Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@14:48:48 GMT

رونمایی از موبایل بانک جدید سرمایه

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۳۰۴۵۸

رونمایی از موبایل بانک جدید سرمایه

نسخه جدید موبایل بانک سرمایه بانام «تک بانک» و با قابلیت‌ها و امکانات ویژه به‌منظور پاسخگویی مطلوب‌تر به نیازهای مشتریان ارجمند روانه بازار شد. ناطقان : به گزارش روابط عمومی بانک سرمایه، باهدف افزایش سطح دسترسی هم‌وطنان گرامی به خدمات نوین بانکی و به‌منظور رفاه حال مشتریان و تسهیل در خدمت‌رسانی به ایشان، موبایل بانک جدید سرمایه بانام «تک بانک» با امکانات و قابلیت‌های ویژه در اختیار مشتریان ارجمند قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





این گزارش می‌افزاید "تک بانک سرمایه" علاوه بر اینکه کلیه خدمات قبلی موبایل بانک سرمایه با واسط کاربری جدید و بروز و آسان به کاربران ارائه می‌کند، امکانات جدید قابل‌توجه و منحصربه‌فردی نیز در آن پیش‌بینی شده است که برخی از مهم‌ترین آن‌ها به شرح خلاصه ذیل معرفی می‌شوند:

    امکانات موبایل بانک جدید سرمایه (تک بانک)

    ارتقاء سهولت کاربری اپلیکیشن و استفاده از منوهای کشویی و کاربرپسند
    پشتیبانی از واسط کاربری دو جهته و زبان‌های فارسی و انگلیسی و تقویم جلالی و میلادی
    امکان ورود و احراز هویت مشتری با داده‌های بیومتریک مانند اثرانگشت یا تشخیص چهره (در نسخه IOS)
    امکان به‌روزرسانی خودکار نسخه‌های جدید تک بانک بدون نیاز به حذف و دانلود از وب‌سایت یا دیگر استورهای ارائه‌دهنده برنامک‌های موبایلی و نصب مجدد آن
    امکان ثبت‌نام و دریافت نام کاربری و رمز برای ورود به "تک بانک"، " اینترنت بانک" و تلفن‌بانک" بدون نیاز به مراجعه به شعب با استفاده از اطلاعات کارت سرمایه، کد ملی و شماره موبایل مشتری
    امکان دریافت رمز جدید ورود به "موبایل بانک"، "اینترنت بانک" و تلفن‌بانک" در صورت فراموشی رمز از طریق احراز هویت با استفاده از اطلاعات کارت سرمایه، کد ملی و شماره موبایل مشتری
    امکان دریافت و ثبت اطلاعات کارت‌بانکی از طریق اسکن با دوربین موبایل و تعریف نام مستعار برای کارت
    امکان ورود با رمز پویا به موبایل بانک (رمز یک‌بارمصرف تولیدشده توسط برنامک رمزساز)
    امکان استفاده از رمز پویا پیامکی (بلیت امنیتی) برای انجام انواع تراکنش‌های انتقال وجه حسابی
    امکان دریافت پیام‌های عمومی ارسالی بانک و نمایش در صفحه اصلی پس از ورود کاربر به موبایل بانک
    امکان استفاده هوشمند از اطلاعات قبوضی که برای مشتری پیامک شده و در Clipboard کپی شده، جهت پرداخت قبوض
    امکان پرداخت قبوض تکی و دسته‌ای با امکان تشخیص شناسه قبض و پرداخت از متن پیامک‌ها و همچنین اسکن بارکدها به‌صورت دسته‌ای
    امکان تنظیم و معرفی ایمیل یا شماره تلفن همراه برای دریافت اتوماتیک رسید تراکنش‌های پرداخت قبوضی که از طریق موبایل بانک پرداخت می‌شود
    استفاده از منوی انتقال وجه یکپارچه و ذخیره کردن انتقال وجه‌های پرکاربرد برای دفعات بعدی
    امکان به اشتراک‌گذاری "رسید تراکنش‌ها" و "اطلاعات کارت" و "مشخصات سپرده" به‌صورت تصویر و متن
    امکان درج یادداشت برای تراکنش‌های کارت و سپرده در بخش صورتحساب
    امکان ثبت، ، انتقال، تأیید، استعلام و استعلام وضعیت انتقال چک در سامانه صیاد (پیچک)
    افزایش امنیت و ارتباط موبایل بانک با سرور به‌صورت امن و در بستر (SSL)

برای استفاده از "تک بانک سرمایه" نیاز به حذف موبایل بانک قبلی و نصب این برنامه جدید نیست و در حال حاضر موبایل بانک فعلی و تک بانک مستقل از هم بوده و می‌توانند هم‌زمان بر روی گوشی تلفن همراه مشتریان نصب و مورد بهره‌برداری قرار گیرند. لیکن از تاریخ 1400/01/14 به بعد صرفاً امکان استفاده از تک بانک فراهم بوده و لذا ضروریست مشتریان محترم ازاین‌پس از تک بانک سرمایه استفاده نمایند. (نصب تک بانک ازاینجا)

برای ورود به موبایل بانک جدید سرمایه (تک بانک) نیاز به صدور نام کاربری و رمز عبور مستقلی نیست و مشتریان می‌توانند با همان نام کاربری و رمز عبور موبایل بانک فعلی وارد این سامانه شوند و از آن استفاده نمایند و درصورتی‌که تاکنون رمز موبایل بانک دریافت نکرده‌اند می‌توانند با نصب تک بانک (ازاینجا) از گزینه ثبت‌نام در صفحه ورود استفاده نموده و پس از احراز هویت با استفاده از اطلاعات کارت سرمایه، کد ملی و شماره موبایل مشتری، موبایل بانک خود را بدون نیاز به مراجعه به شعب فعال نموده و از امکانات آن استفاده نمایند.

برچسب ها: بانک ، سرمایه ، موبایل بانک ، ناطقان ، رونمایی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بانک سرمایه موبایل بانک ناطقان رونمایی موبایل بانک جدید سرمایه اطلاعات کارت بانک سرمایه تراکنش ها تک بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۰۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟

سامانه اعتبارسنجی که قرار بود تا پایان سال ۱۴۰۲ تکمیل شود، به دلیل عدم همکاری برخی دستگاه‌ها مانند تامین اجتماعی، ثبت احوال، بنیاد ملی نخبگان و فراجا به مرحله رونمایی نرسیده است و انتظار می‌رود جهت به عقب نیفتادن رونمایی از سامانه، هرچه زودتر اطلاعات مورد نیاز برای سامانه اعتبارسنجی از طرف این سازمان‌ها تکمیل شود.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو – مرضیه کوثری: اعطای تسهیلات خرد به متقاضیانی که تاکنون سابقه دریافت وام نداشته اند، دو دیدگاه متفاوت را در بر می‌گیرد. دیدگاه اول از طرف بانک مورد انتخاب متقاضی است که معیاری برای شناخت و خوش‌حسابی مشتری درخصوص بازپرداخت وام ندارد، از این جهت ممکن است در مراحل اولیه اعطای تسهیلات سختگیری کند یا وام با میزان کمتری از حالت عادی به متقاضی پرداخت کند. دیدگاه دوم مربوط به شخص درخواست‌کننده تسهیلات است؛ صرفا به این دلیل که متقاضی تاکنون تسهیلاتی دریافت نکرده است، بانک با برخورد‌های سختگیرانه و مراحل فرسایشی و طولانی، دریافت وام را کاری غیرممکن نمایش می‌دهد.

 

برای تعدیل این دو دیدگاه، نظام اعتبارسنجی به میان آمد تا فرآیند اعطای تسهیلات خرد را تسهیل کند. بر این اساس، آیین‌نامه سنجش اعتبار در سال ۱۳۸۶ به تصویب هیات دولت رسید که طبق آن، یک شرکت اعتبارسنجی با مشارکت مؤسسات اعتباری و شرکت‌های بیمه شکل گرفت. این شرکت وظیفه داشت تا اطلاعات سابقه دریافت تسهیلات بانکی افراد را جمع‌آوری کند و یک نمره اعتباری به افراد اختصاص دهد. مشکل اصلی این آیین‌نامه محدود بودن نمره اعتباری صرفا به افرادی بود که تسهیلات دریافت می‌کنند؛ درصورتی که بسیاری از متقاضیان تسهیلات، برای اولین بار است که درخواست وام خود را ثبت می‌کنند.

 

در پی حل این مشکل، سال ۱۳۹۸، دولت دوازدهم تصمیم به اصلاح این آیین‌نامه گرفت. از مهم‌ترین تغییراتی که در آیین‌نامه جدید نظام اعتبارسنجی لحاظ شده بود، ملزم کردن همه دستگاه‌هایی بود که اطلاعات تحت اختیار آن‌ها، به نوعی می‌توانست برای افزایش دقت سامانه اعتبارسنجی مفید باشد. اطلاعاتی مانند، سابقه پرداخت قبوض، مالیات و جرایم، نداشتن سوءسابقه مربوط به مسائل مالی و... شامل اطلاعات مورد نیاز سامانه اعتبارسنجی می‌شدند.

 

طبق اعلام مسؤوولان کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در چهارم اسفند سال گذشته، بخش کمی از اطلاعات مورد نیاز سامانه اعتبارسنجی باقی مانده بود که اگردستگاه‌های مربوطه همکاری می‌کردند و آن اطلاعات در اختیار پایگاه داده بانک مرکزی قرار می‌گرفت؛ احتمال می‌رفت که سامانه اعتبارسنجی جدید تا پایان سال جاری رونمایی شود.

 

اما مشخصا این اطلاعات در اختیار بانک مرکزی قرار نگرفت و رونمایی از سامانه اعتبارسنجی مجددا به تعویق افتاد. برطبق آخرین اطلاعات، ۲۷ فروردین سال جاری، کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی جلسه‌ای با موضوع «عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری (سامانه اعتبارسنجی)» با حضور دستگاه‌های مربوطه این سامانه برگزار کرد. در مشروح صورت جلسه، ضمن تقدیر از دستگاه‌هایی که در ارائه اطلاعات همکاری کرده اند، در قالب مصوباتی به سازمان‌هایی که عملکرد لازم را نداشته‌اند تذکر داده شد تا اطلاعات مورد نیاز را در اسرع وقت به پایگاه داده اعتباری ارائه کنند.

 

براساس بند‌های ۲، ۵، ۸ و ۹ این مصوبه به ترتیب معین شد که اطلاعات تخلفات رانندگی توسط فراجا، اطلاعات مربوط به بیمه اشخاص توسط سازمان تامین اجتماعی، تاریخچه محل اقامات و مشخصات اعضای خانوار توسط سازمان ثبت احوال و استعلام نخبگی توسط بنیاد ملی نخبگان تعیین و تکلیف شود. غفلت دستگاه‌های نامبرده در ارائه اطلاعات توجیهی نداشته و صرفا رونمایی از سامانه اعتبارسنجی را با مشکل مواجه می‌کند.

 

کمتر از یک ماه دیگر تا شروع به کار مجلس سیزدهم باقی مانده است و در صورتی که داده‌های مورد نیاز برای سامانه اعتبارسنجی تکمیل نشود یا به بلوغ حداقلی جهت رونمایی نرسد، با ورود مجلس بعدی تکمیل این سامانه چندین ماه به تعویق خواهد افتاد.

 

علاوه بر این موارد، براساس مصوبه جلسه کمیسیون اصل ۹۰، با توجه به ارائه سرویس‌های اطلاعاتی مختلف به بانک مرکزی، مقرر شد این بانک حداکثر تا یک ماه آینده، فاز اول مدل جدید اعتبارسنجی را جهت بهره‌برداری فراهم کند؛ بنابراین سازمان های مربوطه باید نهایت همکاری را در عرضه اطلاعات جهت اتمام فرایند سامانه اعتبارسنجی داشته باشند.

دیگر خبرها

  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • ۳ برابر شدن سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد/ ۲۰۰ بسته سرمایه‌گذاری فردا رونمایی می‌شود
  •  طی چندماه گذشته، معرفی ۳۰ بسته جدید سرمایه گذاری ماکو در نمایشگاه اکسپو 
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی با حضور وزیر اقتصاد
  • ریسک سرمایه گذاری از طریق برات الکترونیکی صفر است
  • سیگنال رایگان ارز دیجیتال فیوچرز یا سیگنال فارکس؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی