Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رییس کمیته محیط زیست و خدمات شهری گفت: مصوبه شورا در مورد آبفا یک رویکرد مترقی و گام رو به جلو است که هم‌پیوندی آبی را ایجاد می‌کند.
به گزارش خبرگزاری آریا، سید آرش حسینی میلانی صبح امروز در دویست و هشتاد و یکمین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر تهران در مورد گزارش شرکت آب و فاضلاب استان تهران در مورد اجرای مفاد تبصره 11 مصوبه شورای شهر، افزود: در حوزه آب و فاضلاب، شهر تهران مواجه با مسائل مختلفی مواجه است یعنی هم در حوضه‌های آبخیز که در بالادست تهران قرار دارند و نزدیک به 70 درصد آب شرب تهران را تامین می‌کنند و هم در خروجی رواناب‌های سطحی که از جنوب تهران خارج می‌شود و عمدتا در سبزی‌کاری‌ها مصرف می‌شود و هم تغییرات میزان نفوذی که در آبخوان مشترک تهران وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به مصوبه شورای شهر اظهار داشت: مصوبه شورای شهر یک رویکرد مترقی و گام رو به جلو است که هم‌پیوندی آبی را ایجاد و برای رفع مسائل آبی تهران تلاش کرده است؛ چه در بالادست، چه در پایین‌دست و چه در شهر تهران که البته عمدتا 90 درصد آن متمرکز بر شهر تهران است.
این عضو هیات رییسه شورای شهر ادامه داد: دو ابتکار مهم در مصوبه شورا وجود دارد؛ یکی کمک به برنامه ایمنی آب در حوضه‌های بالادست تهران و دیگری کمک به شرکت آب منطقه‌ای تهران برای تصفیه آب مورد استفاده در سبزی‌کاری‌هایی که در جنوب شهر تهران وجود دارد.
حسینی میلانی در مورد بازسازی خطوط آبرسانی شهر تهران تصریح کرد: بخش‌هایی از خطوط آبرسانی شهر تهران عمدتا متعلق به دهه 30 هستند که تلاش می‌شود این خطوط بازسازی شوند. فقط در منطقه 12، 50 کیلومتر از خطوط آبرسانی بازسازی شده‌اند. این مسئله در کاهش هدررفت آب بسیار مهم است و هم دارای اهمیت محیط زیستی بوده و هم می‌تواند موجب جلب رضایت مردم شود.
وی با اشاره به فرونشست‌هایی که در شهر تهران وجود دارد، خاطرنشان کرد: در برخی از مناطق تهران با مسئله فرونشست روبه‌رو هستیم و تقویت و بازسازی شبکه خطوط شبکه آبرسانی در کاهش فرونشست‌ها مهم است. از بعد ایمنی، رینگ پیرامونی تهران تقریبا کامل شده است. فقط بخش‌هایی از شمال و شمال شرقی باقی مانده و بخش اصلی آن یعنی اتصال سد ماملو به بخش جنوبی تهران امسال تکمیل شده است.
رییس کمیته محیط‌زیست و خدمات شهری درباره شبکه اسکادا برای کنترل سیستم مصرفی شبکه ابراز داشت: شورای شهر برای تکمیل سیستم اسکادا کمک کرده و هم‌اکنون این شبکه تکمیل شده و موجب افزایش ظرفیت مانیتورینگ شده است. مواردی هم درخصوص فاضلاب منطقه 22 از سوی من، فراهانی و کمیسیون سلامت پیگیری شده که تاکید شده آبفا از طریق کمک به احداث پکیج‌ها در کوتاه مدت مسائل حل شود.
حسینی میلانی افزود: امیدوارم با هم‌پیوندی آبی ایجاد شده، مشکلات آبی را تا حد امکان کاهش دهیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مصوبه شورا فاضلاب شهر تهران شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۶۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای حل فروکش تنش آبی و ایجاد پایداری شبکه توزیع آب در شهرستان چهارباغ

به گزارش جام جم آنلاین البرز،جلسه ای با حضور جعفری اسکندرلو فرماندار شهرستان چهارباغ ، معاون و مشاور فرماندار ، بخشداران مرکزی و رامجین و رئیس اداره آبفا شهرستان چهارباغ با نامداری مدیر عامل آب و فاضلاب استان البرز در محل اداره کل آبفای استان با موضوع بررسی اقدامات صورت گرفته و رفع مشکلات در حوزه آب و فاضلاب شهرستان چهارباغ برگزار گردید .

جعفری اسکندرلو فرماندار شهرستان چهارباغ در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری جهت اطلاع مردم شریف خاطرنشان کرد: با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه تامین آب شرب پایدار و بهداشتی، از ابتدای سال گذشته تاکنون به منظور رفع معضلات موجود با شناسایی مشکلات و انجام اقدامات اصلاحی در تلاشیم تا کمبود، قطعی و افت فشار آب را برای تابستان سال جاری در شهرستان به حداقل برسانیم.

ایشان در ادامه به اقدامات انجام شده در حوزه ارتقا و بهبود توزیع منابع آب در سطح شهرستان پرداخت و افزود: پیگیر احداث مخازن آب جهت پایداری شبکه توزیع هستیم و ان شاءالله این مهم در اولویت امور بوده و احداث و به بهره برداری خواهد رسید.

فرماندار شهرستان چهارباغ در پایان به سایر اقدامات مهم در بخش آبفا اشاره کرد و تصریح کرد: اصلاح شبکه، حفر ۳ حلقه چاه در مناطق شهری و ۷ حلقه چاه در مناطق روستایی، تحویل آب مناطق حساس و دارای اهمیت از جمله اقدسیه، طاووسیه، شهرک طالقانی، زعفرانیه، اسماعیل آباد بالا و همچنین پیگیری آخرین وضعیت" تصفیه خانه فاضلاب مهدی آباد" و"حق آبه سد طالقان و خط انتقال این اتفاق ارزشمند از مهمترین محور‌های گفتگو و دیدار با مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز بشمار میرفت.

دیگر خبرها

  • صالح، ستاره‌ای برای تمام خطوط استقلال!
  • جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج
  • افتتاح و آغاز به کار ۲۷۰ هزار میلیارد ریال طرح در ملایر
  • ساخت شهرک ساحلی خراسان جنوبی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • تلاش برای حل فروکش تنش آبی و ایجاد پایداری شبکه توزیع آب در شهرستان چهارباغ
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟
  • ایجاد درآمد پایدار اولویت اساسی شهرداری‌ها باشد+فیلم
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • تشکری هاشمی: قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین را فقط در سایت‌ها و فضای مجازی دیده‌ام
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده