Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت امنیت داخلی آمریکا از هجوم بی‌سابقه مهاجران در 20 سال گذشته به مرزهای جنوبی این کشور خبر داد. این سازمان همچنین اعلام کرد که دولت بایدن بیش از هر زمان دیگری با هجوم کودکان مهاجری روبه‌رو است که تلاش دارند به تنهایی از مرزهای آمریکا و مکزیک بگذرند.

به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، "آلخاندرو مایورکاس" وزیر امنیت داخلی دولت جو بایدن اعلام کرد شمار افرادی که از آمریکای مرکزی و مکزیک به سمت آمریکا می آیند در سال 2020 افزایش یافته و بیشتر بزرگسالان مجرد از مرزهای آمریکا به کشور خود دیپورت (بازگردانده) می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالیست که آمریکا بیشتر کودکان و نوجوانانی را که تنها به آمریکا می‌آیند را نگه داشته و این روند به مشکل کنونی مهاجران در این کشور تبدیل شده است.

یک مهاجر آمریکای لاتین پس از دیپورت از مرزهای آمریکا فرزند خود را حمل می‌کند/ عکس: رویترز

فقر، خشونت و فساد در کشورهای مکزیک و مثلث شمالی (گواتمالا، هندوراس و السالواردور) افزایش یافته و بسیاری را به سمت زندگی بهتر در ایالات متحده آمریکا سوق می‌دهد.

مایورکاس در بیانیه‌‌ای اعلام کرد که شرایط در کشورهای آمریکای لاتین رو به زوال است و آثار دو طوفان طبیعی نیز شرایط زندگی را بدتر می‌کند. شیوع بیماری کرونا نیز زندگی ساکنان این مناطق را وخیم‌تر کرده و بر وضعیت اقتصادی مردم تاثیر داشته است.

"مایورکاس" افزود: سرعت و روند مهاجرت در حال افزایش است و در مقایسه با 20 سال گذشته مهاجران بیشتری را در مزرهای جنوب غربی می‌بینیم.

سازمان گمرک و حفاظت مرزی آمریکا با انتشار خبری در هفته گذشته از بازداشت یا اخراج بیش از 100 هزار مهاجر در ماه گذشته در مرز‌های مکزیک- آمریکا خبر داد. این میزان بالاترین میزان بازداشت یا اخراج مهاجران پس از بحران مرزی سال 2019 محسوب می شود.

مهاجر پناه جوی گواتمالایی با فرزندش پس از دیپورت از آمریکا در مرزهای مکزیک / عکس: رویترز

مایورکاس گفت: اکثر اخراج شدگان بزرگسالان مجرد هستند. کودکانی که به تنهایی به سمت مرزهای آمریکا می‌آیند وارد پناه‌گاه‌های مرزی می شوند و به کشورشان باز نخواهند گشت. برخی از این کودکان 6 تا 7 ساله هستند.

وزیر امنیت داخلی گفت که دولت آمریکا در حال ایجاد پایگاه‌های بررسی اطلاعات با همکاری وزارت بهداشت و خدمات انسانی برای انتقال سریع کودکان مهاجر در مزرها است و تلاش دارد پناهگاه‌های اضافی را برای آنها ایجاد کند.

مهاجران پناه جوی از آمریکای مرکزی پس از دیپورت از آمریکا در منطقه مرزی مکزیک/ عکس: رویترز

دولت "جو بایدن" در تلاش است تا روند بررسی پرونده  صدها  جوان زیر 18 سال در مرزهای جنوبی را تسریع کند.

بایدن در مصاحبه‌ای با خبرگزرای "آ بی سی نیوز" گفت: تا ماه آینده تخت‌های کافی برای مراقبت از کودکان پناه‌جو و مهاجر ساکن در مرزها  که جایی برای رفتن ندارند، تهیه خواهیم کرد.

از طرف دیگر بایدن در ساعات قبل خطاب به مهاجران که تصمیم ورود به آمریکا را دارند، گفت: "به آمریکا نیایید".

او گفت: می‌خواهم یک پیام روشن به مهاجران بدهم. به اینجا نیایید. روستا و شهر و جامعه خود را ترک نکنید.

بایدن افزود که بسیاری از مهاجرانی که از راه‌های غیرقانونی وارد آمریکا می‌شوند، بازگردانده می‌شوند.

مهاجران دیپورت شده آمریکای مرکزی پس از دیپورت از آمریکا در مرزهای آمریکا/ عکس: رویترز

جمهوری‌خواهان (حزب مخالف دولت حاکم آمریکا) می‌گویند که دولت بایدن با وعده تغییر سیاست‌های سختگیرانه "دونالد ترامپ" -رئیس‌جمهور سابق آمریکا- روند عبور مرزی را افزایش داده است.

برخی از اعضای حزب جمهوری خواه  "جو بایدن" متهم کردند با تسهیل سیاست‌های مهاجرتی که در دوران دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا اعمال شده بود، این شرایط را در مرز‌های کشور به وجود آورده است.

جمهوری خواهان نیز به دلیل سیاست‌های مهاجرتی و عملکرد ترامپ درباره مهاجران مورد انتقاد دموکرات‌ها قرار داشتند.

مهاجران آمریکای مرکزی در مرزهای مکزیک/ عکس: رویترز

یکی از مقامات گمرک که تمایلی به اعلام نام خود نداشت در روز یکشنبه اعلام کرد که حدود 4300 کودک بی سرپرست توسط مقامات گشت مرزی نگه‌داری می‌شوند. براساس قانون کودکان مهاجر یا پناهجو باید طی 72 ساعت از پناهگاه‌های مرزی به بخش مراقبت سرویس بهداشت و درمان منتقل شوند.

بیشتر بخوانید: بایدن به دنبال تغییر قوانین "سخت و بی‌رحمانه" مهاجرت ترامپ ورقایی: با ورود بایدن  به کاخ سفید قوانین مهاجرت تسهیل خواهد شد 10 شهر آمریکا که برای مهاجرت پول می دهند لینک کوتاه: asriran.com/003Fnm

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: پس از دیپورت مرزهای آمریکا آمریکای مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۶۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتانیاهو خطاب به بلینکن : هیچ توافقی برای پایان جنگ در غزه را نخواهم پذیرفت

نخست وزیر اسرائیل در دیدار با وزیر امور خارجه آمریکا به رایزنی درباره حمله احتمالی به «رفح» در جنوب نوار غزه پرداخت و تاکید کرد که هرگونه توافقی که شامل پایان جنگ در غزه باشد را نخواهد پذیرفت.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری سما، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا که به منظور رایزنی با مقامات اسرائیل در اسرائیل به سر می‌برد، امروز با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم دیدار و گفت‌وگو کرد.

پایگاه خبری صهیونیستی «واللا» در این باره اعلام کرد: نتانیاهو به بلینکن گفت هرگونه توافقی را که شامل پایان جنگ باشد، نمی‌پذیرد.

طبق گزارش این رسانه صهیونیستی، نتانیاهو به بلینکن گفته است که اگر حماس شرط پایان جنگ را رها نکند، توافقی حاصل نمی‌شود و ارتش رژیم صهیونیستی به رفح حمله خواهد کرد.

بلینکن پیش از این نیز با «یائیر لاپید» رئیس جریان اپوزیسیون رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات آتش‌بس و توافق مبادله اسیران میان این رژیم و مقاومت فلسطین دیدار و گفت‌وگو کرده بود.

وزیر امور خارجه آمریکا در چارچوب سفر منطقه‌ای خود برای پیگیری و بررسی مذاکرات آتش‌بس در غزه، سه‌شنبه شب وارد اراضی اشغالی فلسطین شد.

وزیر امورخارجه آمریکا از زمان آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه چندین بار به اراضی اشغالی سفر کرده است.

«عبدالباری عطوان» تحلیلگر جهان عرب با اشاره به تحرکات واشنگتن در زمینه آتش‌بس در نوار غزه، دلیل این اقدامات را تحولات داخلی آمریکا و هراسی دانست که انقلاب دانشجویان به جان دولتمردان واشنگتن انداخته است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نتانیاهو خطاب به بلینکن: هیچ توافقی برای پایان جنگ در غزه را نخواهم پذیرفت
  • نتانیاهو خطاب به بلینکن : هیچ توافقی برای پایان جنگ در غزه را نخواهم پذیرفت
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • ارسال پیامک از سامانه سهما به اتباع مجاز
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • کابینه نتانیاهو هزینه زیادی را به ما تحمیل کرد/ طبقه متوسط در حال نابودی
  • درخواست وکلای دولت بایدن برای متوقف کردن عرضه تسلیحات آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد
  • چین خطاب به آمریکا: تلافی می‌کنیم