Web Analytics Made Easy - Statcounter

سوسن ملائکه با اشاره به شیوع کرونای انگلیسی در استان خراسان شمالی، گفت: با توجه به خطرناک بودن این نوع ویروس نسبت به موارد دیگر از شهروندان جاجرمی خواست رعایت پروتکل های بهداشتی را جدی تر بگیرند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سوسن ملائکه، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان جاجرم در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری جاجرم، گفت: با توجه به شیوع کرونای انگلیسی در استان خراسان شمالی رعایت پروتکل های بهداشتی را جدی تر بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن نگرانی از این موضوع افزود: این روزها ،شلوغی بازارها و مراکز خرید ،ازدحام عابران در پیاده رو ها ،برپایی مجالس عروسی و عزا با جمعیت انبوه نشان دهنده این است که بسیاری از مردم دیگر کرونا را جدی نمی‌گیرند.

ملائکه ابراز داشت: ویروس کرونا این روزها رنگ و رو عوض کرده و با شکل دیگری با عنوان کرونای انگلیسی در میان مردم حاضر شده و عادی انگاری از شرایط موجود و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی یعنی به استقبال خطر رفتن است.

وی گفت: عادی انگاری از سمت مردم نگران کننده است و تاکید می‌ کنم که بدون همکاری شهروندان و مشارکت همگانی امکان مهار و پیشگیری از شیوع موج جدید کرونا وجود ندارد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان جاجرم با بیان اینکه کرونای انگلیسی محدودیت سنی قائل نمی‌شود حتی بیشتر جوانان را نشانه گرفته است، گفت: کرونای انگلیسی می تواند افراد سالم و بدون سابقه بیماری زمینه‌ای را به سرعت و شدت بیشتری درگیر و از پا بیاندازد.

وی خطاب به شهروندان تاکید کرد: شهروندان از انجام خریدهای غیرضروری خودداری و از خدمات الکترونیکی موجود در فضای مجازی در حوزه امور اداری ، خرید و...اقدام کنند.

ملائکه  افزود: متاسفانه در این شرایط برخی اوقات شاهد ازدحام و برگزاری مجالس شادی و عزا از سوی شهروندان هستیم که می تواند به مرگ دهها انسان بی گناه منجر شود بنابراین خواهشمندیم با عدم برگزاری مراسم در جهت کنترل و مهار این بیماری قدم برداریم.

 وی از شهروندان خواست  از حضور در آرامستان ها به مناسبت پایان سال خودداری کنند.

وی خاطرنشان کرد: بهترین راهکار مقابله با این ویروس جهش یافته، همچنان رعایت دستورالعمل های بهداشتی ، فاصله گذاری اجتماعی و زدن ماسک است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کرونای انگلیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۳۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که تغییرات آب و هوایی - و پنجره‌های بسته – می‌تواند به گسترش ویروس‌های معلق در هوا مانند ویروسی که باعث عفونت COVID-19 می‌شود، کمک کند.
محققان گزارش می‌دهند که به نظر می‌رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

به گزارش ایتنا، آلن هادرل، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول، گفت:« ما می‌دانستیم که SARS-CoV-2 مانند سایر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما بود از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می‌تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس‌های موجود در هوا را افزایش دهد. به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای400 ppm از کربن دی اکسید است.

بر اساس نتایج منتشر شده در 25 آوریل در ژورنال  Nature Communications، افزایش غلظت CO2 به تنها 800 ppm، بقای ویروس‌های معلق در هوا را افزایش داد. محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO2 3000 ppm می رسد - مشابه غلظت یک اتاق شلوغ – ویروس حدود 10 برابر بیشتر زنده می‌ماند.

هادرل در یک انتشار خبری دانشگاه گفت:« این رابطه روشن می‌کند که چرا رویدادهای پاندمیک کننده ممکن است تحت شرایط خاصی رخ دهند .ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می‌دهند. اما CO2 هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می‌کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوا بیشتر زنده بمانند.»

هادرل همچنین گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO2 دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود. نتایج همچنین نشان می‌دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO2 در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس‌های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علم آب و هوای اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO2 در جو تا پایان قرن به بیش از 700 ppm برسد. هادرل گفت: «بنابراین این یافته‌ها پیامدهای گسترده‌تری نه تنها در درک ما از انتقال ویروس‌های تنفسی، بلکه اینکه چگونه تغییرات در محیط ما ممکن است احتمال همه‌گیری‌های آینده را تشدید کند، دارد.»

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعاتی ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO2 در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آنها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

دیگر خبرها

  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • این الهلال برای سه گانه کمین کرده است!
  • کمین غافلگیرکننده یک ببر برای گاومیش هندی (فیلم)
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • قهرمانی تنیسور جاجرمی در تور جهانی جوانان