Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@15:50:43 GMT

دغدغه‌ای به اسم زمین‌های رها شده

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۳۰۳۸۵

دغدغه‌ای به اسم زمین‌های رها شده

به گزارش خبرگزاری فارس از سراب، زمین های رها شده در مرکز شهر یکی از معضلات است که چهره شهر سراب را نازیبا جلوه می‌دهد. موضوعی که همواره مورد اعتراض شهروندان و گاهی هم دغدغه مسئولان شهری بوده و اینک مدتی است که به فراموشی سپرده شده است.

در حالی ‌که چند سالی است قیمت زمین در شهر سراب گوی سبقت را از دیگر شهرهای مشابه ربوده و قیمت سر به فلک کشیده و فشارها برای تصرف و تفکیک اراضی کشاورزی فزونی گرفته، در گوشه‌ای در محدوده شهر بیش از 15 سال است که زمینی مرغوب مأمن و جولانگاه زاغ‌ها و کلاغ‌ها شده و بلاتکلیف مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزی قرار بود تا در این زمین برج‌های سه‌قلو توسط بنیاد مسکن احداث و با انبوه‌سازی مسکن شاید کورسوی امیدی برای جوانان و زوج‌های در به در دنبال خانه ایجاد شود.

محمود فارسی مدیر بنیاد مسکن سراب با اذعان به اینکه مدت‌ها این زمین متعلق به این بنیاد بلاتکلیف رهاشده است، گفت: قرار بود تا انبوه‌سازی مسکن در این زمین صورت گیرد اما متأسفانه در طرح تفضیلی و جامع شهر و طبق اعلام شهرداری کاربری این زمین که اسناد مالکیت آن متعلق به بنیاد مسکن است به‌عنوان کاربری عمومی و آموزشی در نظر گرفته‌شده است.

وی با اشاره به رایزنی‌ها و تلاش‌های صورت گرفته برای احیای این زمین و بازگرداندن به مدار توسعه و عمران افزود: در طرح تفضیلی و جامع شهر که در آستانه تصویب نهایی است به ‌احتمال ‌زیاد مشکل کاربری حل شود تا بنیاد مسکن بتواند طرح‌های پیشنهادی خود را ارائه دهد.

فارسی همچنین یادآورشد: مدت‌ها قبل بخشی از این زمین برای احداث خیابان کناری به‌کار رفته اما با این ‌حال بنیاد مسکن آماده همکاری و تعامل با سایر بخش‌ها در جهت ارائه خدمات مسکن به مردم است.

یاسر اصولی رئیس شهرسازی و مسکن شهرستان سراب نیز در مورد این زمین گفت: هنوز طرح جامع و تفضیلی شهر نهایی نشده و در مرحله پایانی برای تصویب و ابلاغ قرارداد و تغییر کاربری این زمین ممکن است پیشنهاد شده باشد.

با این ‌حال شنیده‌های موثق حکایت از آن دارد که در طرح جامع و تفضیلی جدید که به‌صورت 10 ‌ساله تدوین می‌شود رنگ این زمین مسطح و هموار آبی است، یعنی همچنان کاربری آن آموزشی و عمومی باقی خواهد ماند.

به ‌هر حال انتظار می‌رود که در این سوداگری زمین و مسکن و قیمت‌های نجومی تکلیف این زمین‌های بلاتکلیف و رهاشده در مرکز شهر مشخص شود و دیگر نیازی به تغییر اراضی زارعی و کشاورزی برای ایجاد مسکن احساس نشود.

این گونه اراضی که تعداد و وسعت آن ها نیز کم نیست و در جای جای شهر و در محلات مختلف، به مکان مناسبی برای تخلیه نخاله های ساختمانی، ریختن زباله و تجمع و ازدیاد حیوانات موذی و میکروب و منشا گرد و خاک بدل شده و جز آن نیز شهر را نازیبا کرده است.

انتهای پیام/60010

منبع: فارس

کلیدواژه: مسکن طلا زمین کشاورزی شهر سراب محمود فارسی انبوه سازی مسکن طرح تفضیلی تبریز خبرگزاری فارس فارس تبریز زمین های رها شده تغییر کاربری زمین بنیاد مسکن راه و شهرسازی بنیاد مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۰۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان معاون عمران روستایی بنیاد مسکن گلستان با بیان اینکه شاخص برخورداری روستاهای استان در صدور سند مالکیت روستایی ۶۹ درصد است افزود: تاکنون ۱۱۴ هزار جلد سند مالکیت روستایی و شهری در گلستان صادر شده‌است. ولی اللهی افزود : گلستان در شاخص برخورداری از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد از میانگین کشوری بالاتر قرار دارد. وی ادامه داد: تعداد ۶۰۶ روستا و ۱۷ شهر استان گلستان تحت مالکیت بنیاد علوی است و امیدواریم با انعقاد تفاهم‌نامه انجام شده بین بنیاد مسکن و بنیاد علوی، در آینده نزدیک شاهد صدور اسناد مالکیت سایر روستاهای استان باشیم. ولی‌ اللهی گفت: تثبیت مالکیت ، استفاده از اسناد بعنوان وثیقه بانکی و ارزش افزوده املاک از مزایای صدور سند مالکیت است.

دیگر خبرها

  • به زودی دغدغه خانواده شهدا هرمز با احداث گلزار شهدا رفع خواهد شد
  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود
  • لازم است دغدغه مسکن برای کارگران رفع شود/ هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • امنیت شغلی و تامین مسکن کارگران دغدغه دولت است
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی پروژه نهضت ملی مسکن هیدج
  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • دغدغه اهالی هرمز درباره گلزار شهدا چه زمانی رفع می‌شود؟
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی