Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید رضا شهرستانی عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در گفت‌وگو با  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره عرضه سنگ آهن در بورس گفت:  از زمانی که طرح‌ها و شرکت‌های فولادی بنا شدند اساس تامین مواد اولیه از طریق آنها بود. کارخانجات فولاد با توجه به محل معادن بنا نشده اند و بیشتر در استان‌هایی مثل اصفهان خراسان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه که در مس سرچشمه انجام شد راهکار درستی بود. اگر از ابتدا معادن و شرکت‌های فولادی به هم متصل می شدند مشکلی وجود نداشت.

او بیان کرد: مشکل اساسی کمبود سنگ است. مواد اولیه کم است و عرضه و تقاضا منطبق نیست. امروز سود معدنی‌ها بین ۶۰ تا ۸۰ درصد فروش مواد معدنی است، اما در فولاد حدود ۲۰ درصد است. انجام این کار تعادل بازار را به هم ریخته و این صنعت را از اهدافش دور کرده است. کدال شرکت‌های معدنی این موضوع را اثبات می‌کند.

بیشتر بخوانید:

معرکه گیری نوردکاران به زیان صنعت فولاد تمام شد/خداحافظی «معاونت نورد» وزارت صمت به صلاح تولید است

شهرستانی گفت: این بحث شروع شد چرا که آقای اسماعیلی سرپرست سابق معاونت معدنی وزارت صمت با قیمت گذاری دستوری قیمت فولاد را پایین آورد ضریب کم شده زیرا این کار همه زنجیره را متضرر می‌کند، اما امیدوار هستیم با ورود آقای سعد محمدی شاهد بروز چنین مشکلاتی نباشیم. در حال حاضر ۲ درصد قیمت تمام شده فولاد کنسانتره است مابقی به سایر فرایند‌ها اختصاص دارد.

این عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد بیان کرد: اخیرا قیمت جهانی سنگ آهن بالا رفته و معادن سنگ آهن قصد دارند با معیار قرار دادن قیمت جهانی یا همان cis سود بیشتری کسب کنند.

او گفت: قیمت یکی از مشکلات اصلی القایی‌ها است چرا که در بازار آزاد، آهن اسفنجی زیر ۸ هزار و ۵۰۰ تومان پیدا نمی شود و قیمت آن به طور چشمگیری افزایش پیدا کرده است، اما عده‌ای که شرکت‌های خصوصی هستند با ۵۰ درصد قیمت بازار آن را خریداری می‌کنند. مابقی ملزم خواهند شد با قیمت بازار آزاد خرید کنند با در نهایت با احتساب ۳ هزار تومان حمل و نقل، یعنی حدود ۱۱ هزار تومان برای تولید کننده تمام می‌شود.

شهرستانی تصریح کرد: این در حالی است که قیمت قراضه حدود ۹ هزار تومان محاسبه می‌شود، اما با توجه به محدود آن تولید پایین می‌آید؛ سیاست های غلطی که در این مدت اتخاذ شده هر بار ما را با مشکلات جدیدی مواجه کرده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سنگ آهن بازار فولاد سنگ آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۶۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت مصوب انواع میوه اعلام شد/ جدول قیمت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به گزارش خبرنگار مهر، قیمت عمده فروشی محصولات کشاورزی برای هفته جاری (۱۰ تا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) از سوی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران اعلام شد.

مهر در گزارشی نوشت: قیمت انواع میوه‌های تولید داخل در میوه فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر به شرح زیر است؛

هر کیلو گرم سیب زرد ۳۱ تا ۵۹.۸۰۰، سیب قرمز ۳۱ تا ۵۹.۸۰۰، لیمو شیرین ۴۴.۸۰۰، کیوی ۵۲ تا ۹۸، توت فرنگی ۹۸ تا ۱۸۹، گریپ‌فروت ۱۸ تا ۲۴.۸۰۰ به ۲۸ و پرتقال ۱۳ تا ۵۹.۸۰۰ تومان است.

در بازار میوه‌های آبدار هر کیلو هندوانه بین ۶ تا ۲۰، خربزه ۱۶.۸۰۰، جانا ۱۸.۵۰۰، طالبی ۱۸.۵۰۰ تا ۳۶، دستنبو ۲۳.۸۰۰، ملون ۱۶.۸۰۰ تا ۲۸.۵۰۰ تومان قیمت گذاری شده است.

در بازار میوه‌های وارداتی هم موز هر کیلو ۶۰ تا ۸۸.۸۰۰ تومان، هر دانه نارگیل بین ۵۰ تا ۷۵ و آناناس ۲۵۰ هزار تومان به فروش می‌رسند.

در ادامه قیمت انواع سبزی و صیفی جات تولید داخل در میوه فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر نیز می آید؛

هر کیلو گرم گوجه فرنگی ۱۵.۹۰۰ تا ۲۳، هویج ۱۰.۵۰۰ تا ۱۲.۸۰۰، کاهو ۱۴.۵۰۰ تا ۲۵، کدو ۲۱ تا ۲۲.۸۰۰، کرفس ۱۲ تا ۲۴.۸۰۰، کلم پیچ ۷.۵۰۰ تا ۱۵.۸۰۰، کلم بروکلی ۲۰ تا ۶۸، خیار ۲۰ تا ۲۹.۸۰۰، لیمو ترش ۳۷ تا ۱۲۰، لوبیا سبز ۳۲ تا ۴۶.۸۰۰ و سیر تازه ۱۹۰ هزار تومان تعیین شده است. همچنین هر بسته گوجه گیلاسی ۴۵ تا ۶۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

سیب زمینی در این بازار هر کیلو ۲۳.۸۰۰، پیاز شیری (سفید) ۲۴.۹۰۰ تا ۳۴.۸۰۰ و پیاز زرد ۱۸ تا ۳۵.۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

گفتنی است؛ انواع میوه ۴۰ درصد و سبزیجات ۳۲ درصد ارزان‌تر در میادین و بازارهای میوه و تره بار به فروش رسید. همچنین مواد پروتئینی ۶۳ درصد، غلات ۸ درصد، مرغ ۶ درصد، تخم مرغ ۱۴ درصد و قند ۱۳ درصد ارزان‌تر از سطح شهر است.

در ادامه جدول قیمت عمده فروشی محصولات کشاورزی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران قابل مشاهده است.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901266

دیگر خبرها

  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • قیمت مصوب انواع میوه اعلام شد/ جدول قیمت
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به این استان کردنشین است