Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد راستینه هفشجانی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه  سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، از حضور رئیس جدید فدراسیون فوتبال در مجلس خبر داد و گفت: امروز به دعوت فراکسیون ورزش و کمیته تربیت بدنی کمیسیون فرهنگی رئیس جدید فدراسیون فوتبال میهمان نمایندگان مجلس شورای اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکی از دغدغه‌های جدی نمایندگان اتفاقاتی است که امسال و سال‌های گذشته در موضوع قرارداد‌های مربیان خارجی تیم ملی و باشگاهی هزینه‌های سنگینی را بر ورزش کشورمان تحمیل کرده است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: فدراسیون فوتبال علاوه بر اینکه باید برای ارتقای فوتبال ملی و باشگاهی ما برنامه منسجم داشته باشد لازم است با فعال کردن سیستم حقوقی خودش اجازه ندهد هزینه‌های سرسام‌آور بر فوتبال کشور ما تحمیل شود.

راستینه گفت: پرونده ویلموتس نقطه تاریکی بر فعالیت و عملکرد فدراسیون فوتبال کشور ما بود و اعتراض‌های گسترده‌ای را نسبت به ورزش فوتبال شکل داد.

وی با اشاره به دخالت فدراسیون در امور باشگاه‌های فوتبال بیان کرد: انتخاب فرمایشی هیئت مدیره‌های باشگاه‌های فوتبال ما از اعتراض‌های دیگر نمایندگان به فدراسیون فوتبال است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: تمرکز در رشته پایه فوتبال نوجوانان و مدارس فوتبال سراسر کشور و همچنین توسعه متوازن آن با حمایت از مدارس فوتبال دیگر دغدغه نمایندگان است.

راستینه گفت: قانون مصوب مجلس درباره عدم به کارگیری مربیان خارجی در باشگاه‌های فوتبال به وزارت ورزش و جوانان ابلاغ شد نشان می‌دهد فدراسیون فوتبال باید بداند تا زمانیکه ظرفیت داخلی برای ارتقای فوتبال کشور وجود دارد استفاده از مربیان خارجی در شرایط فعلی ارزی اتلاف منابع است.

وی تصریح کرد: نمایندگان دغدغه‌های خود را در جلسه با رئیس فدراسیون فوتبال بیان خواهند کرد و موضوع فساد برخی از پرونده‌های باشگاه‌های فوتبال که به برخی مسئولان هیئت مدیره بازمی‌گردد بخشی دیگر از از مطالبات مجلس است. فدراسیون فوتبال باید به صورت مستمر بر این مسئله نظارت کند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس بیان کرد: سهم فرهنگ در لایحه بودجه در ابتدای کار یک درصد بود که این عدد بسیار ناچیز به شمار می‌رفت. اما امروز سقف بودجه حوزه فرهنگ از کل بودجه کشور به دو و نیم درصد ارتقاء یافت.

راستینه تصریح کرد: در حوزه صندوق حمایت از بیمه هنرمندان ۳۵۰ میلیارد تومان برای مقرری بیمه بیکاری هنرمندان و اصحاب رسانه تئاتر سینما و روزنامه نگاران پیش‌بینی شده است.

وی گفت: در حوزه کمک به سازمان‌های مردم‌نهاد و ۷۰۰ میلیارد تومان برای فعالیت‌های فرهنگی ایشان پیش‌بینی شد که سال آینده این تشکل‌های مردمی مورد توجه قرار بگیرند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: در حوزه گردشگری و مشاغل صنایع دستی هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پیش‌بینی شد.

راستینه افزود: در حوزه فضای مجازی متاسفانه سال‌های گذشته کم کاری داشتیم و امسال در لایحه بودجه ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای تولید محتوا در فضا‌های مجازی مقرر شد که نویدبخش حرکتی خوب برای تولید محتوای غنی فرهنگی ایرانی و اسلامی است.

وی بیان کرد: نزدیک به ۴ هزار میلیارد تومان برای جوانی جمعیت و تعالی خانواده پیش‌بینی شد که می‌تواند سال آینده کمک رسان باشد.

عضو کمیسیون فرهنگی یادآور شد: در کمیسیون تلفیق نزدیک به هزار و ۴۳۰ میلیارد تومان به بخش پروژه‌ها و هزینه‌ها و فصل پنجم مربوط به وزارت ورزش و جوانان اختصاص یافت.

راستینه اظهار کرد: برای کمک به تولید آثار فاخر سینمایی و تلویزیونی از جمله حمایت ویژه از پروژه‌های بزرگ سلمان فارسی، ملک سلیمان و موسی نزدیک به ۳ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس یازدهم کمیسیون فرهنگی فدراسیون فوتبال عضو کمیسیون فرهنگی مجلس میلیارد تومان باشگاه های فوتبال فدراسیون فوتبال پیش بینی شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۴۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوش وزیر ورزش درباره سربازی ورزشکاران

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کیومرث هاشمی در نشست مشترک با روسای کمیسیون ورزشکاران فدراسیون‌های ورزشی اظهار داشت: ماهیت جلسه امروز ماهیت قهرمانان است. در دنیای امروز شاخصه اصلی ورزش طبق منشور المپیک ورزشکاران هستند. اگر ورزشکاران نباشند مربیان و مدیران معنایی پیدا نمی‌کنند. کمیته بین‌المللی المپیک نیز تلاش زیادی دارد که چهره‌های ورزشی و قهرمانان علاوه بر مدال‌آوری سفیر کشور خود باشند و ظرفیت‌های فرهنگی کشور خود را نشان دهند.

بنابر روایت ایرنا، وی در ادامه با اشاره به اهمیت جایگاه ورزشکاران در کشور خاطرنشان کرد: در دیدار رهبر معظم انقلاب با ورزشکاران، ایشان چندین بار از قهرمانان ما تشکر کردند و این موضوع بی‌سابقه بود و این موضوع نشانگر این است که قهرمانان از منظر رهبر انقلاب از درجه اهمیت بالایی برخوردارند. مراسم تجلیلی که سالانه با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود نشان می‌دهد که دولت نیز پای کار ورزشکاران ایستاده است.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این نشست این بود که از نزدیک با مشکلات ورزشکاران آشنا شویم و این جلسات می‌تواند به رفع مشکلات کمک کند. اعضای کمیسیون‌ها باید نقش پررنگ‌تری در فدراسیون خود داشته باشند و در تصمیم‌گیری‌ها دخیل شوند.

وی افزود: این سومین دوره است که کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک تشکیل می‌شود و اینقدر جایگاه این کمیسیون بالاست که رییس کمیسیون ورزشکاران می‌تواند شخصا با رییس کمیته بین‌المللی المپیک مکاتبه کند. باید توجه بیشتری به این موضوع داشته باشیم و اهمیت جایگاه خود را بیشتر بدانیم و قطعا اعضای کمیسیون می‌توانند کارهای بزرگی را انجام دهند.

کیومرث هاشمی بیان کرد: این نگاه را داریم که قهرمانانی که دوران ورزش آنها تمام شده و علاقه‌مند هم هستند، به عرصه مدیریت ورزشی بیاوریم و بتوانیم از ظرفیت‌های آنها بهره بگیریم.

وزیر ورزش و جوانان در ادامه و پس از شنیدن صحبت‌ها و نظرات قهرمانان گفت: حتما برگزاری این نشست‌ها فایده دارد و منشا کارهای بزرگ و خدمت‌رسانی برای ورزش خواهد بود. عضوشدن یکی از اعضای کمیسیون ورزشکاران در هیات‌رییسه فدراسیون‌ها پیشنهاد خوبی است که باید در اصلاح اساس‌نامه انجام شود. از مشارکت ورزشکاران در مسئولیت‌های اجتماعی و کارهای عام‌المنفعه نیز حمایت می‌کنیم. ورزش ایران همیشه از سال‌های دور تا به الان در کارهای خیرخواهانه پیشقدم بوده و می‌توان این اقدامات را تقویت کرد.

وی افزود: همانطور که کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک شرح وظایف دارد باید این کمیسیون نیز شرح وظایف داشته باشد که همه اعضا با آن آشنا باشند. قطعا هر فدراسیون یکسری شرایط خاص خودش را برای کمیسیون ورزشکاران دارد. درست نیست که فقط سالی یک بار در مجامع شاهد حضور کمیسیون ورزشکاران باشیم. نباید فاصله قهرمانان با مدیران زیاده شود و و باید این فاصله را روز به روز کمتر کنیم و مدیران باید دغدغه ورزشکاران شنیده شود که صحبت‌های آنها به خارج از مجموعه فدراسیون برده نشود. دلیل تشکیل چنین جلساتی نیز مخابره این پیام است که مدیران ورزشی و روسای فدراسیون‌ها باید با ورزشکاران ارتباط نزدیکی داشته باشند.

هاشمی اظهار داشت: در بحث استخدام قهرمانان به ویژه در بحث توان‌یابان منتظر اصلاح قانون در مجلس هستیم. لایحه‌ای از طرف دولت به مجلس رفته و در دستور صحن قرار گرفته که باید تصویب شود و در صورت تصویب قطعا اتفاقات خوبی را در بحث استخدامی خواهیم داشت.

وی با اشاره به تغییرات صورت‌گرفته در لایحه جدید دولت گفت: در لایحه جدید که به مجلس رفته است ورزشکاری که مقام سوم جهان را کسب می‌کند بعد از این شامل معافیت می‌شود. همچنین به جز نفر اول، نفرات دوم و سوم بازی‌های آسیایی نیز شامل معافیت و استخدامی خواهند شد. در بحث ورزشکاران توان‌یاب و جانباز پیش از این یکی از اعضای خانواده آنها شامل استخدام می‌شد ولی الان اگر خود ورزشکار هم شرایطش را داشته باشد شامل قانون استخدام می‌شود.

هاشمی افزود: ناوگان تجهیزات فدراسیون‌ها قدمت ۲۰ ساله و نیاز به تجهیزات جدید دارد. برای تجهیزات غیر مصرفی کمک ۵۰۰ میلیارد تومانی درخواست کردیم که با کمک وزارت نفت این مبنع دیده شده و پس از اختصاص و پرداخت برای نوسازی تجهیزات در اختیار فدراسیون‌ها قرار خواهد گرفت.

وزیر ورزش و جوانان همچنین درخصوص پرداخت پاداش به قهرمانان گفت: با اینکه آیین‌نامه هنوز اصلاح نشده ولی از اختیارات خودمان استفاده کردیم و آن دسته از رشته‌هایی را که قبلا در لیست وجود نداشت، برای پرداخت پاداش اضافه کردیم که ان‌شاءالله در مراسمی که به‌زودی با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود از آنها تجلیل خواهد شد.

هاشمی خطاب به اعضای کمیسیون گفت: شما نمایندگان فعال جامعه خودتان و صدای ورزشکاران هستید. می‌توانیم نشست‌های فصلی بگذاریم که چطور دغدغه‌ها را برطرف کنیم. اعضای کمیسیون باید مدافع ورزشکاران خود باشند و این وظیفه و رسالت اصلی اعضای کمیسیون است.

وی خاطرنشان کرد: ترویج اخلاق ورزشی نکته خیلی مهمی است و باید به این موضوع پرداخته شود. چون قهرمانان با اخلاق ورزشی می‌توانند ماندگار شوند.

وزیر ورزش و جوانان در پایان خاطرنشان کرد: در جلسه شورای عالی ورزش که با حضور رییس جمهور برگزار شد درخصوص تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه‌تمام‌ که بزرگترین دغدغه ماست اعلام کردیم تا پروژه آمایش سرزمینی اجرا نشود هیچ پروژه تازه‌ای شروع نمی‌شود. برای تکمیل پروژه ها ۷ هزار میلیارد بودجه گرفته‌ایم که با استفاده از طرح آمایش برای تکمیل آنها اقدام می‌کنیم. بعد از این آمایش سرزمینی به ما می‌گوید که در چه شهری باید چه ورزشگاهی ساخته شود.

۲۵۸۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899549

دیگر خبرها

  • رئیس جدید فدراسیون فوتبال اسپانیا انتخاب شد
  • باشگاه‌های لالیگایی در خطر محرومیت از حضور در رقابت‌های اروپایی
  • هاشمی: ۵٠٠ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌های ورزشی در نظر گرفته‌ایم
  • وزیر ورزش و جوانان: ۵٠٠ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها در نظر گرفته‌ایم
  • وزیر ورزش: ۵٠٠ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها در نظر گرفته‌ایم
  • خبر خوش وزیر ورزش درباره سربازی ورزشکاران
  • مژده 500 میلیاردی وزیر در دیدار با ورزشکاران
  • توضیح وزیر ورزش در مورد معافیت و قانون استخدامی ورزشکاران
  • عیادت رئیس فراکسیون ورزش مجلس از غلامحسین پیروانی
  • تکلیف کمیسیون‌های فدراسیون دوومیدانی مشخص شد