Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی ولی پور روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا با تشریح آخرین اقدامات انجام شده توسط گروه های امدادرسان هلال احمر در طرح ملی امداد و نجات زمستانه سال ۹۹ گفت: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون، پنج هزار و ۹۶۵ ماموریت مختلف امدادرسانی به منظور خدمات رسانی به حادثه دیدگان انواع حوادث توسط نیروهای امدادرسان هلال احمر انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: در مدت یادشده سه هزار و ۴۲۶ مورد (۵۷ درصد از کل ماموریت ها) مربوط به سوانح ترافیکی و ۵۹۱ مورد (۱۰ درصد از کل ماموریت ها) مربوط به سوانح جوی بوده که با تلاش نیروهای امدادگر و نجاتگر هلال احمر در سراسر کشور ۶۸ هزار و ۶۸ نفر امدادرسانی شدند که (سوانح جوی : ۶۳ درصد از کل امدادرسانی) بوده است.

رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد: با تلاش امدادگران اعزامی به محل وقوع این حوادث ۲ هزار و ۷۰۶ نفر از آسیب دیدگان این حوادث برای دریافت خدمات تکمیلی به مراکز درمانی و بیمارستانی منتقل و هزار و ۷۰۶ نفر دیگر از آنان با دریافت خدمات امداد و کمک های اولیه ارایه شده از سوی امدادگران هلال احمر در محل درمان سرپایی شدند.

ولی پور اضافه کرد:‌ همچنین در مدت یادشده هزار و ۱۱۸ نفر از حادثه دیدگان سوانح ترافیکی از سوی امدادگران نجات یافتند که نیروهای امدادرسان برای نجات آنان ۸۲۹ مورد عملیات رهاسازی و نجات فنی از میان خودروهای تصادفی و واژگون شده انجام دادند.

وی همچنین از از اسکان اضطراری و موقت ۹ هزار و ۷۲۰ نفر از مسافران و در راه ماندگان برف و کولاک در پایگاه های امداد ونجات جاده ای و بین شهری هلال احمر در سراسر کشور خبر داد و گفت: طرح ملی امداد و نجات زمستانه که از روز پنجشنبه ۲۰ آذر آغاز به مدت ۹۰ روز در سراسر کشور آغاز شده بود روز گذشته ۲۵ اسفند ۹۹ پایان یافت.

 در ملی امداد ونجات زمستانه هلال احمر ۱۱ هزار امدادگر و نجاتگر هلال احمر به ارائه خدمات متنوع امدادی به آسیب دیدگان حوادث و سوانح غیر مترقبه در شرایط جوی ناپایدار پرداختند.

همچنین در این طرح هزار و ۲۶۳ مرکز شامل ۵۶۱ پایگاه ثابت، ۱۷۹ پایگاه موقت، ۲۲ مرکز امداد هوایی، ۴۳۳ شعبه در مراکز ۳۲ استان و ۳۴ تیم آموزش و نگهداری سگ‌ های تجسس(آنست) به همراه هزار و ۵۵۳ تیم تخصصی هلال احمر و به کار گیری هزار و ۴۳ دستگاه آمبولانس، ۱۹ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۴۵۶ خودروی نجات، ۵۰ دستگاه خودروی ویژه عملیاتی(آرگو)، ۱۱ دستگاه خودروی فرماندهی عملیات، ۱۶ دستگاه خودروی ارتباطات، ۱۲ هزار و ۱۸ دستگاه خودروهای امدادی، ۱۲۲ دستگاه موتورلانس و ۴۸۰ دستگاه موتور سیکلت فعالیت داشتند.

در اجرا و برگزاری این طرح ملی مکان های در نظر گرفته شده برای اسکان اضطراری با توجه به شیوع کرونا، دو برابر سال قبل بود و در همه شهرستان‌ها به ویژه در مناطقی که گردنه‌های برفگیر وجود داشت، تکایا، حسینه‌ها و مساجد هم برای اسکان اضطراری در نظر گرفته شده و به علاوه پایگاه‌های امدادی هلال احمر تجهیز شده و بسته‌های امدادی ۲۴ و ۷۲ ساعته تامین شده بود.

به گزارش ایرنا، ارائه خدمات امداد و نجات، اسکان و تغذیه اضطراری در زمان وقوع حوادث و سوانح، ارائه آموزش‌های امداد کمک‌های اولیه به اقشار مختلف جامعه، برنامه ریزی و اقدام در جهت آمادگی مقابله با حوادث و سوانح، ارسال محموله‌های کمک‌های بشردوستانه به کشورهای آسیب دیده و متأثر از حوادث طبیعی، غیرطبیعی و اعزام عوامل امدادی در داخل و خارج از کشور از جمله وظایف این سازمان راهبردی وابسته به جمعیت هلال احمر است.

سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیش از ۳۰ سال تجربه در زمینه آمادگی و پاسخگویی سوانح در داخل و خارج از کشور به عنوان یکی از بخش‌های اصلی جمعیت هلال احمر محسوب می‌شود که با امکانات گسترده عملیاتی، پشتیبانی، مخابراتی، امداد هوایی، جاده‌ای، دریایی، کوهستان و شهری، عملیات امداد و نجات را در فصول مختلف سال و برای خدمات رسانی به آسیب دیدگان و متاثرین از انواع حوادث و سوانح احتمالی در سراسر کشور اجرا می‌کند.

برچسب‌ها حوادث رانندگی تصادفات جاده ای سازمان امداد و نجات هلال‌ احمر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حوادث رانندگی تصادفات جاده ای سازمان امداد و نجات هلال احمر حوادث رانندگی تصادفات جاده ای سازمان امداد و نجات هلال احمر اخبار کنکور جمعیت هلال احمر حوادث و سوانح سراسر کشور نجات زمستانه امداد و نجات هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۴۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امداد رسانی به نوجوان قطع عضو شده

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،حمید محبوبی؛ مدیرعامل هلال احمر آذربایجان غربی گفت:ساعت ۱۹:۱۲ روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳؛ در جاده مهاباد - ارومیه با مراجعه حضوری مصدومی ۱۲ ساله که به علت افتادن از روی موتور سیکلت دچار قطع عضو انگشت کوچک پا شده بود، نجاتگران هلال‌احمر پایگاه امداد و نجات سه راهی دارلک مهاباد بلافاصله اقدامات لازم را انجام دادند.   وی افزود: بعد از انجام شستشو، کنترل خونریزی، فیکس کردن، قرار دادن کمپرس سرد برروی عضو قطع شده و سرم تراپی، مصدوم تحویل عوامل اورژانس شد.

دیگر خبرها

  • برگزاری مانور تیم سحر هلال احمر در قزوین
  • اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل
  • یک کشته در حادثه برخورد چند دستگاه خودرو در استان قزوین 
  • گام سوم طرح یاس در اردبیل اجرا می‌شود
  • تصادف مرگبار در خوزستان ۴ نفر را به کام مرگ کشاند
  • ۱۱۰ دندانپزشک آماده ارائه خدمات به نیازمندان زنجانی
  • امداد رسانی هلال احمر به نوجوان قطع عضو شده
  • امداد رسانی به نوجوان قطع عضو شده
  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر
  • بهره مندی بیش از ۴۸۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی از خدمات امدادی هلال احمر