Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، بابک رمضانی ، معاون خدمات شهری شهرداری رشت گفت:   شهرداری رشت امسال حدود ۹۱ میلیارد تومان از  اعتبارات ملی برای رفع مشکلات پسماند دریافت کرد و برای سال آینده نیز حدود ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای رفع مشکلات پسماند  سایت سراوان و کارخانه کودآلی در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ،  با بیان اینکه روزانه هزار و ۱۰۰ تن زباله در محل دفن زباله در سراوان رشت دفن می‌شود، افزود: شهرداری رشت برای کاهش مشکلات ناشی از دفن زباله در سراوان اقداماتی را انجام داده و طرح هایی نیز در دست اجرا دارد.

معاون خدمات شهری شهرداری رشت گفت: تفکیک زباله از مبدا مهمترین اقدامات شهرداری برای کاهش ورودی زباله در محل دفن در این منطقه است، ضمن اینکه از مردم می‌خواهیم در موضوع تفکیک زباله از مبدا همکاری کرده و به طور جدی به این امر بپردازند.

رمضانی،  راه اندازی تصفیه خانه سراوان با ظرفیت سه لیتر بر ثانیه را از دیگر اقدامات شهرداری رشت عنوان کرد و افزود: این تصفیه خانه می‌تواند شیرابه تولیدی را تصفیه کرده و بعد از آن این شیرابه به صورت آب تمیز وارد رودخانه شود.

او گفت: شن ریزی و سم پاشی نیز روزانه در محل دفن زباله در سراوان رشت انجام می‌گیرد که این مهم برای کاهش بوی بد و سایر مشکلات ناشی از حجم بالای زباله نقش اساسی دارد.

معاون خدمات شهری شهرداری رشت،با اشاره به فعالیت کارخانه کودآلی شهرداری رشت ، افزود: ظرفیت کارخانه کودآلی اکنون ۲۵۰ تن در روز است که ظرفیت آن را در دو مرحله شامل، مرحله اول تا ۵۰۰ تن در روز و در نوبت دوم تا هزار تن در روز افزایش می‌یابد ضمن اینکه قراردادی بابت افزایش ظرفیت کودآلی در هر دو مرحله منعقد شده است.

رمضانی با بیان اینکه زباله در کارخانه کودآلی تبدیل به کود می‌شود، گفت: زباله در کارخانه کودآلی تبدیل به کود می‌شود ضمن اینکه مقداری برگشت شده و در سراوان تخلیه می‌شود لذا این افزایش ظرفیت موجب می‌شود که مقدار کمی زباله در سراوان دفن شود.

او  احداث و راه اندازی کارخانه زباله سوز را از دیگر برنامه‌های در دست اجرای شهرداری رشت برای کاهش مشکلات در سراوان اعلام و تصریح کرد:  قرار داد راه اندازی دستگاه زباله سوز با ظرفیت ۶۰۰ تن منعقد شده است که با راه اندازی این کارخانه از سوزاندن ۶۰۰ تن زباله در روز، انرژی برق تولید می‌شود که درآمدزایی نیز دارد.

 

انتهای پیام/م.ع

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اختصاص اعتبار مدیریت پسماند زباله در سراوان کارخانه کودآلی شهرداری رشت راه اندازی برای کاهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۱۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است

محمد رضا علیپور آزاد در بررسی مشکلات پسماند شهری با بیان اینکه ۷۰ درصد از زباله‌های تولیدی "تر" و ۳۰ درصد آن "خشک" است گفت: با توجه به اثرات مخرب پسماند بر سلامت انسان و محیط زیست و پرهیز از اسراف ضروری است شهروندان علاوه بر کاهش استفاده از تولیدات و فراورده‌های پلاستیکی از جمله نایلون و ظروف زباله های‌تر و خشک را در مبدا جداسازی کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند
  • تصاویر| سراوان از دفن زباله بهسازی شد؛ استان گیلان
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود