Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-07@04:32:51 GMT

کشف بیش از 30 هزار میلیارد کالای قاچاق وارز

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۴۵۵۱۷

کشف بیش از 30 هزار میلیارد کالای قاچاق وارز

به گزارش جام جم آنلاین ایلام فرمانده انتظامی استان ایلام در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه با بیان اینکه قاچاق کالا وارز ضربه مهلکی به رونق اقتصادی وتولید ملی است،گفت : در طول یکسال گذشته کارکنان پلیس اقتصادی استان ، تعداد هزار و 167 فقره پرونده قاچاق به ارزش بیش از 460 میلیارد ریال و 99 فقره پرونده جرائم اقتصادی با موضوع احتکار ، فرار مالیاتی ، زمین خواری و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. به ارزش بیش از 30هزار میلیارد ریال کشف و بیش از یک هزار و 200 متهم در این زمینه ها دستگیر و روانه دادسرا کرده اند.

سردار دلاور القاصی مهر افزود:  کشف تعداد 4 میلیون ماسک قاچاق ، کشف بیش از 4 میلیون لوازم پزشکی قاچاق ، کشف 55 تن نهاده دامی قاچاق و خارج از چرخه توذیع و ... از اقدامات خوب پلیس اقتصادی در این مدت بوده است.

انهدام 8 باند خرید وفروش مواد مخدر

وی ، معضل اعتیاد به مواد مخدر به عنوان تهدیدی جدی برای سلامت جوانان و نوجوانان در جامعه دانست و افزود: نیروی انتظامی در استان ایلام در برخورد با سودجویان این عرصه شوم از هیچ تلاشی دریغ نکرده و کارآگاهان پلیس مبارزه با مواد مخدر از ابتدای سال تا کنون در این زمینه 8 باند خرید و فروش مواد مخدر را شناسائی و منهدم و بیش از 380 کیلوگرم مواد مخدر کشف کردند.

فرمانده انتظامی استان ایلام بیان داشت: اجرای 135 طرح پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی و دستگیری و جمع آوری بیش از هزار سوداگر مرگ و معتاد متجاهر از دیگر اقدامات موثر پلیس مبارزه با مواد مخدر در استان بوده است.

وی آگاهی خانواده ها را مهمترین و اولین اقدام در پیشگیری از اعتیاد دانست و افزود: بی شک روش های زیادی برای پیشگیری از جرایم درجامعه وجود دارد ولی یکی از مهمترین آنها افزايش سطح آگاهي عمومی از آثار سوء مصرف مواد مخدر است و آموزش مهارت هاي زندگي است.


کاهش 80 درصدی تصادفات فوتی و کاهش 21 درصدی تصادفات جرحی در معابر درون شهری

سردار القاصی مهر در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت و تلاش های پلیس استان در حوزه راههای برون و درون شهری اشاره کرد و گفت : پليس راهنمايي و رانندگي استان ايلام با استفاده از تمام توان و به کارگیری حداکثری کارکنان و استقرار کارشناسان مجرب در معابر ، خيابان ها و تقاطع هاي پر ترافيك موفق به کاهش 80 درصدی تصادفات فوتی و کاهش 21 درصدی تصادفات جرحی در معابر درون شهری شده است.

وی افزود: برابر گزارش پزشکی قانونی از ابتدای سال تا کنون شاهد کاهش 43 درصدی تصادفات فوتی در جاده های برون شهری استان هستیم و در این زمینه در بین استان های برتر کشور قرار گرفته ایم.

وی تصریح کرد: از عوامل زمینه ساز موفقیت در کاهش تصادفات فوتی در جاده های برون شهری استان ، حذف 52 نقطه پرتصادف ، جداسازی 128 کیلومتر از محورها با استفاده از نیوجرسی ، نصب بالغ بر 3 هزار تابلو هشدار دهنده و نصب 27 دستگاه دوربین هوشمند ثبت تخلفات جاده ای بوده است.

در مدت اجرای محدودیت های کرونایی و در راستای قطع زنجیره کرونا ،بیش از 10 هزار خودرو به شهرهای مبدأ  عودت، به 6 هزار و 400 راننده  تذکر  و 3 هزار خودرو نیز اعمال قانون شده است.

حوزه فضای مجازی

 فرمانده انتظامی استان بیان داشت : با ارائه هشدارهای پلیسی ، برنامه های رادیویی و تلویزیونی ، کلاس های آموزش همگانی و تلاش های کارشناسان پلیس فتا در طول سال 99 وقوع جرائم سایبری در سطح استان با کاهش 2 و 17 دهم درصد و کشف این جرائم با افزایش 16 درصدی روبه رو بوده است.

وی افزود : کارشناس پلیس فتا با انجام اقدامات تخصصی و رصدهای پلیسی موفق به بازپسگیری بیش از 11 میلیارد و 195 میلیون ریال از کلاهبرداران فضای مجازی و عودت به مالباختگان شدند.
هوشمند سازی پلیس

سردار القاصی مهر، در بخش دیگری از سخنان خود به هوشمند سازی پلیس اشاره کرد و گفت: پیشرفت و نوآوری ، تحول همه جانبه و تلاش در جهت هوشمندسازی پلیس ،موجب جلوگیری از اتلاف وقت و ارائه خدمات با کیفیت به شهروندان می شود.

وی، همچنین  هوشمند سازی پلیس  را نشان دهنده تحول پلیس سنتی به پلیس نوین، عنوان کرد و گفت: از مهمترین برنامه های هوشمند سازی پلیس ، مجهز شدن پلیس راهور به دست افزار ثبت جرائم راهنمایی و رانندگی ، انجام کروکی های الکترونیکی، اطلاع از استعلام وضعیت خروج از کشور افراد دارای گذرنامه با استفاده از اپلیکیشن پلیس من، نصب دوربین البسه پلیس ،راه اندازی سامانه ردیاب خودروهای گشت، و... خواهد بود.

وی راه اندازی سامانه پلیس همراه را یکی دیگر از اقدامات پلیس هوشمند عنوان کرد وگفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و لزوم آموزش غیر حضوری به جوانان و نوجوانان ، سامانه پلیس همراه برای ارائه خدمات آموزشی در بستر شاد راه اندازی شده است .

سردار القاصی مهر همچنین با اشاره به رضایتمندی 92 درصدی شهروندان از پلیس در سطح استان، گفت : از ابتدای سال تا کنون تعداد 244 هزار و 628 تماس مردمي با مركز فوريت هاي پليس 110 ثبت شده که از اين تعداد تماس 74 هزار و 495 تماس آنها عملياتي و در راستای رسیدگی به موضوعاتی همچون نزاع و درگیری، سرقت و تعداد 159 هزار و 521 تماس با ارائه مشاوره هاي انتظامي پاسخ داده شده و تعداد 10 هزار و 612 تماس غیر قابل پیگیری بوده است.

وی سامانه 197 را پل ارتباطی بین مردم و پلیس عنوان کرد و گفت: امسال، هم استانی های عزیز بیش از 8 هزار تماس با این سامانه برقرار که 50 درصد از تماس گیرندگان از عملکرد کارکنان پلیس قدردانی کرده اند و این موضوع علاوه بر سنگین تر شدن وظیفه پلیس، موجب خواهد شد تا کارکنان با تلاش بیشتری برای تحقق امنیت و آرامش مردم تلاش کنند و این خود یک سرمایه اجتماعی است .  

فرمانده انتظامی استان ایلام راه اندازی سامانه مشاوره تلفنی پلیس پاسخگو را یکی دیگر از برنامه های ،پلیس پاسخگو عنوان کرد وگفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و ضرورت ارائه خدمات مشاوره ای به عموم مردم ،شهروندان می توانند با شماره 096580  تماس و از خدمات مشاوره ای رایگان بهره مند شوند.

فرمانده انتظامی استان ایلام در ادامه با بیان اینکه آگاهی بخشی ، آموزش همگانی و مشاوره نقش مهمی در پیشگیری از جرائم و ناهنجاری های اجتماعی دارند ، ادامه داد : معاونت اجتماعی انتظامی استان با فعال کردن چارت مددکار اجتماعی در 15 کلانتری در سطح استان و استفاده از کارشناسان و مشاوران مجرب از ابتدای سال تا کنون بیش از10هزار پرونده در مرکز مشاوره و دوایر مددکاری اجتماعی کلانتری های استان رسیدگی و 72 درصد این پرونده ها  منجر به مصالحه شده است.


منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: فرمانده انتظامی استان ایلام القاصی مهر پلیس ایلام فرمانده انتظامی استان ایلام ابتدای سال تا کنون هوشمند سازی پلیس درصدی تصادفات تصادفات فوتی راه اندازی القاصی مهر مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۵۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند

مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه دوست نداریم حتی یک واحد صنفی به خاطر قاچاق بسته شود، گفت: در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا مشکلی به وجود نیاید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وحید خدرویسی مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در نشست هماهنگی با مدیران ارشد فروشگاه‌ها و مال‌ها گفت: براساس قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز اگر کالای قاچاقی در یک واحد صنفی شناسایی شود، علاوه بر توقیف کالاهای قاچاق، در مرتبه اول جریمه نقدی دو برابر ارزش ریالی آن، مرتبه دوم چهار برابر ارزش کالا و مرتبه سوم جریمه نقدی معادل 6 برابر ارزش کالا برای واحدهای صنفی عرضه کننده کالای قاچاق در نظر گرفته شده است. در نتیجه مشاهده می‌کنیم که قانون‌گذار جرایم سنگینی را برای واحدهای صنفی متخلف در نظر گرفته است.

ضرورت پیشگیری اتحادیه‌ها از برخورد قانونی سخت/ بنای ستاد بستن واحدهای صنفی نیست

وی افزود: در تعریف قاچاق، تخلفات مختلفی از مبادی ورود تا محل عرضه در نظر گرفته شده است. ما جلسات متعددی را با تمام اتحادیه‌ها چندین با داشته‌ایم. تمام مسئولین ستاد دوست ندارند که حتی یک واحد صنفی به خاطر بحث قاچاق بسته شود. ما هم بر همه موضوعات واقف هستیم. تمام موارد به کرات بررسی می‌شود و ما روزانه گزارشات تحلیلی برای مقامات عالی کشور ارسال می‌کنیم.

نیت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از برگزاری جلسات با اصناف و دیگران همکاری است اگر بنا به مچ‌گیری و برخورد باشد دیگر نیازی به برگزاری جلسات نیست. ما در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا دیگر ضربه نخورید.

بی‌خبری واحدهای صنفی از جرایم شدید قانون

خدرویسی با اشاره به اینکه بخشی از واحدهای صنفی از سختگیری‌های قانون مبارزه با قاچاق کالا بی‌خبر هستند، گفت: بنابراین لازم است تا در حوزه آموزش، اتحادیه‌ها و اتاق اصناف اقداماتی انجام دهند. خواست ما این است که آموزش صحیح در این حوزه انجام شود تا دیگر به سراغ برخورد قانونی نرویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف ۲۰ همت کالای قاچاق و دستگیری ۹۴۵ متهم اقتصادی در سال جاری
  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • توقیف لنج تجاری با ۶۰ میلیارد کالای قاچاق در خلیج فارس
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • کشف بیش از ۹ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲ / رشد ۴۸ درصدی برخورد با خودروهای شوتی
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد
  • کاهش آمار جرایم مختلف در بوکان