Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر نیرو گفت: علاوه بر ۴ توربین نصب شده، ۱۰ توربین بادی دیگر آماده حمل و نصب به منطقه میل نادر بوده که با بهره‌برداری از آن در مجموع ۳۵ مگاوات برق از نیروی باد وارد شبکه کشور خواهد شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد ساتکین، رئیس سازمان ساتبا، با اشاره به آخرین وضعیت پروژه نیروگاه بادی میل نادر گفت: در حال حاضر ۴ توربین ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ مگاواتی بادی در این نیروگاه نصب شده که برق تولیدی آن در آینده‌ای نزدیک وارد مدار شبکه می‌شود.

معاون وزیر نیرو با اشاره به برنامه نصب توربین‌های بادی در منطقه میل نادر تاکید کرد: علاوه بر ۴ توربین نصب شده، ۱۰ توربین بادی دیگر آماده حمل و نصب به منطقه بادگیر بوده که با بهره‌برداری از آن مجموعا ۳۵ مگاوات برق از نیروی باد وارد شبکه برق کشور خواهد شد.


میل نادر به بهشت توربین‌های بادی کشور تبدیل می‌شود


وی ضمن تاکید بر اینکه منطقه میل نادر، یکی از بهترین نقاط دنیا برای تولید برق از انرژی باد است، بیان کرد: در سال آینده زیرساخت‌های تولید برق بادی در منطقه میل‌نادر با سرعت بیشتر توسعه پیدا می‌کند.

ساتکین با اشاره به جزئیات توافق ایران و افغانستان پیرامون بهره‌برداری از کریدور بادی بین ۲ کشور، گفت: مطابق این قرارداد پتانسیل سنجی آن بخشی از کریدور بادی بین ۲ کشور که در منطقه افغانستان واقع شده به عهده ایران است و در حال حاضر مقدمات شروع این فعالیت پیگیری می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: میل نادر شبکه برق منطقه میل نادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۲۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴ جایگاه عرضه سوخت مایع در منطقه فارس به بهره‌برداری رسید

معاون بارزگانی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه فارس از گشایش ۱۴ جایگاه عرضه سوخت مایع در سال ۱۴۰۰ در این استان خبر داد و گفت: پارسال به‌طور میانگین هر ماه یک جایگاه عرضه سوخت مایع در استان به بهره‌برداری رسیده است.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه فارس، سیدیوسف موسوی سوخت‌رسانی ایمن به مردم را از اولویت‌های منطقه در سال ۱۴۰۳ بیان کرد و افزود: به‌منظور تسریع در فرایند سوخت‌رسانی و توزیع مناسب مجاری عرضه، پارسال با سرمایه‌گذاری حدود ۳ هزار میلیارد ریال بخش خصوصی، ۱۴ جایگاه عرضه سوخت در کلانشهر شیراز، آزادراه شیراز - اصفهان و برخی شهرستان‌های استان فارس افتتاح و بهره‌برداری شد.

وی در تشریح دیگر اقدام‌های انجام‌شده در زمینه سرعت‌بخشی و تسهیل در فرایند سوخت‌رسانی بیان کرد: انجام تمهیدهای لازم برای جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی در حوزه احداث مجاری عرضه سوخت مایع و سی‌ان‌جی، اتصال شرکت ملی پخش به درگاه ملی مجوزها، بررسی سریع درخواست‌ها و تعیین مکان‌های موردنیاز برای احداث جایگاه، ازجمله خدمات انجام‌شده در زمینه تسهیل فرایند عملیات توزیع سوخت در منطقه فارس بوده است.

دیگر خبرها

  • پاراتیرانداز ایران در رده هشتم ماده تفنگ بادی ایستاد
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟!
  • جزئیات پروژه اوما اویا سریلانکا؛ شاهکار مهندسان ایرانی
  • بهره‌برداری از یکی از بزرگترین طرح‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایران
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • بهره برداری از ۱۰ پروژه حیاتی برق گیلان برای عبور موفق از تابستان
  • افزایش کارایی توربین بادی با بال پرنده
  • ۱۴ جایگاه عرضه سوخت مایع در منطقه فارس به بهره‌برداری رسید
  • اعتقادات مرحوم نادر طالب‌زاده از زبان ده‌نمکی + فیلم