Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-06@03:51:50 GMT

کاهش وزنی واردات نهاده‌های دامی به ۱۱ درصد رسید

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۳۶۰۸۴

واردات نهاده‌های دامی در ۱۱ ماهه سال ۱۳۹۹ نسبت به دوره مشابه سال گذشته به لحاظ وزنی کاهش ۱۱ درصدی و به لحاظ ارزشی کاهش ۹ درصدی را تجربه کرده است.

در ۱۱ ماهه سال جاری ۱۴ میلیون و ۳۱۵ هزار و ۹۹۴ هزار تن نهاده‌های دامی وارد کشور شده است که این رقم در مقایسه با واردات ۱۶ میلیون و ۳۱ هزار و ۸۳۰ تنی نهاده‌های دامی در دوره مشابه سال گذشته کاهش وزنی ۱۱ درصدی را تجربه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، ارزش دلاری واردات نهاده‌های دامی در ۱۱ ماهه سال گذشته ۴ میلیارد و ۷۳۴ میلیون و ۷۴۰ هزار دلار بوده است که این رقم در سال جاری با کاهش ۹ درصدی به ۴ میلیارد و ۲۹۶ میلیون و ۹۶۰ هزار و ۱۶۰ دلار رسیده است.

بر اساس این گزارش، میزان واردات ذرت در ۱۱ ماهه سال جاری ۹ میلیون و ۱۹۵ هزار و ۹۹۸ تن به ارزش بیش از ۲ میلیارد و ۳۱۲ میلیون دلار بوده است که در مقایسه با واردات ذرت در ۱۱ ماهه سال گذشته به وزن ۸ میلیون و ۱۳۳ هزار و ۷۸۰ تن به ارزش بیش از یک میلیارد و ۹۸۹ میلیون دلار به لحاظ وزنی رشد ۱۳ درصدی و به لحاظ ارزشی رشد ۱۶ درصدی را نشان می‌دهد.

در ۱۱ ماهه سال گذشته ۳ میلیون و ۷۶۷ هزار و ۱۵۰ تن جو به ارزش ۹۵۳ میلیون و ۷۳۰ هزار دلار وارد کشور شده است که مقایسه این میزان با واردات یک میلیون و ۷۰۳ هزار و ۷۸۲ تنی جو به ارزش بیش از ۴۲۲ میلیون و ۵۰۷ هزار دلاری در دوره مشابه سال جاری کاهش ۵۵ درصدی وزنی و کاهش ۵۶ درصدی ارزشی واردات این کالا را نشان می‌دهد.

همچنین در ۱۱ ماهه سال جاری واردات کنجاله سویا یک میلیون و ۶۱۵ هزار و ۲۶۷ تن به ارزش بیش از ۶۹۳ میلیون و ۷۸۶ هزار دلار بوده که در مقایسه با واردات دو میلیون و ۱۴۵ هزار و ۶۵۰ تنی این کالا به ارزش ۹۳۱ میلیون و ۷۹۰ هزار دلار در دوره مشابه سال گذشته کاهش وزنی ۲۵ درصدی و کاهش ارزشی ۲۶ درصدی را نشان می‌دهد.

براین اساس در ۱۱ ماهه سال گذشته یک میلیون و ۹۸۵ هزار و ۲۵۰ تن دانه سویا به ارزش ۸۶۰ میلیون و ۵۰ هزار دلار وارد کشور شده که این رقم در مقایسه با واردات یک میلیون و ۸۰۰ هزار و ۹۴۸ تنی دانه سویا به ارزش بیش از ۸۶۸ میلیون و ۴۵۰ هزار دلاری در ۱۱ ماهه سال جاری کاهش ۹ درصدی وزنی و افزایش یک درصدی ارزش واردات این کالا را نشان می‌دهد.

برچسب ها: نهاده دامی ، دام ، ذرت لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Ne4

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: نهاده دامی دام ذرت ۱۱ ماهه سال گذشته مقایسه با واردات ۱۱ ماهه سال جاری دوره مشابه سال نهاده های دامی نشان می دهد ارزش بیش یک میلیون هزار دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۶۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش فروش آیفون در چین همزمان با شدیدترین افت درآمد سالانه اپل

ایتنا - شرکت اپل شدیدترین کاهش درآمد سه‌ماهه در یک سال را داشته، که بخش بزرگی از آن ناشی از افت فروش آیفون در چین بوده است.
این غول آمریکایی حوزه فناوری گزارش داد که درآمدش در سه‌ماهه منتهی به مارس ۲۰۲۴ مبلغ ۹۰.۸ میلیارد دلار و سودش ۲۳.۶ میلیارد دلار بوده‌ است‌ــ که نسبت به سال گذشته ۲ درصد کاهش داشت.

به‌رغم افت فروش، بهای سهام اپل روز پنجشنبه پس از اعلام طرح این شرکت برای بازخرید ۱۱۰ میلیارد دلار از سهامش و افزایش ۴ درصدی سود سه‌ماهه پرداختی‌اش به سرمایه‌گذاران بالا رفت.

لوکا مایستری، مدیر مالی ارشد اپل، گفت: «با توجه به اطمینان ما به آینده اپل و ارزشی که در سهاممان می‌بینیم، هیئت مدیره اجازه داده است ۱۱۰ میلیارد دلار دیگر از سهام را بازخرید کنیم.»

«ما همچنین سود سه‌ماهه‌ سهاممان را برای دوازدهمین سال متوالی افزایش می‌دهیم.»

افت ۱۰درصدی فروش سال به سال آیفون در این سه‌ماهه به کاهش درآمد اپل دامن زد، و در چین شاهد افتی ۸ درصدی بود، که شدیدترین کاهش فروش تلفن‌های هوشمند شاخص این شرکت پس از آغاز همه‌گیری کرونا بود. 

تیم کوک، رئیس اپل، چین را «رقابتی‌ترین بازار جهان» خواند اما گفت «چشم‌انداز خوبی» از این کشور در بلندمدت دارد.

این شرکت با رقابت شدید رقبای چینی مانند هواوی و نظارت دقیق نهادهای ناظر ضدانحصار در آمریکا و اروپا مواجه است.

اپل همچنین نسبت به رقبایی مانند گوگل و مایکروسافت در به‌کارگیری هوش مصنوعی کندتر بوده که ممکن است بر تصمیم خریداران تاثیر داشته تا فعلا دست نگه دارند و آیفون جدید نخرند. 

 

کوک روز پنجشنبه به سرمایه‌گذاران اطمینان داد که این شرکت محصولات هوش مصنوعی را در دست ساخت دارد.

او گفت: «ما به قدرت تحول‌آفرین و نوید هوش مصنوعی باور داریم، و معتقدیم امتیازهایی داریم که ما را در این عصر جدید متمایز خواهد کرد. در هفته‌های آتی در این مورد بیشتر صحبت خواهیم کرد.»

در این بین، بخش تجاری خدمات اپل، از جمله آی‌کلاود، اپل تی‌وی‌ پلاس و اپل میوزیک در سال جاری رشدی ۱۴ درصدی داشته است.

مایستری گفت: «پیش‌بینی می‌کنیم بخش تجاری خدماتمان با نرخی مشابه رشدی که برای نیمه اول سال مالی گزارش دادیم افزایش دورقمی داشته باشد. آیپد احتمالا رشدی دورقمی دارد.»

اپل آمار و ارقام عینک واقعیت افزوده ویژن پرو را فاش نکرد، در عوض داده‌های مرتبط با ویژن پرو را در فهرستی گنجاند که دستگاه‌هایی مانند اپل واچ و ایرپاد را شامل می‌شد.

کوک گفت: «در این سه‌ماهه، ما هیجان‌زده بودیم که اپل ویژن پرو را عرضه کردیم و امکان بالقوه‌ای را که رایانش فضایی ایجاد می‌کند به جهان نشان دادیم.»

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • رشد ۵ درصدی مبادلات تجاری ایران و هند
  • تجارت ایران و هند با رشد ۵ درصدی به ۳۷۷ میلیون دلار رسید
  • افزایش ۸۰ درصدی ارزش صادرات سمنان در سال جدید
  • واردات ۱۳۴ میلیون دلار برنج هندی در ۲ ماه
  • کاهش فروش آیفون در چین و افت درآمد سالانه اپل
  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد
  • کاهش فروش آیفون در چین همزمان با شدیدترین افت درآمد سالانه اپل
  • میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است