Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه کشورهای اروپایی از سیاست زورگویانه و قلدرمآبانه آمریکا پیروی نکنند، گفت: تحریم‌­ها علیه ایران از سوی سازمان ملل وضع نشده است و منشاء این موانع از سوی آمریکا با فشار حداکثری دنبال می‌شود.

«لادیسلاو بالاک» سفیر اسلواکی در جمهوری اسلامی ایران با حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجتبی ذوالنوری رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، اسلواکی را کشوری متفاوت از اتحادیه اروپا بر شمرد و گفت: هرچند که اسلواکی کشوری اروپایی است اما نگاه راهبردی این کشور با اروپا متفاوت است و همانند بعضی از کشورهای این منطقه موانع و مشکل تراشی برای جمهوری اسلامی ایران نداشته است.

وی همچنین بیان داشت: روابط بین ایران و اسلواکی گرم، دوستانه و دیدگاه مردم ایران نسبت به این کشور همواره مثبت بوده است.

ذوالنوری با اشاره به استنادات تاریخی اشکال تراشی بعضی از کشورهای غربی اروپایی علیه جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: انگلیس از جمله کشورهایی است که در جنگ جهانی اول با ایجاد موانع و مشکلات اساسی، باعث مرگ و میر 9 میلیون ایرانی در اثر قحطی و گرسنگی شد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت‌­های موجود دو کشور در روند تقویت روابط اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران، آمادگی کامل همکاری و توسعه روابط با اسلواکی را دارد و بر این باور است که تقویت روابط و مناسبات می تواند به تحکیم مراودات کمک کند.

وی در همین رابطه تأکید کرد: مجلس شورای اسلامی در همه زمینه ها از ارتقاء تعاملات و همکاری با پارلمان اسلواکی استقبال می‌کند و تشکیل گروه های دوستی پارلمانی از اهداف راهبردی مجلس شورای اسلامی برای فعال کردن مناسبات دو کشور است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی حجم مبادلات دو کشور را کمتر از حد انتظار دانست و تصریح کرد: دو عامل تحریم‌های خصمانه آمریکا و بیماری فراگیر کرونا ویروس موانع اصلی در کم‌رونقی روابط دو کشور است که با توجه به ظرفیت‌ها و پتانسیل های موجود توسعه تعاملات فیمابین وجود دارد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی سیاست تحریمی آمریکا علیه مردم ایران را خصمانه و ظالمانه خواند و ابراز امیدواری کرد که کشورهای اروپایی از سیاست زورگویانه و قلدرمآبانه آمریکا پیروی نکنند و در همین زمینه افزود: تحریم­ها علیه ایران از سوی سازمان ملل وضع نشده است و منشاء این موانع از سوی آمریکا با فشار حداکثری دنبال میشود و اگر این تحریمها علیه هر کشور دیگری وضع می‌شد، تاکنون شالوده و بنیاد آن کشور از بین رفته بود.

ذوالنوری اسلواکی را دارای موقعیت ژئوپلتیکی خوبی در شرق اروپا بر شمرد و خاطرنشان کرد: اسلواکی عاملی برای کمک به ما برای ارتباطات در اروپای مرکزی محسوب می شود و امید است تلاش­ های سفیر در ایران منشاء استحکام فیمابین باشد.

وی همچنین اظهار کرد: اسلواکی از طریق ایران می­تواند به شرق دسترسی داشته باشد و ارتباط اسلواکی با چین از طریق بندر « چابهار» میسر خواهد بود.

در این دیدار، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، تقویت کمیسیون های مشترک اقتصادی پارلمان‌های دو کشور را باعث پیشرفت تعاملات و گفتگوهای فیمابین در حوزه های مختلف دانست.

وی همچنین گسترش روابط فرهنگی، اجتماعی را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: شرایط آب و هوایی خاص ایران، فرصت مناسبی برای تقویت صنعت گردشگری و ارتقاء سطح مناسبات اجتماعی، فرهنگی بین دو کشور خواهد بود.

در پایان این دیدار، ذوالنوری با اشاره به موقعیت ایران در منطقه خاورمیانه از حیث منابع انرژی و سوق الجیشی تصریح کرد: تروریست‌های تکفیری از سوی آمریکا و عربستان سعودی و بعضی از کشورهای اروپایی بوجود آمده اند و این گروه­‌ها نه تنها برای منطقه خاورمیانه، بلکه تهدیدی برای اروپا نیز محسوب می‌شوند و ضرورت دارد که همه کشورها برای ایجاد امنیت و ثبات در منطقه کوشا باشند.

بالاک: سیاهنمایی که رسانه های غربی از ایران نمایش می‌دهند با واقعیت بسیار فاصله دارد

لادیسلاو بالاک سفیر اسلواکی در جمهوری اسلامی ایران نیز اسلواکی را پل تبادل ایران با اروپا دانست و گفت: «ظرفیت بسیاری برای ارتقاء سطح روابط دو کشور وجود دارد و اسلواکی آمادگی کامل دارد که به جمهوری اسلامی ایران در زمینه های مختلف کمک کند».

وی همچنین تصریح کرد: «سیاه نمایی و تصویری که رسانه های غربی از ایران به نمایش می­گذارند با واقعیت بسیار فاصله دارد و باور دارم که اگر دنیا مسیر گفتگوی سازنده را بیاموزد، دنیای بهتری خواهیم داشت».

بالاک تأکید کرد: «تلاش داریم که روابط دو کشور از طریق پروژه های مشترک انجام شود و روابط پارلمانی دو کشور را مسیر درست، تأثیرگذار و شتاب دهنده در تعاملات فیمابین بیان کرد».

سفیر اسلواکی ، ایران را به عنوان گذرگاهی برای دسترسی به آسیای مرکزی قلمداد کرد و خاطر نشان کرد: «علاقمندیم که ایران نیز اسلواکی را به عنوان گذرگاهی برای ورود به اروپای مرکزی ببیند و با ایجاد تعاملات فیمابین، بین مردم دو کشور مناسبات و مراودات شدت گیرد».

وی همچنین متذکر شد: «نشست کمیسیون مشترک اقتصادی دو جانبه در حال تهیه است و آمادگی کافی برای تدارک و برگزاری دیدار ها وجود دارد».

در پایان این دیدار سفیر اسلواکی تصریح کرد: «تحریم‌­ها باعث تقویت و رشد ایران در ابعاد مختلف شده است و موانع و تحریم‌های آمریکا، جمهوری اسلامی ایران را در حوزه های گوناگون قدرتمند کرده است»./خانه ملت

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران کشورهای اروپایی سفیر اسلواکی دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۵۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتدار، رشد اقتصادی و نظامی کشور در گروی افزایش جمعیت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر سرتیپ شکوهی دبیر علمی همایش ملی جوانی جمعیت و قدرت نظامی درباره برگزاری این همایش که امروز برگزار می شود، در گفتگو با شبکه خبر گفت: اقتدار ملی هر کشور برآیند قدرتی که آن ملت در حاکمیت متمرکز می کند. جوانی جمعیت اقتدار نظام است و موجبات رشد اقتصادی، اجتماعی و نظامی هر کشوری را ایجاد و فراهم می کند. حتی جوانی جمعیت می تواند در امنیت کشور موثر باشد و هر نوع کوتاهی در افزایش جوانی جمعیت صورت بگیرد، آسیب های جبران ناپذیری را به دنبال دارد.

امیر سرتیپ شکوهی افزود: امروز می بینیم که پرجمعیت ترین کشورها، قدرتمندترین کشورها در جهان هستند. ایران سه دوره سیاست جمعیتی را در کشور پشت سرگذاشته است. یکی سیاست کاهش جمعیت دوره کاهش جمعیت از اوایل دوره انقلاب اسلامی تا اواسط دهه شصت، یک سیاست تهدید جمعتی از اواسط دهه شصت تا اویال دهه نود و یک سیاست کنارگذاری آن تهدید جمعیت از اوایل دهه نود به بعد داشته است.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
وی همچنین گفت: بهترین سال‌های کشور جمعیت بسیار قابل قبولی و افزایش رشد جمعیتی داشته است در حدود سال ۱۳۶۵ بوده است. کشور با یک رشد ۴ درصدی افزایش جمعیت مواجه می‌شود. اما دولت وقت درباره روند رشد جمعیت یک نگرانی ایجاد می‌شود و بتواند ساماندهی بکند نیاز‌های این جمعیت را، بنابراین به آن سیاست‌های تهدید جمعیت قبل از پیروزی انقلاب اسلامی (فرزند کمتر، زندگی بهتر) روی می‌آورد و روند جمعیت و باربری جمعیت به شدت در کشور تنزل پیدا می‌کند.

دبیر علمی همایش ملی جوانی جمعیت و قدرت نظامی گفت: در سال ۱۳۸۵ در سرشماری نفوس مسکن و جمعیت، دولت وقت متوجه می‌شوند که یک کاهش چشمگیری در جمعیت کشور اتفاق افتاده است و این می‌تواند پیری جمعیت را به وجود بیاورد. سریعترین کاهش جمعیت و باروری را در بین این سال‌ها داشتیم. تجزیه و تحلیلی که در آمار‌ها در حجم، نوع و رشد جمعیت صورت گرفته است، از ۴ درصد رشد جمعیت در سال ۱۳۶۵ به یک درصد در سال ۱۴۰۰ رسیدیم و همچنین در سالمندی جمعیت یعنی افزایش سن ۶۵ سال به بالا در سال ۱۳۵۵، ۴ درصد جمعیت مان در این حدود بوده است؛ اما این روند در سال ۱۴۴۵ به یک عدد ۲۵ درصدی می‌رسد و این متواند تاثیر خیلی زیادی در اقتصاد و قدرت نظامی کشورمان داشته باشد و توان اقتصادی باید هزینه آن قسمت از سالمندی جمعیت بشود. امیر سرتیپ شکوهی افزود: فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در راستای اجرای تدابیر و فرامین فرماندهی معظم کل قوا و همچنین در اجرای سیاست‌هایی که ستاد کل نیرو‌های مسلح به ما ابلاغ کردند آمدن اجرایی شدن این سیاست‌ها را در دستور کار قرار داند و بدین منظور با استفاده از ظرفیت‌های مراکز مطالعات راهبردی ارذتش جمهوری اسلامی ایران و سازمان عقدیتی سیاسی ارتش با یک هم افزایی و تعامل و تفاهم بین دانشگاه‌های کشور و دانشگاه‌های نیرو‌های مسلح و پزوهشگاه‌ها و ممرازک مطالعات راهبردی ایجاد کردند و نخستین همایش ملی جوانی جمعیت و تاثیر ان در قدرت نظامی که امروز برگزار می‌شود و دستور اجرای آن را دادند و اقدامات و محور‌های این همایش، تدابیر و رهنمود‌های مقام معظم رهبری مرتبط با جوانی جمعیت، روند پزوهشی و آینده پژوهشی و آینده نکاری تحولات جمعیت ایران، جوانی جمعیت، چیسیتی و چرایی و چگونگی، جوانی جمعیت و جهاد تبیین در گام دوم انقلاب اسلامی، جوانی جمعیت و تاثیر آن بر قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران، جوانی جمعیت و اقتدار ملی ایران، راهبردها، راهکار‌ها و نگاشت نهادی، جوانی جمعیت، تجربیات و درس آموخته‌های جهانی، جوانی جمعیت، اقتصاد و قدرت نظامی، جوانی جمعیت، خانواده و سبک و زندگی از محور‌های این همایش است. سعی شده است در جلسات خبرگی، این محورها، همه نیاز این حوزه را پوشش بدهد. در طول یکسال گذشته بالغ بر ۱۱ نشست تخصصی در دانشگاه‌های کشوری و نیرو‌های مسلح، مراکز مطالعات راهبردی و پژوهشگاه‌ها برگزار شده است و بیش از ۲۲۰ مقاله علمی پژوهشی در این زمینه گردآوری شده است. هدف از برگزاری این همایش، ایجاد یک فضای مناسب برای همفکری خبرگان و متخصصان این حوزه جمعیت، روشن شدن و مشخص شدن موانع و چالش‌ها و مشکلاتی که در این حوزه وجود دارد و از همه مهمتر قرار است یک گزارش راهبردی برای دفتر مقام معظم رهبری تهیه و تدوین شود. نظام مسائل و درختواره دانشی که همه حوزه‌های این مسئله را پوشش بدهد و ان شالله این در دستور کار دانشگاه‌های کشوری و نیرو‌های مسلح، مراکز مطالعات راهبردی و پژوهشگاه‌ها قرار بگیرد و بتوانند بر مبنای آن رساله‌های دکتری و پژوهش‌ها و مطالعاتشان را انجام بدهند و در نهایت دستیابی به آرمان‌ها و اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موجبات گسترش و پنچره جمعیتی که یک توان بالقوه بر رشد جمعیت کشور هست. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

 

دیگر خبرها

  • نارضایتی فزاینده اروپایی‌ها از دموکراسی
  • استفاده کشورهای شیخ نشین خلیج فارس از کارت روسیه و چین/ دیگر خبری از ذبح گاوهای شیرده برای آمریکا نیست
  • پیوند علم و سیاست در دانشگاه‌های ایران علیه صهیونیسم
  • ملا هبت‌الله: جهان کفر برای جدایی دین از سیاست تلاش می‌کند
  • ویژگی‌های ژئوپلیتیکی کشورهای شیخ‌نشین؛ از اختلافات پیچیده سرزمینی تا همگرایی در ساختارهای اجتماعی ـ تاریخی
  • کشورهای اروپایی با بیشترین تولید ناخالص داخلی
  • اقتدار، رشد اقتصادی و نظامی کشور در گروی افزایش جمعیت
  • سیاست همسایگی دولت سیزدهم
  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا