Web Analytics Made Easy - Statcounter

حملات شدید جمهوریخواهان در کنگره آمریکا علیه سیاست‌های مهاجرتی دولت بایدن، با واکنش تند و متقابل دموکرات‌ها روبرو شده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، در حالی که جمهوریخواهان کنگره آمریکا به شدت به دولت بایدن به خاطر رشد فزاینده مهاجران در مرز مکزیک حمله کرده‌اند، دموکرات ها نیز در مقابل از سابقه جمهوریخواهان در امور مهاجرت و مخالفت آنها با برنامه کمک کرونایی انتقاد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمبود شدید امکانات و محدودیت ظرفیت تأسیسات نگهداری مهاجران در مرز آمریکا بلینکن: مرز آمریکا به روی مهاجرت غیرقانونی بسته است

بر اساس این گزارش، کوین مک کارتی رهبر اقلیت مجلس نمایندگان که به همراه ده ها نماینده دیگر جمهوریخواه از تاسیسات مرزی در شهر ال پاسو در تگزاس بازدید کرده، از عملکرد دولت بایدن و رشد چشمگیر مهاجران در مرز آمریکا و مکزیک انتقاد کرده و نسبت به خطرات امنیتی و سلامتی احتمالی علیه ایالات متحده هشدار داده است.

تلاش های بایدن برای بازنگری در سیاست های مهاجرتی دولت ترامپ موجب هجوم تعداد زیادی از مهاجران آمریکای لاتین به مرز مکزیک شده است.

وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا اعلام کرده است که تا روز جمعه بیش از 8800 کودک مهاجر بدون همراه در مراکز نگهداری در مرز آمریکا و مکزیک بازداشت شده‌اند.

جمهوریخواهان مجلس نمایندگان و مجلس سنا بر این باورند که دولت بایدن عامل اصلی رشد فزاینده تعداد مهاجران در مرزهای این کشور است.

از سوی دیگر ورونیکا اسکوبار نماینده دموکرات گفت: مک کارتی و همکارانش از مسائل مرزی به عنوان یک بهانه سیاسی استفاده می کنند تا یک پیام منسوخ درباره خطر مهاجران را انتشار دهند. اقدامات جمهوریخواهان موجب افزایش مهاجر هراسی در جامعه آمریکا خواهد شد.

نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا نیز پیش از این در مصاحبه با شبکه ای‌بی‌سی گفت: دولت بایدن یک سیستم درهم شکسته در مرز به ارث برده است.

اظهارات پلوسی در حالی است که تعداد کودکان مهاجر بدون همراه در مرزهای آمریکا طی هفته های اخیر به طور چشمگیری افزایش یافته است.

وی در ادامه افزود: چیزی که این دولت به ارث برده است، یک سیستم درهم شکسته در مرز است و آنها در حال تلاش برای اصلاح سیاست های مهاجرتی هستند به طوری که به نفع کودکان باشد. عبور کودکان بدون همراه از مرز، یک چالش انسانی برای همه ما به شمار می رود.

تعداد کودکان مهاجر که خود را به مرز مکزیک رسانده‌اند، طی ماه های اخیر با رشد فزاینده‌ای روبرو شده و این مساله فشار زیادی را بر پناهگاه ها و تاسیسات وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا واقع در مرز مکزیک وارد کرده است.

وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا خواستار یافتن پناهگاه ها و مراکز نگهداری بیشتری برای کودکان مهاجر بدون همراه شده است؛ آن هم در شرایطی که بحران شیوع ویروس کرونا نگرانی های زیادی را ایجاد کرده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مهاجران در مرز بدون همراه مرز آمریکا دولت بایدن مرز مکزیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۲۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج

وزرای کشور اتحادیه اروپا طی نشست امروز و فردا در بلژیک قصد دارند به وسیله تسریع روند اخراج‌ها با بحران مهاجرت دراز مدت در این اتحادیه مقابله کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه اتریشی کوریر در مطلبی به این موضوع اشاره کرد که اتحادیه اروپا با اخراج های سریع تر می خواهد به مقابله با بحران مهاجرت برود.

اکنون بحث ها درباره اجرای عملی پنج بسته قانونی است که همه چیز را از رویه‌های جدید پناهندگی در مرز گرفته تا تبادل اطلاعات در سراسر اتحادیه اروپا و حمایت از کشورهای در مرز خارجی اتحادیه اروپا تنظیم می‌کند. با این حال، هنوز راه زیادی تا اجرای عملی این بسته قانونی باقی مانده است و این مسئله در نشست وزرای کشور اتحادیه اروپا در شهر گنت بلژیک در آغاز هفته مشخص شد.

با این حال یلوا یوهانسون، کمیسر مسئول اتحادیه اروپا، بار دیگر خوشحالی خود را از این توافق به مطبوعات ابراز کرد و مدعی شد: "اکنون جهان خواهد دید که اروپا به درستی با مهاجرت برخورد می کند"

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده برخلاف گذشته، پناهجویان در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا در ابتدا باید به مدت سه هفته در مراکز پذیرش نگهداری شوند. در این مدت، ارزیابی می شود که درخواست پناهندگی چقدر امیدوار کننده است. اگر شانس کم باشد، این روش مستقیماً در مرز انجام می شود، بدون اینکه پناهجو وارد کشور شود. اولین آزمایش برای این روش ها در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا در رومانی و بلغارستان انجام می شود.

وزرای کشور اتحادیه اروپا روز دوشنبه و سه شنبه در شهر گنت بلژیک برای اجرای سریع پیمان پناهندگی و مهاجرت اتحادیه اروپا دیدار خواهند کرد. خود این پیمان ابتدا باید به طور رسمی توسط کشورهای اتحادیه اروپا تأیید شود - انتظار می رود این مرحله در ماه مه انجام شود. گرهارد کارنر، وزیر کشور اتریش در یک بیانیه مطبوعاتی گفت: همه موافق هستند که اصلاح سیاست پناهندگی اتحادیه اروپا باید به سرعت اجرا شود.

ایلوا یوهانسون، کمیسر داخلی اتحادیه اروپا به نمایندگان مطبوعات در گنت گفت که کمیسیون اتحادیه اروپا در ماه ژوئن برنامه اجرایی را ارائه خواهد کرد. به گفته وی تا ژانویه 2025، تک تک کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز باید طرحی را در مورد نحوه اجرای پیمان پناهندگی و مهاجرت ارائه دهند. یوهانسون بدون اشاره به جزئیات کشورها و مراحل، گفت: 14 کشور در حال حاضر اجرای این اصلاحات را آغاز کرده اند. نانسی فایزر، وزیر کشور آلمان در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با یوهانسون توضیح داد که آلمان اصلاحات را سریع‌تر از آنچه لازم است طبق قوانین اتحادیه اروپا اجرا خواهد کرد.

"کارنر" هم گفت، علاوه بر این کمیسیون اتحادیه اروپا به ویژه برای مذاکره با کشورهای ثالث فراخوانده شده است." وی تاکید کرد: یک سیستم معتبر پناهندگی به این معنی است که ما افرادی را به کشور خود اخراج می کنیم که حمایت دریافت نکرده اند. این نیز باید دوباره به ویژه در مورد سوری ها اعمال شود." بنابراین کارنر از تقاضای قبرس در این راستا حمایت کرد. این کشور جزیره ای اخیراً تصمیم گرفته است فعلاً به درخواست های پناهندگی سوری ها رسیدگی نکند و در حال پیشبرد برنامه های خود برای معامله پناهجویان با لبنان است.

اتحادیه اروپا همچنین به دلیل همکاری ناکافی در مورد مسائل مهاجرت، اقدامات تنبیهی را علیه اتیوپی اعمال می کند. همانطور که نمایندگی 27 کشور عضو اتحادیه اروپا در بروکسل اعلام کرد، قوانین سختگیرانه تری در آینده برای صدور ویزا برای افراد این کشور شرق آفریقا اعمال خواهد شد.

دلیل این تصمیم این تحلیل کمیسیون اروپا است که همکاری اتیوپی در پذیرش مجدد اتباع خود که به طور غیرقانونی در اتحادیه اروپا اقامت دارند، ناکافی است.

بیش از 6 هزار پناهنده در سال 2023 در مسیر دریایی به اسپانیا جان باختندانتقاد یونیسف از شرایط نامناسب اسکان کودکان پناهنده در آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شوک به آبی‌های پایتخت، فرار ۸۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی مالیاتی و تنها امید بایدن
  • شوک به آبی‌های پایتخت، تنها امید بایدن و فرار ۸۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی مالیاتی
  • تشدید مناقشات بین ایرلند و انگلیس بر سر مسئله مهاجران
  • بازنگری در بودجه دانشگاه‌ها؛ طرح جمهوریخواهان برای فشار به دانشجویان ضدصهیونیستی
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • درخواست وکلای دولت بایدن برای متوقف کردن عرضه تسلیحات آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • ۱۰ شکاف بزرگ در روابط رژیم‌صهیونیستی با غرب طی جنگ طوفان الاقصی
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد