Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم رونمایی از کتاب «فناوری ترویج» که به همت موسسه گام زیر نظر بسیج دانشجویی انتشار یافته است، در محل این موسسه با حضور ادوار جنبش دانشجویی و فعالان آن برگزار شد.  

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مراسم رونمایی از کتاب «فناوری ترویج» که به همت موسسه گام زیر نظر بسیج دانشجویی انتشار یافته است، در محل این موسسه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

در این مراسم صادق شهبازی، فعال جنبش دانشجویی و فدایی، معاون علمی موسسه گام و محسن دنیوی از سازمان تبلیغات اسلامی حضور داشتند.

 

در ابتدا فدایی پیرامون این کتاب گفت: سه‌سال از ارائه این کتاب گذشته است و در ویرایش اخر سعی شد تا اشکالات رفع شود. در واقع باید بگویم که ما یک‌مقداری محتوا زده‌ایم؛ اما اکتفا کردن به محتوا یعنی محتوا زدگی و ما به این موضوع مبتلاییم. اصولا محتوا مساوی با یکسری مضامین است که در یک ظرف خاصی با یک فرم خاصی منتقل می‌شود.


وی ادامه داد: فرم در لحظه انتقال متولد می‌شود و من باید انتخاب کنم که چطور محتوا را بیان و منتقل کنم. گاهی ما فقط به مضامین اکتفا می‌کنیم. مسئله این است که ما یک حرفی را در جامعه می‌خواهیم منتقل کنیم و اینجاست که فرم را در نظر می‌گیریم. موضوع این کتاب بیشتر درباره فرم‌های خاصی مثل بیان و گفتگو و امثالهم است. 


در ادامه این مراسم صادق شهبازی گفت: ما در اکثر مواقع گرفتار فقر محتوا هستیم، ولی در آن بخش هایی هم که محتوای خوبی داریم دچار محتوا بسندگی شده‌ایم. بسیاری از مواقع هم دچار فرم‌زدگی شده‌ایم که نسل چهارم انقلاب هم در استفاده از فرم‌های مجازی و زرد و ... ید طولایی دارند. یک تغییری که انقلاب اسلامی در ارتباطات داد، این بود که در زمان پیش از انقلاب همه رسانه‌های قوی ایستادند با فرم و شکل قوی، ولی مخاطب محوری نداشتند، ولی در زمان انقلاب سعی کردند نشان دهند که صرفا با یک رسانه و فرم قوی نمی‌توانی موفق شوی؛ بلکه انقلاب توانست رسانه‌های ضعیف را علیه رسانه‌های قوی بشوراند و موفق شود؛ چرا که اولویت با مخاطب بود.


وی افزود: در انتخابات یک عده فکر می‌کنند اگر انبوهی برنامه و شعار بدهی موفق می‌شوی، اما یک عده هستند که بر روی مسائل و مشکلات مردم دست می‌گذارند و درآن باره توضیح می‌دهند. کنشگران انقلابی ما می‌خواهند اصالت را حفظ کنند، ولی از انجایی که می‌خواهند فرم را هم حفظ کنند به یک دوراهی می‌رسند و همینجاست که نمی‌نوانند دغدغه اصلی خود را به مخاطب برسانند.

 

محسن دینوی در ادامه سخنان صادق شهبازی گفت: ما از سنت و فرهنگی امده‌ایم که محتوا در آن اصل بود و فرم آنقدری معنادار نبود و به آن توجهی نداشتیم و یکباره پرت شدیم به روزگاری در۵۰۰ - ۴۰۰ سال پیش که یک نظم اجتماعی را تجربه کنیم. امروز فرم ارائه محتوا تغییر کرده و از نظر من شاید تا چند سال بعد مقاله‌ هم جایگاهی در جامعه نداشته باشد و اینفو و موشن جایگزین آن شود.


وی درباره این کتاب گفت: متاسفانه محتوایی که به درد امروز انقلاب اسلامی بخورد، نداریم. محتواهای بسط یافته هم نداریم؛ بلکه بسیار مجمل و کلی هستند. جای گزاره پایه در کتاب خالی بود و نظر من این است که گیرهای بزرگتری برای بیان داریم به غیر از تکنیک و فرم و ... بلکه آب از سرچشمه بزرگتری بسته‌ است و اینکه چرا ما دچار انسداد گفتگو هستیم، به این دلیل است که این کلان روایت ها تکان نمی‌خورند.

 

در ادامه فعالان دانشجویی حاضر در نشست رونمایی کتاب به گفتگو و به نقد و بررسی آن پرداختند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رونمایی از کتاب جنبش دانشجویی موسسه گام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۷۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین از مدل هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدئو رونمایی کرد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، مدل هوش مصنوعی بزرگ تبدیل متن به ویدیو که قادر به ایجاد یک ویدیوی ۱۶ ثانیه‌ای با کیفیت بالا و وضوح ۱۰۸۰ p با یک کلیک است، در پکن رونمایی شد.

این هوش مصنوعی که با نام «ویدو» (Vidu) شناخته می‌شود، توسط دانشگاه چینهوا و یک شرکت چینی فعال در حوزه هوش مصنوعی توسعه یافته و نخستین مدل هوش مصنوعی بزرگ تبدیل متن به ویدئو در چین با مدت طولانی، ثبات استثنایی و قابلیت‌های پویا است.

دانشمندان می‌گویند، انتظار می‌رود این شرکت به پیشرفت‌های قابل توجهی در تحقیقات پایه و فناوری‌های اصلی و کلیدی دست یابد، بنیاد توسعه نسل جدید هوش مصنوعی چین را مستحکم کند و کاربرد این فناوری را در صنایع مختلف ترویج دهد. 

مدل جدید از هوش مصنوعی باعث ایجاد ویدیو‌های پویایی می‌شود که می‌تواند برای مختلف اهداف مورد استفاده قرار گیرد. هوش مصنوعی ویدو همچنین می‌تواند ویدئو‌هایی با صحنه‌های پیچیده و مطابق با فیزیک دنیای واقعی، مانند نور و سایه‌های واقع‌گرایانه و حالات دقیق چهره تولید کند. این مدل همچنین تخیل بسیار بالایی دارد تا اجسام پیچیده و دقیق را هم به تصویر بکشد.

این تکنولوژی جدید که به نام متن به ویدیو‌ شناخته می‌شود، با استفاده از الگوریتم‌های پیشرفته یادگیری عمیق و شبکه‌های عصبی مصنوعی ایجاد شده که توانایی تحلیل و تبدیل متن به قالب‌های دیگر را دارد.

این نوآوری به عنوان یکی از پیشرفت‌های بزرگ در زمینه هوش مصنوعی و پردازش زبان طبیعی توصیف می‌شود، چراکه این امکان را فراهم می‌کند که اطلاعات و داده‌های متنی به صورت ویدیویی تبدیل شوند تا در حوزه‌های مختلفی از جمله آموزش، تبلیغات، خبرنگاری و سرگرمی مورد استفاده قرار گیرد و امکانات جدید و جذابی را برای کاربران فراهم کند.

با معرفی این مدل هوش مصنوعی جدید، چین نشان داده که پیشروی در زمینه تکنولوژی و هوش مصنوعی را جدی می‌گیرد و از توانایی و تخصص بالای محققان و مهندسان خود برای توسعه تکنولوژی‌های نوین بهره می‌برد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونمایی از کتاب «جنبش علوی، هجرت رضوی» در مشهد
  • حمایت ها از جنبش دانشجویی ضد صهیونیستی ادامه دارد
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟
  • چین از مدل هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدئو رونمایی کرد
  • جنبش دانشجویی در آمریکا مورد حمایت دانشجویان شهرکرد قرار گرفت
  • افزایش در اعتبار بن‌ دانشجویی نمایشگاه کتاب/ انصرافی از سوی ناشران خارجی نداشتیم
  • افزایش در اعتبار بن‌دانشجویی نمایشگاه کتاب/انصرافی از سوی ناشران خارجی نداشتیم
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • دانشگاهیان تهران در حمایت از جنبش دانشجویی ضد صهیونیستی چه گفتند؟
  • ثبت رکورد پرمخاطب‌ترین روز سال برای «ملت» و «باغ کتاب»