Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامحسن شهسواری گفت: پاسدار و پاسداری یک پیام است و ریشه در ارزش‌های الهی دارد؛ صیانت از آن نیز تا زمانی که دو جبهه ایمان و کفر در نبرد هستند؛ بر دوش همه انسان‌های مؤمن گذاشته شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛غلامحسن شهسواری در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ‌وهنر صبح قزوین درباره روز پاسدار اظهار کرد: امام خمینی(ره) سوم شعبان سال ۱۳۹۹ هـ‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ق برابر با هفتم تیرماه ۱۳۵۸ هـ.ش پیامی به مناسبت ولادت امام حسین(ع) فرستادند و در این پیام سوم شعبان را روز پاسدار نامیدند.

وی افزود: همانطور که از واژه پاسدار مشخص است؛ معنی آن به معنای نگهبان بوده ‌و انتخاب این نام، تیزبینی امام راحل را می‌رساند که روز ولادت امام حسین(ع) را روز پاسدار نامگذاری کرده‌اند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قزوین ادامه داد: یکی از ویژگی‌‌های خاص پاسداران مراقبت و محافظت از آرمان‌های انقلاب اسلامی در هرنقطه از زمین است؛ زیرا پاسدار انقلاب اسلامی بوده و کسانی هستند که در حساس‌ترین لحظات تاریخ در طول ۴۲سال انقلاب، از میان مردم برخاسته‌اند و مردانه در راه رسیدن به حق و حقیقت گام برداشته‌اند.
پاسدارها برای احیای حقیقت‌خواهی کمر همت بستند وی در ادامه گفت: پاسداران انقلاب اسلامی در ایران با تاسی به شجاعت، مردانگی و استواری امام حسین(ع) در راه هدف، برای حفاظت از آرمان‌های اسلام و انقلاب اسلامی و همچنین حفظ کیان و تمامیت ارضی ایران، صحنه‌های زیبا و باشکوهی آفریدند و خود سرمشق جوانان با ایمان و آزادی‌خواه جهان شدند.
شهسواری بیان کرد: آزادگی، شور و حقیقت‌جویی از ویژگی‌‌های پاسداران است؛ پاسدارها برای احیای حقیقت‌خواهی کمر همت بستند و در این مسیر همتی جانانه داشتند و مانند امام حسین(ع) همواره در میدان بودند و در لحظات حساس از انقلاب و آرمان‌های امام(ره) مراقبت کردند.
وی با بیان اینکه پاسدار هرجا که باشد باید به روح پاسداری خود توجه کند؛ گفت: یکی از اهدافی امام(ره) از تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، شاید ایجاد یک نیروی مسلح با توجه به سیره عملی امام‌حسین(ع) بوده که باعث نامگذاری روز تولد امام حسین(ع) به نام روز پاسدار نیز شده است.
حضور پررنگ سپاه‌پاسداران در تمام عرصه‌ها این مقام مسئول عنوان کرد: ما طی این سال‌ها به ویژه در سال‌های اخیر شاهد بودیم سپاه پاسداران در همه عرصه‌ها و بلایا در صحنه حضور داشتند که همه اینها بیانگر توجه پاسداران به روحی پاسداریشان است.
وی با اشاره به نشات گرفتن انقلاب اسلامی از قیام عاشورا بیان کرد: انقلاب در امتداد و ادامه نهضت عاشورا است و این دو از هم جدا نیستند؛ به همین جهت انقلاب ما تکمیل کننده هدف غایی و نهایی امام حسین(ع) است.
شهسواری تاکید کرد: همواره ما شاهد الگوبرداری از قیام امام حسین(ع) در طول این ۴۲ سالِ به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی بوده‌ایم به طوریکه در ادوار و عرصه‌های مختلف این الگوبرداری انجام شده است؛ حتی نسل جدید هم که انقلاب، امام و دفاع مقدس را ندیده‌اند در این مسیر گام برداشته‌اند و مانند حضرت علی‌اکبر(ع) از کیان انقلاب اسلامی دفاع کردند.
وی در پایان گفت: پاسدار و پاسداری یک پیام است و ریشه در ارزش‌های الهی دارد؛ صیانت از آن نیز تا زمانی که دو جبهه ایمان و کفر در نبرد هستند؛ بر دوش همه انسان‌های مؤمن گذاشته شده است؛ هرکه در انجام دادن وظیفه و تعهد خود نسبت به اسلام، پایدارتر باشد و با جدیت به آن عمل کند، بدون تردید پاسدار نام دارد.
انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: انقلاب اسلامی امام حسین ع روز پاسدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۳۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انگلیس: شناسایی سپاه به عنوان «سازمان تروریستی» به سودمان نیست

وزیر امور خارجه انگلیس تصریح کرد که افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی باعث قطع روابط دیپلماتیک با ایران شده و به سود انگلیس نیست.

به گزارش ایرنا، دیوید کامرون روز سه‌شنبه در نشست کمیته روابط بین‌الملل و دفاعی پارلمان انگلیس عنوان کرد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به طور کامل در فهرست تحریم‌های این کشور قرار دارد و شناسایی آن به عنوان سازمان تروریستی به مصلحت نیست.

وی ادعا کرد: تمام کارهایی را که باید انجام دهیم تا بر ایران فشار بیاوریم و مطمئن شویم جایی که آن‌ها غیرقانونی عمل می‌کنند، می‌توانیم علیه آن‌ها اقدام کنیم، در نظام تحریمی ما لحاظ شده است. اما وقتی از پلیس، سرویس‌های اطلاعاتی و دیگران می‌پرسم که آیا اقدام بیشتر علیه سپاه ضروری است، پاسخ منفی است.

وزیر امور خارجه انگلیس با اشاره به اینکه روابط دیپلماتیک انگلیس و ایران در مقطع کنونی «نسبتاً مختصر» است اما هشدار داد که شناسایی سپاه به‌عنوان سازمان به اصطلاح تروریستی، به این روابط پایان می‌دهد.

کامرون عنوان کرد: «وقتی صحبت از تلاش برای متوقف کردن تشدید درگیری‌ها می‌شود، وقتی صحبت از ارسال پیامی مستقیم به ایرانی‌ها می‌شود… من می‌خواهم خودم با آن‌ها گفت‌وگو داشته باشم، نمی‌خواهم به همتای فرانسوی‌ام زنگ بزنم و بگویم، آیا می‌توانید به ایرانیان این پیام را ارسال کنیم؟»

وی افزود: «به نظرم این اقدام (افزودن سپاه به فهرست سازمان‌های تروریستی) به نفع بریتانیا نیست، این اقدام نه تنها رویکرد ما را تقویت نمی‌کند که از بسیاری جهات آن را تضعیف می‌کند.»

وزیر امور خارجه انگلیس دو هفته پیش هم در سفر به سرزمین‌های اشغالی خطاب به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفته بود که دولت لندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را به‌عنوان سازمان به اصطلاح تروریستی شناسایی نخواهد کرد.

بر اساس گزارش‌ها کامرون به نتانیاهو این طور گفته است: وزیر امور خارجه ایران دوست من نیست اما ما باید بتوانیم تلفن را برداریم و با هم گفت‌وگو کنیم. بنابراین تحریم سپاه کمکی به بهبود اوضاع نمی‌کند.

بحث افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نهاد رسمی نظامی ایران، به فهرست سازمان‌های تروریستی انگلیس، در مقطعی از ناآرامی‌های آذر ۱۴۰۱، به سوژه رسانه‌های غربی تبدیل شد. این طرح غیرقانونی به‌واسطه تحرکات گروه‌های ضد انقلاب و حمایت لابی رژیم صهیونیستی به محافل سیاسی هم راه‌پیدا کرد اما با شکست مواجه شد.

مقام‌های دولت انگلیس همان زمان اعلام کردند که چنین اقدامی به مصلحت روابط دیپلماتیک دو کشور نیست و تمایلی به تشدید روابط با ایران ندارند. با این حال گروه‌های وابسته به رژیم صهیونیستی هر از گاهی تلاش می‌کنند تا این طرح شکست خورده را احیا کنند.

چندی پیش گروه دوستی پارلمانی انگلیس-اسرائیل طی نامه‌ای خطاب به نخست وزیر انگلیس، این درخواست غیرقانونی را دوباره تکرار و ادعا کرد که اقدامات فرامرزی سپاه، باعث نگرانی جامعه انگلیس شده است.

در همین پیوند سفارت جمهوری اسلامی ایران در انگلیس ضمن محکوم کردن تلاش‌ها برای سیاه‌نمایی سپاه اعلام کرد که این فشارها از سوی عناصری اعمال می‌شود که درصدد کاهش و تخریب روابط ایران و انگلیس هستند.

سفارت کشورمان در بیانیه‌ای برای نشریه میدل‌ایست‌آی نوشت: ما معتقدیم که فشار برای تحریم سپاه تحت تأثیر بازیگران خارجی، به ویژه رژیم اسرائیل است که سابقه خصومت با ایران دارد. این تلاش به جای ارتقای صلح و ثبات در منطقه، در خدمت تشدید تنش‌ها و ایجاد تقابل است.

در این بیانیه با اشاره به اینکه سپاه پاسداران در مقابله با «تهدیدات تروریستی و گروه‌های افراطی» خاورمیانه، نقش بسیاری مهمی را ایفا کرده است، افزود: «اتهامات تروریستی علیه سپاه فاقد دلیل و مدرک است و با گرایش‌های سیاسی مطرح می‌شود.»

تحلیلگران در انگلیس هم معتقدند که قرار دادن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی، تنش‌ها بین لندن و تهران را در میان تحولات غرب آسیا تشدید و هر گونه امید در خصوص تلاش‌های دیپلماتیک برای نجات توافق سال ۹۴ را پیچیده خواهد کرد. از این رو به نظر می‌رسد که انگلیس تمایلی به چنین اقدام تنش‌زایی ندارد.

دیگر خبرها

  • شهید مطهری از معماران بنای فکری انقلاب اسلامی بود
  • شهید مطهری از معماران انقلاب اسلامی بود
  • حمایت از رژیم کودک‌کش اسرائیل تبلور شیطنت آمریکا در منطقه است
  • ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان با آرمان‌های انقلاب اسلامی
  • دهه کرامت فرصت مغتنمی برای بصیرت‌افزایی است
  • گفتمان انقلاب و ولایت در سراسر جهان تاثیرات گسترده داشته است
  • سپاه، صلح طلب اما جنگ بلد، مقتدر ولی مظلوم
  • گرامیداشت مقام استاد و مربی در سپاه
  • انگلیس: شناسایی سپاه به عنوان «سازمان تروریستی» به سودمان نیست
  • تجدید میثاق وزیر آموزش و پرورش و معلمان با آرمان‌های امام راحل