Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مالی اداری دانشگاه الزهرا (س) گفت: ۵۰ درصد زمین‌های اطراف دانشگاه که احکام حقوقی برای آن صادر شده، هنوز به تصرف دانشگاه درنیامده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رحمانی، معاون مالی و اداری دانشگاه الزهرا (س) در نشست خبری که امروز برگزار شد، گفت: ۱۲ هزار متر مربع زمین‌های دانشگاه الزهرا (س) که برای آن‌ها احکام حقوقی صادر شده در تصرف افرادی است که هنوز از تصرف آها خارج نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: ۵۰ درصد از این احکام اجرایی شده و ۵۰ درصد زمین‌ها هنوز به دانشگاه تعلق نگرفته است. در پی این هستیم که یک فضای مناسب برای ۵۰ درصدی که تاکنون آزاد شده ایجاد کنیم. برنامه‌ای که برای این زمین‌ها داریم ساخت فضای آموزشی و پژوهشی است؛ چرا که دانشجویان نیاز اصلی شان فضای آموزشی است و فضای آموزشی در حد استاندارد نداریم.

وی گفت: هر کدام از دانشکده‌ها باید یک ساختمان مستقل داشته باشند و بحث اصلی ما توسعه و مناسب سازی و استانداردسازی این فضاهاست.

وی یادآور شد: این موضوع با اینکه حقوقی و بدوی شده است سعی کردیم به مسائل انسانی توجه کنیم و امیدواریم با ۵۰ درصد انجام شده بتوانیم در ابتدای ۱۴۰۰ دو پروژه ساخت دانشکده را در این زمین‌ها کلید بزنیم.

وی در خصوص درآمد‌های اختصاصی دانشگاه گفت: درآمد‌های اختصاصی دانشگاه الزهرا (س) در سال ۹۹ حاصل از آموزش‌های آزاد بود که این دانشگاه توانسته دوره‌های متنوع و پرتقاضا در این حوزه برگزار کند.

رحمانی گفت: محدودیت‌هایی در معاونت پژوهشی و آموزشی و دانشجویی ایجاد شد و درآمد‌های پیش بینی شده در این حوزه‌ها محقق نشد؛ اما در حوزه آموزش‌های آزاد توانستیم این کسری درآمد‌ها را جبران کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رحمانی دانشگاه الزهرا نشست خبری درآمد ها زمین ها ۵۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۴۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۳۵۰ هزار مترمکعب کوه‌بُری در تقاطع مدافعان سلامت قم

مدیرکل نظارت بر امور عمرانی شهرداری قم از به نتیجه رسیدن مسیر دسترسی تقاطع مدافعان سلامت به مسجد جمکران در ابتدای تابستان ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: با توجه به مکان و شرایط دشوار اجرای این پروژه، ۳۵۰ هزار مترمکعب کوه‌بُری برای پیشرفت کار انجام شد.

علیرضا رشیدی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به تکمیل تقاطع مدافعان سلامت اظهار کرد: تکمیل مسیرهای دسترسی این تقاطع در دستور کار شهرداری قم قرار دارد.

وی افزود: در ساخت مسیرهای دسترسی تقاطع غیرهمسطح مدافعان سلامت با توجه به شرایط محل این پروژه که حالت سنگی دارد، پیمانکار و مدیریت شهری قصد داشتند برای برداشت و کوه‌بری از انفجار استفاده کنند اما با توجه به مشکلاتی که برای لوله انتقال آب و شبکه‌های برق ایجاد می‌شد این کار صورت نگرفت.

مدیرکل نظارت بر امور عمرانی شهرداری قم خاطرنشان کرد: به همین دلیل از چکش‌های مکانیکی استفاده شد و سال گذشته به جز روزهایی که شرایط جوی مناسب نبود، پیمانکار در همه ایام سال در آنجا مشغول کار بود.

رشیدی‌نژاد ادامه داد: مسیر دسترسی تقاطع غیر همسطح مدافعان سلامت از پروژه شاخص در زمینه انجام عملیات عمرانی است بود، چراکه نزدیک به ۳۵۰ هزار متر مکعب کوه‌بری برای اجرای و پیشبرد کار صورت گرفت و پروژه‌ای است که کمک به سزایی به مسائل ترافیکی می‌کند.

وی تصریح کرد: شهرک قدس و مسجد جمکران نقاط شاخصی در این پروژه است که به یکدیگر متصل شده و این طرح روی بلوار غدیر نیز تأثیرات شاخصی می‌گذارد؛ همچنین بلوار شهید صدوقی و شهید آوینی نیز می‌تواند به این قسمت از شهر مرتبط شود.

مدیرکل نظارت بر امور عمرانی شهرداری قم با اشاره به اتمام این پروژه در خرداد یا تیر سال ۱۴۰۳ افزود: یکی دیگر از پروژه‌های در دست اقدام، احداث مسیرهای دسترسی تونل غدیر به بلوار پیامبر اعظم در سطح منفی دو است.

رشیدی‌نژاد تاکید کرد: این قرارداد با سازمان توسعه و عمران بسته شده و در حال اجرا است. بخشی از کار انجام شده است و بخشی به تکمیل تملک نیاز دارد که منطقه یک شهرداری قم در حال پیگیری است.

وی ادامه داد: برنامه این است که تا پایان سال ۱۴۰۳ این رمپ و لوپ به شبکه ترافیکی متصل شود که تأثیر قابل توجهی بر ترافیک هسته مرکزی شهر قم دارد.

مدیرکل نظارت بر امور عمرانی شهرداری قم گفت: تقاطع نیک‌اندیش نیز با پیشرفت ۵۰ درصدی در حال فعالیت است که مناطق دو و چهار را به یکدیگر متصل می‌کند و بخشی از ترافیک بلوار غدیر را به سمت جاده اراک و کمربندی امام علی (ع) هدایت خواهد کرد.

کد خبر 749941

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی آغاز شد
  • آغاز بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی/ کلنگی که در نهایت بر زمین خورد
  • پروژه «جاده توسعه» از آغاز 2025 وارد فاز اجرایی می‌ شود
  • طعنه سنگین حسن روحانی به ابراهیم رئیسی و کاندیدای پوششی او در انتخابات ۱۴۰۰ /مگر نگفتید این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد
  • روند ۴۰ پروژه شاخص شهر را به‌صورت جزئی بررسی می‌کنم
  • رفع تصرف و بازگشت ۱۳ هکتار از اراضی شهرداری نهاوند به بیت‌المال
  • انجام ۳۵۰ هزار مترمکعب کوه‌بُری در تقاطع مدافعان سلامت قم
  • آغاز به‌کار پروژه‌های نهضت ملی مسکن در جنوب شرق تهران