Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-06@19:09:33 GMT

زخم نهان بر موسیقی ایرانی

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۲۹۳۱۲

زخم نهان بر موسیقی ایرانی

«زخم نهان» آلبومی ا‌ست درژانرموسیقی سنتی و دستگاهی ایران. خواننده این آلبوم امیراثنی‌عشری، آوازخوان جوان موسیقی اصیل ایرانی‌ است که آهنگ‌هایی از آرش کاووسی بر اشعار مولوی، هوشنگ ابتهاج و بهرام کلنو را در آلبوم خوانده است.

آوازهای این آلبوم بر اشعاری از شیخ بهایی خوانده شده و اثنی عشری که دانش آموخته دکترای زبان و ادبیات فارسی‌ است، همچون دیگر آثارش سعی داشته تا اشعاری را برای آواز به‌کار بگیرد که پیش از این سابقه اجرا نداشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این اثر علاوه بر بهره‌مندی از سبک استادان قدیم آواز - به طور خاص او بر سبک و شیوه سلیمان خان امیرقاسمی مسلط است - بازهم در پی نیل به بیان شخصی خود در آواز بوده که در این راه نیزتوفیق داشته است. اگر موفق به شنیدن این آلبوم شدید حتماً آواز حسینی را که او خوانده است با دقت و درایت گوش کنید. اما کاووسی، در مقام آهنگساز اثر، علاوه بر ساختن آهنگ‌هایی جدید، نگاهی به اجرای آثار قدیم موسیقی نیز داشته و گواه این امر نیز، اجرای پیش‌درآمد شور ساخته یوسف فروتن است. او ساختار آلبوم را مبتنی بر قالب دستگاهی موسیقی ایران چیده و از فرم پیش درآمد، چهارمضراب، ساز و آواز و تصنیف - به ترتیب اجرا دراثر استفاده کرده است.
زخم نهان را نشر نغمه هزاردستان منتشر کرده است. شنیدن این آلبوم به علاقه‌مندان موسیقی سنتی ایران که مایل به شنیدن یک اثر استاندارد در این ژانر هستند، توصیه می‌شود. از نوازندگان این اثر می‌توان به آرش کاووسی (سرپرست گروه)، فاطمه ریوند، غلامرضا صدرالدینی، محسن میرزایی، محمد یوسفی، محمد جوزی، نوید جمالی‌پور و امیرعباس برفی اشاره کرد. این مجموعه شامل نُه آهنگ «مقدمه»، «چهارمضراب»، «تصنیف رقص کنان»، «تصنیف زخم نهان»، «سرود وطن»، «تکنوازی سه تار»، «ساز و آواز(قرچه ورضوی)»، «ساز و آواز(حسینی)» و «ساز و آواز مثنوی» در سبک موسیقی کلاسیک ایرانی است.
زخم نهان
آهنگساز:آرش کاووسی
خواننده:  امیر اثنی عشری
سال:آذر 99
ناشر:   نشر نغمه هزاردستان

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ساز و آواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۹۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیر موسیقی Winamp باز می‌گردد!

ایتنا -  مالک جدید Winamp ، شرکت Llama Group است  ، چند سالی است که برای ایجاد یک سرویس کاملاً جدید با نام Winamp تلاش می‌کند.
Winamp در اواخر دهه 1990 و اوایل دهه 2000 یک پخش کننده موسیقی محبوب برای رایانه‌های رومیزی بود، و در چند سال گذشته، توسعه این نرم‌افزار با مالکیت جدید دوباره آغاز شده است. Winamp جدید اکنون تنها چند ماه دیگر باقی مانده است.

به گزارش ایتنا،  مالک جدید Winamp ، شرکت Llama Group است  ، چند سالی است که برای ایجاد یک سرویس کاملاً جدید با نام Winamp تلاش می‌کند. Winamp جدید سال گذشته وارد آزمایش عمومی شد و یک سرویس پخش موسیقی را با قابلیت پشتیبانی مستقیم از هنرمندان، جداگانه ترکیب کرد.

همچنین چند نسخه جدید برای پخش کننده کلاسیک Winamp منتشر شد، از جمله به روز رسانی 5.9 در سال 2022 ، اما اخیرا گزارش شده است که توسعه این پلیر دوباره متوقف شده است.
 

گروه Llama به تازگی نتایج سالانه 2023 را منتشر کرده است که شامل جزئیاتی در مورد به روز رسانی‌های آینده Winamp است. پلتفرم جدید موسیقی Winamp قرار است در تاریخ 1 ژوئیه 2024 راه اندازی شود.

این شرکت امیدوار است که با 50000 هنرمند در سال جاری و یک میلیون هنرمند تا پایان سال 2028 از طریق خرید موسیقی، دسترسی اولیه، کالا و موارد دیگر قرارداد امضا کند.

همچنین یک Winamp Player دسکتاپ به روز شده برای همراهی با پلتفرم جدید وجود دارد که قرار است در تاریخ 1 جولای عرضه شود. ظاهراً از پخش MP3 محلی، رادیو اینترنتی و کتاب‌های صوتی و همچنین تمام محتوای موجود از طریق پلتفرم Winamp پشتیبانی می‌کند.

نسخه وب فعلی به پادکست‌ها دسترسی دارد، بنابراین احتمالاً در نسخه دسکتاپ نیز وجود خواهد داشت. این شرکت می‌گوید که به سایر سرویس‌های موسیقی نیز متصل خواهد شد.

 
گروه Llama پلتفرم و پخش کننده جدید خود را به عنوان راهی برای ارتباط مردم با هنرمندان مورد علاقه خود و کمک به هنرمندان برای کسب درآمد بیشتر از کار خود ارائه می‌کند. سرویس‌های پخش موسیقی مدرن دستمزد خوبی به هنرمندان نمی‌دهند، بنابراین Winamp جدید ایده بدی به نظر نمی‌رسد. با این حال، با نسخه قدیمی Winamp که فقط یک پخش کننده صوتی دسکتاپ ساده بود، فاصله زیادی دارد.

شایان ذکر است که گروه Llama دچار مشکلات مالی شده است. بخش Targetspot خود (که قبلا به نام AudioValley شناخته می شد) را به شرکت هلندی Azerion، در ازای سهام Azerion فروخت، اما قیمت سهام Azerion بلافاصله پس از آن کاهش یافت. گروه Llama اعلام کرد که این اتفاق تاثیر قابل توجهی در توسعه پلتفرم Winamp داشته است.

دیگر خبرها

  • طنین «آواز آن پرنده آتشین» در نمایشگاه کتاب
  • آلبوم «عشق ناباور» به زودی منتشر می‌شود
  • آلبوم «عشق ناباور» آماده شد
  • «عشق ناباور» با رهنمودهایی از محمدرضا لطفی شنیدنی شد
  • بزرگداشت نیمای آواز ایرانی در چهل و ششمین نشست «آیین آواز»
  • دوقلوهای اصفهانی آهنگ شیرازی منتشر کردند/داستان به روز رسانی شدن!
  • (ویدئو) روایت زنده‌یاد ناصر چشم‌آذر از ساخت موسیقی متن فیلم «ای ایران»
  • انتشار کتابی از عدنان غُریفی در اولین سالگرد درگذشتش
  • تماشای یک منظومه عاشقانه و انسانی در تهران/ چرا کارگردان شدم؟
  • پلیر موسیقی Winamp باز می‌گردد!