسم بدن دارند بسیار تاثیرگذارند. اگر کسی دارای مقادیر کم ویتامین B و به ویژه B۱۲ باشد، احتمال دارد علائم افسردگی را تجربه کند. به ویژه B۱۲ در کاهش خستگی شناخته شده است.

وی افزود: ویتامین B۳ نیز که در تولید سروتونین نقش دارد بسیار اهمیت دارد. در افراد مبتلا به افسردگی، سطح سروتونین آنها پایین است. توزیع ویتامین B۳ در مواد غذایی زیاد است و عمدتا کمبود آن کمتر پیش می‌آید. مگر کسی مشکلات گوارشی داشته باشد. اما جذب ویتامین B۱ و B۲ از طریق مواد غذایی کمتر است. B۲ بیشتر در شیر و لبنیات یافت می‌شود. اگر به این دست لبنیات حرارت زیاد داده نشود و در معرض نورآفتاب قرار نگیرند، چون نور آفتاب آنها را از بین می‌برد، ممکن است با این شرایط بیشتر جذب بدن شوند. چون ویتامین گروه B نسبتا ناپایدارند و در مراحل پخت بین ۳۰ تا ۶۰ درصد آنها از بین می‌رود برای همین کمبود آن بیشتر حس می‌شود.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902665

دیگر خبرها

  • ویتامین B روی عصبانیت چه اثری دارد؟
  • حقایق مهم در مورد مصرف ویتامینها و مکمل ها که نمی دانید
  • این ویتامین‌ها را بخورید و لاغر بمانید
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟
  • کمبود این ویتامین سبب کاهش وزن می‌شود
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو