Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله حسینی مرمت مسجد مورک‌ و امامزاده جابر را از اقدامات مهم فرهنگی در استان دانست و گفت: رونق فرهنگی در بافت تاریخی دهدشت باعث توسعه گردشگری مذهبی در این شهر می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد امروز (۲۶ اسفند ماه) به همراه ائمه جمعه شهرهای دهدشت، قلعه رئیسی، سوق و دیشموک از بافت تاریخی دهدشت بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  آیت الله «سیدنصیر حسینی» در این بازدید، گفت: بلاد شاپور هویت تاریخی مردم استان بوده و باید در حفظ و نگهداری آن تلاش کنیم.     نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد مرمت مسجد مورک‌ و امامزاده جابر را از اقدامات مهم فرهنگی در استان دانست و گفت: رونق فرهنگی در بافت تاریخی دهدشت باعث توسعه گردشگری مذهبی در این شهر می‌شود.     وی به واگذاری کاروانسرا و حمام تاریخی کهیار به بخش خصوصی اشاره کرد و یادآور شد: بخش خصوصی می‌تواند نقش مهمی در رونق گردشگری و اقتصادی شهرستان کهگیلویه داشته باشد.     حجت الاسلام «علی وحدانی فر» هم در این بازدید با تقدیر از عملکرد اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در زمینه ساماندهی بافت تاریخی دهدشت، گفت: مرمت کاروانسرا و بناهای مذهبی این بافت تاریخی نویدبخش پیشرفت، عمران و آبادانی دیار بلاد شاپور است.     امام جمعه دهدشت اظهار کرد: مسجد مورک‌ برای اقدامات فرهنگی به هیئت های مذهبی واگذار می‌شود.     وی خاطرنشان کرد: در بافت تاریخی دهدشت هفت امامزاده و سه مسجد وجود دارد که می‌تواند نقش مهمی در اجرای برنامه‌های دینی و مذهبی داشته باشد.     «مجید صفایی» هم در این بازدید با بیان اینکه با جذب اعتبارات ملی توانستیم قسمت‌های تخریب‌شده بافت تاریخی دهدشت را مرمت کنیم، گفت: در یک سال گذشته، بیش از دو میلیارد و 700 میلیون تومان به ساماندهی بافت تاریخی دهدشت اختصاص یافت.     مدیرکل میراث‌ فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: واگذاری دو بنای مهم بافت تاریخی دهدشت به بخش خصوصی از طریق صندوق احیاء از دیگر اقدام های مهمی بود که در راستای ساماندهی این بافت صورت گرفت.               پایان پیام/82

منبع: شبستان

کلیدواژه: بافت تاریخی دهدشت بلاد شاپور بخش خصوصی میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گردشگری مسجد کهگیلویه و بویراحمد بافت تاریخی دهدشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۹۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی آذربایجان‌ شرقی از انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز برای نمایش در نمایشگاه روز جهانی موزه‌ها خبر داد.

احمد حمزه‌زاده روز شنبه ۸ اردیبهشت ماه در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: در جلسه هماهنگی برای برنامه‌ریزی‌های نمایشگاهی به‌ مناسبت روزجهانی موزه‌ها انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز انجام خواهد شد که این نمایشگاه به مناسبت روز جهانی موزه‌ها در محل موزه آذربایجان‌ از روز ۲۹ اردیبهشت افتتاح شده و به مدت سه ماه دایر خواهد بود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌ شرقی ادامه داد: ابتکار بسیار زیبایی برای برگزاری نمایشگاه در سرتاسر ایران به مناسبت روز جهانی موزه‌ها انجام شده است که برگزاری تورهای کودک محور با توجه به شعار «موزه‌داری برای پژوهش و آموزش» از جمله این برنامه‌ها در آذربایجان‌ شرقی است.

وی اظهار کرد: تعداد ۱۱ استان برای انتقال اموال نفیس موزه ایران باستان انتخاب شده‌اند که آذربایجان‌ شرقی با دریافت اشیای نفیس مرتبط با منطقه آذربایجان از جمله چینی‌های آبی و سفید رنگ و سکه‌های ضرب تبریز، میزبان بازدیدکنندگان و علاقمندان در روز جهانی موزه‌ها واقع در موزه آذربایجان تبریز خواهد بود.

وی گفت: همچنین یافته‌های جدید باستان شناسی در تپه چمن لیلان نیز در نمایشگاه روزجهانی موزه‌ها به نمایش گذاشته خواهد شد که تاریخ اکتشاف و بهره‌برداری از فلز مس را به ۲۰۰۰ سال قبل‌تر در جهان منتقل می‌کند.

به‌ گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی، وی خاطرنشان کرد: با هماهنگی یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و نیروی انتظامی آذربایجان‌ شرقی تمهیدات امنیتی برای حفظ امنیت موزه‌ها در نمایشگاه‌های روز جهانی موزه‌ها در کل استان به عمل خواهد آمد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ‌زنی شد
  • آمادگی صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی برای همکاری در احیا بافت تاریخی گرگان
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز