Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه انگلیس در متن سخنرانی خود آورده است، کشورهای دموکراتیک با بزرگ‌ترین تهدیدات از دوران جنگ سرد مواجه هستند.

قدس آنلاین: «دومینیک راب» وزیر امور خارجه انگلیس در متن سخنرانی روز چهارشنبه خود تلاش کرده مواضع ضعیف کشورش در سطح بین‌المللی را تقویت کند.

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «بی‌بی‌سی»، راب که قرار است امروز در «نشست امنیتی آسپِن» سخنرانی کند، در متنی که از پیش آماده کرده هشدار داده است، کشورهای دموکراتیک با بزرگ‌ترین تهدیدات از زمان جنگ سرد مواجه هستند و «دموکراسی در حال عقب‌نشینی است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر امور خارجه انگلیس مدعی شده است، این کشور باید از قدرت نظامی، اقتصادی، دیپلماتیک و فرهنگی خود برای اقداماتی هم جهت با «نیروی خیر در جهان» استفاده کند.

اظهارات راب در حالی صورت می‌گیرد که گزارش سیاست‌های خارجی و دفاعی انگلیس حاکی از تلاش این کشور برای افزایش تسلیحات اتمی است.

بر اساس گزارش بازنگری سیاست خارجی، امنیتی و دفاعی انگلیس که قرار است در آینده منتشر شود، به چین به عنوان کشوری اشاره شده که بزرگترین تهدید دولتی و چالش سیستمی برای ارزش‌ها و امنیت اقتصادی انگلیس یاد شده است.

وزیر امور خارجه انگلیس در ادامه نوشته است، دولت این کشور تمرکز خود را به سمت کشورهای حوزه اقیانوس هند و آرام تغییر خواهد داد تا با «چالش‌های سیستمیک» چین مقابله کند.

راب این پیش‌بینی را مطرح می‌کند که ظرف یک دهه آینده، رژیم‌های ثروتمند و مستبد تلاش خواهند کرد تا بر کشورهای دموکراتیک غلبه کنند.

رئیس دستگاه دیپلماسی انگلیس می‌افزاید: «به این خاطر که دموکراسی‌هایی که به آزادی احترام می‌گذارند با احتمال کمتری ممکن است جنگ به راه اندازند، به مأمن تروریست‌ها تبدیل شوند یا سیلی از مهاجران به راه اندازند، تجارت و همکاری برای حل مشکلات مشترک، با چنین کشورهایی آسان‌تر است».

راب در حالی از دموکراسی و عدم حمایت از تروریست‌ها سخن می‌گوید که کشورش بزرگ‌ترین تأمین‌کننده تسلیحاتی است که ائتلاف سعودی‌ها علیه غیرنظامیان یمن استفاده می‌کند.

دولت انگلیس در تقابل با چین، از جدایی‌طلبان در هنگ‌کنگ و تایوان حمایت کرده و در همین راستا تحریم‌هایی را علیه مقامات پکن اعمال کرده است.

اظهارات راب در حالی صورت می‌گیرد که «کر استارمر» رهبر حزب کارگر انگلیس اخیراً حزب محافظه‌کار را به وارد کردن این کشور به «عصر عقب‌نشینی» متهم کرده است.

بر اساس سیاست‌های اعلامی جدید انگلیس، روسیه نیز کماکان یک تهدید برای این کشور محسوب می‌شود و انگلیس کلاهک‌های اتمی خود را افزایش خواهد داد. دولت انگلیس همچنین مدعی شده که بازنگری و بررسی سیاست دفاعی، خارجی و امنیتی این کشور نشان می‌دهد که نمی‌توان به تعهدات خود مبنی بر کاهش زرادخانه اتمی پایبند باشد.

در برنامه بازنگری سیاستهای انگلیس همچنین ذکر شده که تهدید تروریستی در این کشور کاملا واقعی است و قرار است در این راستا مشارکت امنیتی با عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی افزایش یابد.

در حال حاضر انگلیس حدود ۱۹۵ کلاهک اتمی در اختیار دارد. لندن در حالی قصد دارد زرادخانه اتمی خود را گسترش دهد که  این کشور در بررسی دفاعی استراتژیک سال ۲۰۱۵ خود به کاهش مجموع ذخایر تسلیحات هسته‌ای خود تا حدود ۱۸۰ کلاهک متعهد شده بود.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دومینیک راب انگلیس هشدار دموکراسی تسلیحات اتمی تروریسم جدایی طلبی وزیر امور خارجه انگلیس بزرگ ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۶۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه

به گزارش خبرگزاری مهر، راضیه کشاورز، در تشریح خطرات و تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه، گفت: هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه در فضای مجازی، عدم اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی آنها، از دلایل مؤثر در مصرف بالای داروهایی است که بدون نسخه هم بفروش می‌رسد.

وی افزود: این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده تأثیر بیشتر و بهبودی سریع‌تر است، یک باور غلط است و هیچوقت نباید داروهای OTC را با مصرف طولانی‌تر یا با دوزهای بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده استفاده کرد.

کشاورز ادامه داد: اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه، داروهای OTC ادامه پیدا کند حتماً عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت، همچنین توجه به فرهنگ سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه شده، طولانی‌تر از زمان توصیه شده و بدون توجه به هشدارها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این داروها بدون تجویز پزشک و داروساز، مصرف خود سرانه است و باید در این باره آموزش‌های دقیق و فرهنگ‌سازی داشته باشیم. مردم نباید تصور کنند که این داروها خطرات و عوارض کمی دارند و مهم نحوه مصرف آنها است که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

کشاورز خاطر نشان کرد: مهم‌ترین توصیه، مصرف دارو بر اساس دستورالعمل‌های روی برچسب است که طبق دستور پزشک یا مشاوره با داروساز که در داروخانه حضور دارند.

کد خبر 6088899 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • احسان یاسین از فلسطین خواند
  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • مانع‌تراشی برای فعالیت تولیدکنندگان پذیرفتنی نیست
  • علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم
  • پروژه‌ای بزرگ برای تبدیل شدن به تیمی مدعی در انگلیس؛ چرا آستون ویلا با گزینه مربیگری بایرن و لیورپول دنبال جاه طلبی است؟
  • تهدیدات مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • ژنرال انگلیسی: اوکراین با جنگ دشواری مواجه است
  • فراهم شدن مقدمات احداث چهارمین هنرستان انرژی اتمی کشور در هرمزگان