Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@14:15:58 GMT

تجهیزات تلمبه‌خانه صادراتی امیدیه نوسازی شد

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۴۶۶۵۰

تجهیزات تلمبه‌خانه صادراتی امیدیه نوسازی شد

خبرگزاری آریا - ‫مدیر مهندسی و ساختمان شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب از اجرای پروژه بهسازی و نوسازی سه ردیف از پمپ‌های تلمبه‌خانه شماره 2 امیدیه با هدف اطمینان‌بخشی پمپاژ روزانه 500 هزار بشکه نفت سنگین صادراتی در قالب پروژه اقدام‌های اضطراری در بوسترهای سه‌گانه اهواز، امیدیه و گوره خبر داد .‬‬
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، ابراهیم پیرامون گفت: این اقدام‌های ازسوی معاونت طرح‌های نفت و گاز این مدیریت اجرا می‌شود که فاز نخست پروژه شامل احداث خط لوله 42 اینچ نفت سنگین و 24 اینچ نفت سبک، توسعه حوضچه شیرآلات بوستر شماره 1، نصب شیرآلات برقی 36 و 24 اینچ، اسپول‌سازی و احداث هدر، کابل‌اندازی و کارهای برقی، انجام عملیات هیدروتست خطوط لوله و اتصالات مرتبط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: از ویژگی‌های این پروژه، قابلیت انتقال نفت سنگین به تلمبه­‌خانه، انعطاف و سهولت عملیاتی برای انجام فرآیند در هر یک از تلمبه‌خانه‌ها، ایجاد قابلیت تغییر مسیر جریان نفت برای انجام عملیات ایمن‌سازی خطوط و در شرایط اضطراری و نشتی جریان نفت از خطوط لوله ورودی و خروجی مانورهای عملیاتی برای جلوگیری از قطع زنجیره دریافت و ارسال نفت خام است.
مدیر مهندسی و ساختمان شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب اظهار کرد: برای بهسازی و نوسازی توان پمپاژ تلمبه­‌خانه شماره 2 امیدیه، سه ردیف از الکتروموتورهای این تلمبه‌خانه از جمله الکتروموتور پمپ ردیف شماره 5 که در سالیان متمادی به خاطر شرایط سخت جغرافیایی منطقه (افزایش دما در تابستان) بازدهی مناسبی نداشتند، تعویض و نوسازی شد.
تلمبه‌خانه‌های نفت امیدیه وظیفه دریافت نفت‌های سبک، سنگین و اخیراً فوق سنگین از شرکت‌های مارون، کارون و آغاجاری، تقویت فشار نفت و ارسال آن به پالایشگاه و صادرات را به‌عهده دارند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تلمبه خانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۶۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه

آفتاب‌‌نیوز :

عبدالجلال ایری، با اشاره به گلایه مردم از اقساط بالای وام مسکن، گفـت: یکی از گلایه‌های مردم در سال‌های اخیر که با افزایش قیمت مسکن در سراسر کشور به ویژه کلانشهر‌ها بالاخص پایتخت مواجه بودیم، بالا بودن اقساط وام مسکن در برابر قدرت خرید پایین وام‌ها است. در کلانشهر تهران، برای خرید خانه به زوجین وام ۹۶۰ میلیون تومانی پرداخت می‌شود که اقساط آن حدود ۱۹ میلیون تومان است. این در حالی است میانگین قیمت هر متر خانه در پایتخت در سال جاری به بیش از ۸۰ میلیون تومان رسیده و با وام پرداختی تنها ۱۲ متر خانه می‌‎توان خریداری کرد.

این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: اقساط سنگین وام مسکن و دلایل ناتوانی یا عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مسکن با بازه پرداخت طولانی‌تر و اقساط متعادل‌تر و نیز مبلغ بیشتر موضوعی است که حتما باید مورد بررسی و ارزیابی دقیق قرار بگیرد. یکی از موضوعاتی که به تصمیم‌گیری بهتر ما در این مورد کمک می‌کند، ارزیابی نحوه پرداخت وام در کشور‌های دیگر با میزان توسعه یافتگی متفاوت است.

وی افزود: با یک جست‌وجو ساده در این مورد متوجه می‌شویم که عمده کشور‌های پیشرفته دنیا برای خرید خانه تسهیلاتی با بازپرداخت ۲۰ الی ۳۰ ساله دارند که مبلغ تسهیلات نیز بخش قابل توجهی از مسکن‌ها را شامل می‌شود البته که متقاضیان از یک فرآیند اعتبارسنجی و رتبه بندی دشوار و سخت‌گیرانه‌ای عبور می‌کنند. اما نکته مثبت این نوع سیستم وام دهی این است که متقاضیان تسهیلات مسکن، بخش عمده‌ای از نرخ خانه را وام دریافت کرده و برای خانه دار شدن به آورده کمتری نیاز دارند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس در مورد عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات با اقساط بلند مدت، اضافه کرد: به نظر می‌رسد یکی از دلایل اصلی عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات بلند مدت مانند وام مسکن، بی ثباتی اقتصادی است. چرا که با افزایش تورم و نواسانات اقتصادی در طول سالیان بازپرداخت وام، بانک‌ها دچار ضرر و زیان هنگفتی می‌شوند از این رو عمده بانک‌ها برای عبور از شرایط دشوار اقتصادی به سمت بنگاه‌داری و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های سودآوری با بازه زمانی کم دارند.

ایری اضافه کرد: شاید اگر نرخ سود بانک‌ها در حوزه مسکن بر اساس تورم شناور باشد، بانک‌ها اقبال بیشتری برای ورود به این حوزه پیدا کنند. البته که قطعا دلایل دیگری هم دارد که همانگونه که پیشتر بیان کردم، باید مورد بررسی کارشناسان اقتصادی قرار بگیرد.

منبع: خبرگزاری خانه ملت

دیگر خبرها

  • جود بلینگام: پدرم همیشه پیراهن رئال مادرید با نام و شماره زیدان را در خانه بر تن می‌کرد
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد
  • پیگیری وضعیت اقلام و تجهیزات منوریل در گمرکات کشور
  • پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال به بهره‌برداری رسید
  • ظرفیت تصفیه خانه‌های آب کرج ۶۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافت
  • هوشمندسازی ساختمان: خانه‌ای که فراتر از تصورات شماست
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد