Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‌الله فلاحتی گفت: منابع طبیعی اراضی بایر صومعه‌سرا را برای زراعت صنوبر در اختیار جوانان قرار دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعه‌سرا، آیت‌الله«رسول فلاحتی» ظهر امروز(سه‌شنبه، 26اسفند) در جلسه شورای اداری این شهرستان اظهار کرد: صومعه‌سرا قطب زراعت چوب است و برخی از اراضی که در شهرستان وجود دارد از اراضی منابع طبیعی است که منابع طبیعی باید نظارت و از آسیب‌ها جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه مردم در برخی از اراضی بیش از 40 سال است که درخت‌های صنوبر کاشت می‌کنند و اکنون کسی نباید ممانعت از کاشت آن کند افزود: زمین بایری که مردم 40 سال در آن به کشت و کار پرداخته‌اند هیچ نهاد و مسئولی حق آزار رساندن به مردم را ندارد.

 

وی با بیان اینکه همه دستگاه‌ها مردم را به زراعت چوب در زمین‌های بایر دعوت کنند و بانک‌‌ها در این زمینه به جوانان وام دهند تا بتوانند زراعت چوب را آغاز کنند گفت: اراضی بایر جدید که قرار است به مردم داده شود حتما شرایط آن نیز قید شود.

 

آیت‌الله فلاحتی با بیان اینکه بسیاری از مردم گله‌مند از این موضوع هستند که مسئولان اجازه ساخت مسکن کوچک در زمین خودمان را نمی‌دهند که در این راستا مسئولان نباید با مردم اینگونه رفتار کنند تصریح کرد: افراد غیر بومی که در زمین 2 هزار متری اقدام به ساخت ویلا می‌کنند باید جلویشان گرفته شود.

 

نماینده ولی فقیه در گیلان با تاکید به اینکه از دستگاه قضا خواسته می‌شود جلوی ساخت و سازهای ویلاهای چند هزارمتری در شهرستان که توسط افراد غیر بومی ساخته می‌شود گرفته شود و نسبت به تخریب آن اقدام کنند خاطرنشان کرد: این ویلاها هیچ سودی برای گیلان ندارد و فقط در تخریب این استان نقش دارند.

 

 

 

 

پایان پیام/526

منبع: شبستان

کلیدواژه: زراعت چوب صنوبر توسعه زراعت چوب زراعت چوب صومعه سرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۵۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار کاسبی‌های جدید زیر پل‌های تهران

به گزارش خبرآنلاین، زمین‌های زیر پل‌های تهران، به محل جدید یکسری از کسب و کارهای صنفی تبدیل شده است.

دنیای اقتصاد در گزارشی نوشت: زمین‌های زیر پل‌های تهران، به محل جدید یکسری از کسب و کارهای صنفی تبدیل شده است. از راه‌اندازی کارواش تا صافکاری و نقاشی، از قفل‌سازی و تعمیر شیشه تا بهره‌برداری در قالب پارکینگ خودرو. اراضی پایین پل‌های تهران، زمین‌های شهر محسوب می‌شود و مالک آن یه بهتر است گفته شود «نگهبان این اراضی»، شهرداری تهران است.

حال اگر استفاده تجاری از زیرپل‌های تهران، با اجازه شهرداری است، «درآمد روزانه بودجه شهرداری از این محل» در کدام یک از ردیف‌های مصوب بودجه تهران قید می‌شود؟

اگر هم کاسبی زیرپل، بدون هماهنگی با مدیران شهر بوده، در این صورت این «حیات خلوت» موجود در پایتخت چطور شکل گرفته است که شهرداری به محض «بدهی یک مغازه به شهرداری»، با بلوک سیمانی جلوی کسب و کار او را می‌گیرد اما اینجا در روز روشن، تجارت با اراضی شهر بدون پرداخت «حق شهر» برقرار است؟ عکس از بزرگراه یادگار امام گرفته شده است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901289

دیگر خبرها

  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا : ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا: ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • تولید مسکن با اخذ مالیات از اراضی بایر و رها شده رونق می گیرد/ممانعت قیمت گذاری های کاذب مسکن در سکوهای آنلاین بازار مسکن
  • وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر
  • بازار کاسبی‌های جدید زیر پل‌های تهران
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • رفع تصرف ۸ هزار متر از اراضی ملی در رودسر
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • ایجاد ۵۷ شهرک در کشور مصوب شده است
  • ۲۰ درصد امکانات دستگاه‌های دولتی در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد