Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، سید حسن بخارایی رئیس اتحادیه فروشندگان گیاهان دارویی مشهد در خصوص وضعیت بازار گیاهان دارویی مشهد گفت: در یک سال گذشته و در مدت شیوع بیماری کرونا نرخ گیاهان دارویی به شدت و بی رویه افزایش پیدا کرد. این افزایش قیمت‌ها به دلیل نوسانات قیمت گیاهان دارویی در بازار اتفاق افتاده به طوری که شاهد افزایش ۵۰ درصدی قیمت‌های گیاهان دارویی بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او در مورد دلایل افزایش قیمت‌های گیاهان دارویی افزود: دلایل مختلفی از جمله وضعیت اقتصادی، نوسانات و نرخ ارز در این مساله دخالت دارند. این افزایش قیمت‌ها تنها به صنف فروشندگان گیاهان دارویی مربوط نبوده و بر تمام صنوف تاثیر خود را گذاشته است.

بیشتر بخوانید

برخورد قانونی با عطاریهای متخلف

رئیس اتحادیه فروشندگان گیاهان دارویی مشهد ادامه داد: در حال حاضر ۸۰۰ واحد صنفی فروش گیاهان دارویی در مشهد فعالیت می‌کنند، اما این واحد‌های صنفی به دلایلی از جمله حساسیت‌های مختلف از طرف وزارت بهداشت و درمان با محدودیت‌های مختلفی در زمینه کار و فروش رو به رو هستند. روز به روز نیز بر تعداد این واحد‌های صنفی افزوده می‌شود، اما تقاضا کرده‌ایم تا سقف صدور پروانه‌های کسب در این زمینه بسته شود. در مشهد در یک ماه گذشته به دلیل تخلف ۴۰ واحد صنفی پلمپ شده است.

 

انتهای پیام// م.ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گیاهان دارویی شیوع کرونا شرایط اقتصادی وزارت بهداشت پروانه کسب گیاهان دارویی افزایش قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۲۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت نیرو، اسماعیل نمازی با اشاره به آمادگی نیروگاه‌های کشور برای تأمین برق پیک تابستان امسال، افزود: از این میزان تولید ۶۱ درصد آن مربوط به واحد‌های سیکل ترکیبی است که میزان تولید انرژی آنها با افزایش ۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به حدود ۱۵ میلیون مگاوات ساعت رسیده است.

وی ادامه داد: در دولت سیزدهم با افزوده‌شدن هشت واحد بخار جدید در نیروگاه‌های غرب کارون، عسلویه، فردوسی، خرم‌آباد، سبلان، بعثت پارس جنوبی (دو واحد) و ارومیه شاهد جهش تولید نیروگاه‌های سیکل ترکیبی به‌عنوان واحد‌های تولیدکننده برق دوستدار محیط‌زیست هستیم.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: تبدیل نیروگاه‌های گازی به سیکل ترکیبی از کارآمدترین روش‌های بهبود راندمان نیروگاه‌های حرارتی کشور به شمار می‌آید که نه‌تن‌ها برای صنعت برق، بلکه برای محیط‌زیست و صرفه‌جویی در مصرف سوخت نیز بسیار مؤثر است و در سال‌های آینده شاهد تأثیر گسترده آن خواهیم بود. نمازی گفت: تنها از محل افتتاح این واحد‌های جدید سالانه دو میلیارد مترمکعب در مصرف سوخت صرفه‌جویی خواهد شد.

مدیرکل دفتر فنی تولید شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه در فروردین‌ماه بخش اعظم برق موردنیاز کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی تأمین شده است، گفت: میزان تولید برق واحد‌های گازی در این مدت با افزایش ۱۲ درصدی به چهار میلیون مگاوات و سهم تولید واحد‌های بخاری نیز به ۵.۵ میلیون مگاوات ساعت رسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • بوی خوش گیاهان بهاری درسفره گروسی‌ها/۱۳۵ نوع گیاه خوراکی در بیجار
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • گیاهان خوراکی خودرو؛ گنجینه‌ای ارزشمند در چهارمحال و بخیاری
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس