Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس- گروه غرب از نگاه غرب: به ما اطمینان خاطر می دهند که نباید نگران «تورم» باشیم، چون آنها همه چیز را در کنترل دارند. آیا حرفشان را باور می کنید؟ ارزش دلار آمریکا مدتی طولانی است که با روندی ثابت سیری نزولی دارد و خیلی از آمریکاییان خود را با هزینه های زندگی که سریع تر از دستمزدشان افزایش پیدا می کند عادت داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در ۱۲ ماه گذشته تغییر پارادیم بزرگی آغاز شده است؛ به جای اینکه هر بار کمی از ارزش پولمان کاسته شود، اکنون رهبرانمان در حال حرکت به سوی «وایمار کامل» هستند. عرضه پول به شدت رو به رشد است و چیزی نمانده که این وضعیت به یک بحران ملی بزرگ منجر شود.
متاسفانه تورم مدتی است که به بارز ترین شکل در حال نشان دادن خود در سراسر اقتصاد است. برای مثال بیشتر آمریکاییان متوجه شده اند که قیمت بنزین طی چند هفته گذشته با شیبی صعودی در حال افزایش است: «طبق اعلام انجمن خودرو آمریکا طی چند هفته گذشته قیمت بنزین در پمپ بنزین ها افزایش یافته و روز دوشنبه به میانگین کشوری هر گالن ۲.۷۷ دلار رسیده که به نسبت دوره مشابه در سال ۲۰۲۰ تا ۳۹ سنت گران تر شده است.»
این افزایش قیمت عده زیادی را نگران کرده، اما فدرال رزرو اصرار دارد که این وضعیت کاملا طبیعی است. در همین حال قیمت محصولات کشاوری طی سال گذشته تا ۵۰ درصد رشد داشته است:«به گفته اقتصاددانان رابوبانک قیمت معامله شده محصولات کشاوری در سطح جهانی، از اوایل سال ۲۰۲۰ به بعد تا ۵۰ درصد افزایش داشته است.
به گزارش این بانک قیمت گندم، ذرت، سویا، شکر و طیف دیگری از محصولات افزایش یافته که تضعیف دلار آمریکا، بورس بازان بازار و افزایش تقاضا از کشورهای وارد کننده از دلایل آن بوده است.»
با توجه به تحمیل شدن این افزایش قیمت ها بر دوش مصرف کننده، شما در فروشگاه محل خود مجبور به پرداخت پول بیشتری برای خرید مایحتاجتان هستید، اما مقامات به ما اطمینان خاطر می دهند که وقتی اقتصاد به حالت «عادی» بازگردد، قیمت ها به ثبات خواهد رسید.
خبر خوب این است که دست کم قیمت مواد غذایی به اندازه قیمت چوب و الوار افزایش پیدا نکرده است: «بر اساس برآوردهای استاندارد انجمن ملی خانه سازان، قیمت الوار از بهار گذشته تاکنون بیش از ۱۸۰ درصد رشد داشته و این افزایش باعث شده تا میانگین قیمت یک خانه تازه ساز تک خوابه از آوریل ۲۰۲۰ تاکنون ۲۴۳۸۶ دلار افزایش پیدا کند.»
این دیگر یک تورم جدی است! عده زیادی هستند که مجبور شده اند طرح و برنامه هایشان برای ساخت خانه جدید را در ماه های اخیر کنار بگذارند، چرا که قیمت الوار طی این مدت به شکل مسخره ای افزایش یافته است.
با این حال کارشناسان فدرال رزرو اصرار دارند که هشدارها نسبت به ابرتورمی که که در راه است، چیزی جز تخیلات دیوانه وار نیست. اما طی یک سال گذشته رهبرانمان تریلیون ها تریلیون دلار را به سیستم تزریق کرده اند و این همه پول باید به جایی برود.
در چنین فضای به شدت تورم زایی این نوع اتفاقات ممکن است رخ دهد: «یک کلاژ دیجیتال ساخته دست هنرمند آمریکایی بیپل که فقط در قالب یک فایل جی پی جی است، روز پنج شنبه در حراج کریستی به قیمت بی سابقه ۶۹.۳ میلیون دلار به فروش رفت؛ مبلغی که از آثار فیزیکی ساخته دست بسیاری از بهترین هنرمندان  خیلی بیشتر است.
این اثر «هر روز: پنج هزار روز اول» نام دارد. این «اثر نامحسوس» - یک دارایی دیجیتال قابل تولید با استفاده از فناوری بلاک چین با هدف تبدیل کردن کار مجازی به یک اثر منحصر به فرد- بعد از آنکه در ابتدای این حراج دو هفته ای بهای آن تنها از قیمت ۱۰۰ دلار شروع شده بود، با چنین قیمتی به فروش رفت و گران قیمت ترین اثر در نوع خود به شمار می رود.»
دلار آمریکا در حال تبدیل شدن به «پول دستمال توالتی» است و ما به سرعت به نقطه ای بی بازگشت نزدیک می شویم. دست کم اگر دستمزدهای ما نیز با سرعت هزینه های زندگی افزایش پیدا می کرد، خانواده های آمریکایی می توانستند پا به پای قیمت های رو به افزایش به پیش روند.
اما البته که چنین اتفاقی روی نمی دهد و با گذشت هر روز، آمریکاییان بیشتری از طبقه متوسط بیرون می افتند. در واقع تعداد زیادی از آمریکاییان طبقه متوسط سابق دیگر اصلا شغلی ندارند. هفته گذشته ۷۱۲ هزار آمریکایی دیگر درخواست های جدیدی را برای دریافت مزایای بیکاری ثبت کردند و تعداد این درخواست ها همچنان در همان سطح سابق باقی مانده است: «تعداد درخواست ها برای دریافت مزایای بیکاری که در طول یک هفته به ثبت می رسد، چندین ماه است که در بالاترین حد خود باقی مانده و حدود چهار برابر سطوح پیش از بحران کروناست، هرچند این نرخ ها از اوج تقریبا هفت میلیون نفری که پس از اولین دور تعطیلی ها در ماه مارس سال پیش ثبت درخواست کرده بودند، پایین تر آمده است. به نسبت فوریه سال پیش تقریبا ۱۰ میلیون شغل از تعداد مشاغل کم شده است.»
روشن است رونق اقتصادی که از آن سخن گفته می شود نباید هیچ شباهتی به وضع موجود داشته باشد. حقیقت این است که اقتصاد آمریکا در هم شکسته است و تنها راه حلی که رهبران ما در این مقطع به عقلشان می رسد، استقراض و هزینه کردن باز هم پول بیشتری است.
اکنون بایدن و زیردستانش قصد دارند ۱/۹ تریلیون دلار دیگر را به سیستم تزریق کنند. فکر می کنید که این کار بحران تورم را بهتر خواهد کرد یا باعث وخیم تر شدن آن می شود؟ لازم نیست به این سئوال پاسخی بدهید. جواب آن خود به خود روشن است.
همزمان با سر به فلک کشیدن قیمت ها، هرچه می گذرد زندگی برای بسیاری از آمریکاییان دشوارتر می شود. اگر درآمد شماهمپای بالا رفتن قیمت ها افزایش پیدا نکند، استاندارد زندگی تان تنزل پیدا خواهد کرد.
البته شما در چنین سرنوشتی اصلا تنها نیستید. اکثریت زیادی از آمریکاییان در حال تجربه کردن تغییری بزرگ در استاندارد زندگی شان هستند، در حالی که بیشتر مردم حتی متوجه نیستند چه اتفاقی دارد رخ می دهد. تنها چیزی که می دانند این است که چک های دولتی بیشتری در راه است و اکثر آنها از این موضوع به شدت خوشحال و هیجان زده اند. اما تمام این چاپ اسکناس ها، وام گرفتن ها و هزینه کردن ها، ما را در جاده خودکشی مالی ملی انداخته است.
درحالی که ما با بی پروایی کمر به از بین بردن ارزش پول ملی خود بسته ایم، سایر کشورها اندک اندک متوجه شده اند که هرچه زودتر باید برای بازگشت از این مسیر دست به اقدام بزنند. اما  با توجه به اینکه دلار آمریکا به تدریج از ارز ذخیره جهان حذف می شود، برای ما اصلا و ابدا از بازگشت «به روزهای خوش گذشته» خبری نخواهد بود.
ما به پایان بازی اقتصادی بسیار نزدیکیم و کلمه «فروپاشی» برای توصیف آنچه که به تدریج دارد بر سر ما می آید به قدر کافی گویا و رسا نیست.
نویسنده: مایکل اسنایدر (Michael Snyder) نویسنده و روزنامه نگار
منبع: https://b2n.ir/p16984
انتهای پیام.

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا تورم استاندارد دلار افزایش پیدا دلار آمریکا قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۳۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۹ |برنت ۸۲ دلار و ۹۴ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲۲ سنت معادل ۰.۲۶ درصد کاهش به ۸۲ دلار و ۹۴ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت نفت در اولین ساعت تجارت در روز چهارشنبه به خاطر آرام شدن نگرانی در مورد عرضه نفت کاهش یافته است. تمرکز شرکت‌کنندگان بازار معطوف به اطلاعات مربوط به ذخایر نفت خام آمریکاست که قرار است امروز منتشر شود.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 22 سنت معادل 0.26 درصد کاهش به 82 دلار و 94 سنت رسید. نفت وست تگزات اینترمدیت آمریکا هم با 17 سنت معادل 0.22 درصد کاهش 78 دلار و 21 سنت معامله می‌شود.
اطلاعات موسسه نفت آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام و سوخت این کشور طی یک هفته گذشته افزایش یافته است. افزایش ذخایر که نشانه ضعف تقاضا برای نفت است مخالف انتظار تحلیلگران در هفته‌های اخیر بوده و قیمت نفت را پایین آورده است.

مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شدپیش‌بینی قیمت 84 دلاری برای نفت در سال 2024



تحلیلگران می‌گویند اگر اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کند بشکه‌های کمتری به سمت پالایشگاه‌ها در آمریکا روانه می‌شوند یعنی مصرف نفت خام در این کشور با مشکل مواجه شده است. ذخایر نفتی در آستانه فصل پرمصرف تابستان باید کاهش یابد نه افزایش.
نفت برنت و نفت آمریکا در هفته گذشته بیشترین کاهش قیمت هفتگی خود را طی سه ماه گذشته تجربه کردند که نتیجه انتشار اطلاعات اقتصادی آمریکا و افزایش امید نسبت به کاهش نرخ بهره فدرال رزرو بوده است.
خبر خرید 3 میلیون بشکه نفت برای ذخایر استراتژیک نفتی توسط دولت آمریکا تا حدی از قیمت آن در روز سه‌شنبه حمایت کرد.
از طرف دیگر تنش‌ها در خاورمیانه بالا گرفته است. رژیم صهیونیستی حمله به رفح را آغاز کرده و میانجیگران برای رسیدن به یک قرارداد آتش بس تلاش می‌کنند.
اما تمرکز سرمایه‌گذاران معطوف به بی‌ثباتی‌های مربوط به دورنمای رشد اقتصاد دنیا و تاثیر آن بر تقاضای نفت است.
انتهای پیام/5

دیگر خبرها

  • برنت ۸۲ دلار و ۹۴ سنت شد
  • بیت‌کوین به سمت صعود حرکت می‌کند؟
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۹ |برنت ۸۲ دلار و ۹۴ سنت شد
  • جدیدترین قیمت رمزارزها: ۱۷ ارديبهشت
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • طلا باز هم اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ |برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد