Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، با پایان جنگ جهانی دوم، تعداد قابل توجهی از جنایتکاران جنگی نازی در دادگاه‌ها حاضر شدند تا به دلیل آنچه را که در سال‌های حکومت هیتلر و دوران جنگ مرتکب شده بودند، مجازات شوند. در طول دادگاه‌های «نورنبرگ» که (Nuremberg) بین نوامبر ۱۹۴۵ و اکتبر ۱۹۴۶ به طول انجامید، تعداد قابل توجهی از رهبران ارشد نازی مانند هرمان گورینگ، فرمانده دوم رژیم نازی، که ساعاتی قبل از اعدام خودکشی کرد و ژنرال یواخیم فون ریبنتروپ، وزیر خارجه آلمان، مارشال ویلهلم کایتل، ژنرال آلفرد گودل و آلفرد روزنبرگ، نظریه‌پرداز نازی به چوبه دار آویخته شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتربخوانید

شکنجه با قلقلک در زندان‌های هیتلر!

در عوض، چندین مقام دیگر نازی از چنگ عدالت فرار کردند. برخی برای مخفی شدن به کشور‌های جنوب قاره آمریکا پناهنده شدند و سایر جنایتکاران نازی به دلیل موفقیت تحصیلی، علمی و تجربیات خود در دوران هیتلر، زندگی خود را حفظ کردند. زیرا آن‌ها تجربه خود را به کشور‌هایی مانند اتحاد جماهیر شوروی، اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا با امید جلوگیری از پیگرد قانونی ارائه دادند.

  هرمان گورینگ، نفر دوم در رژیم نازی

پست‌های کلیدی در وزارت تسلیحات و صنایع نظامی
یکی از کسانی که از چوبه دار جان سالم به در برد والتر شیپر «Walter Schieber»، شیمی‌دان برجسته و مشهور آلمانی بود که در دوران قبل از شروع جنگ جهانی دوم در زمینه نساجی کار می‌کرد.

والتر پس از حمله آلمان به لهستان، به وزارت تسلیحات و تولید صنایع جنگی پیوست و سمت‌های مهمی را به عنوان رئیس مرکز تجهیزات نظامی در اختیار گرفت. او همچنین به لشکر‌های SS پیوست و به درجه‌ای عالی رتبه نظامی دست یافت. شیپر در مدت تصدی خود در وزارت تسلیحات و تولیدات نظامی درجه‌های متعددی را دریافت کرد. او به پست معاون وزیر رسید و به لطف تلاش‌های خود در وزارت، در سال ۱۹۴۳ از شخص آدولف هیتلر «صلیب جنگ» شایستگی دریافت کرد. والتر در آن زمان چهل و هفت سال داشت.

اجرای آزمایش‌های شیمیایی روی انسان‌ها
والتر شیپر با بهره‌گیری از تخصص خود در زمینه شیمی و موقعیت معتبر خود در آلمان، آزمایش‌هایی را روی هزاران نفر در اردوگاه‌های «مرگ» تحت کنترل سازمان نظامی «SS»، انجام داد. بسیاری از این افراد که تحت آزمایشات شیمیایی والتر قرار گرفتند، جان خود را از دست دادند.

در اردوگاه ماوتهاوزن «Mauthausen»، والتر شیپر به همراه تعدادی از دانشمندان آلمانی آزمایش‌هایی را در مورد تأثیر گرسنگی بر انسان انجام دادند. وی ۱۵۰ نفر از بازداشت شدگان را انتخاب و وعده‌های غذایی حاوی خمیر مواد باقی مانده از لباس‌های مورد استفاده را برای آن‌ها فراهم کرد. در طی روز‌های بعد این آزمایش منجر به مرگ ۱۱۶ بازداشتی شد که توسط والتر شیپر انتخاب شدند.

واتر در زمان جنگ جهانی دوم

اردوگاه ماوتهاوزن
علاوه بر این، شیپر با موسسه «IG Farben» تولید کننده گاز‌های شیمیایی برای استفاده در اتاق‌های گاز اردوگاه‎های مرگ در طول هولوکاست را تولید می‎کرد، رابطه‌ای بسیار نزدیک داشت.

به لطف دوستی با اتو آمبروز «Otto Ambrose»، که شیمی‌دان این موسسه بود، شیپر در آزمایش‌های زیادی با سارین و تاپون همکاری کرد.

آزمایش‌های او که بر روی بازداشت‌شدگان در مراکز مرگ انجام شد، جان هزاران نفر را گرفت.

والتر پس از جنگ جهانی دوم طی دوران بازداشت توسط آمریکایی‌ها دوست صمیمی چارلز لوکز، شیمی‌دان ارتش آمریکا شد. این شیمی‌دان آمریکایی یک مرکز تحقیقات شیمیایی داشت که در نزدیکی هایدلبرگ واقع شده بود.

چارلز لوکس، تحت تأثیر پژوهش و آزمایش همتای آلمانی خود شیپر در مورد سارین و تاپون قرار گرفت. این امر باعث شد تا مقامات آمریکایی برای انتقال او به پنتاگون به عنوان بخشی از عملیات «پیپر کلیپ» Paperclip اقدام کنند. عملیات پیپر کلیپ با حمایت پنتاگون برای انتقال دانشمندان آلمان به آمریکا، آمریکایی‌ها را قادر می‌ساخت تا از تجربه‌های علمی دانشمندان آلمانی بهترین بهره‌برداری را بکنند.

بسیاری از دانشمندان آلمانی که به جنایات علیه بشریت متهم شده بودند مانند والتر شیبر از دادگاه فرار کردند. این جنایتکاران به دلیل تجربیات علمی به ایالات متحده آمریکا منتقل شدند و در آنجا با صنایع نظامی آمریکا همکاری کردند. شیپر پس از مهاجرت به آمریکا طی ۱۰ سال تلاش نقش مهمی را در پیشبرد برنامه سلاح‌های شیمیایی ایالات متحده آمریکا ایفا کرد.

منبع: العربیه

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آدولف هیتلر نازی ها جنگ جهانی دوم دانشمندان آلمان جنگ جهانی دوم شیمی دان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۶۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جمعه شیراز : در مجلس ختم و فاتحه، موسیقی می‌نوازند / شراب‌خواری و قماربازی ضرر دارد / یک دانشمند گفته اگر نصف شراب‌فروشی‌ها تعطیل شود، به نصف بیمارستان‌ها نیاز نداریم

به گزارش صدای ایران از ایسنا،آیت‌الله لطف‌الله دژکام امروز (۱۴ اردیبهشت ماه) در نماز جمعه شیراز با بیان اینکه در ابعاد مختلف جنگ ترکیبی و جنگ نظامی سر و سامانی پیدا کرده است، گفت: تقریباً بیش از ۴۰ سال این جنگ به ما تحمیل شده است. رهبر معظم انقلاب به‌تازگی در دیدار فرماندهان نظامی کشور فرمودند که هر روز مستمر و مرتب باید در عرصه نظامی نوآوری داشته باشید، در غیر این صورت دشمن ما را شکست می‌دهد.

وی ادامه داد: همان‌طور که در جنگ نظامی به این جایگاه رسیده‌ایم که فرماندهان ما به «وعده صادق» می‌رسند، در جنگ اقتصادی و فرهنگی نیز باید به این جایگاه برسیم. به این معنی که آنقدر آمادگی داشته باشیم و ابزار نبرد اقتصادی و فرهنگی را فراهم کنیم که دشمن وقتی به ما حمله کرد، بتوانیم به آن پاسخ دهیم.

امام جمعه شیراز به مسأله سبک زندگی اسلامی پرداخت و گفت: در مقابل آن، سبک زندگی غیراسلامی را داریم. اسلام سبک زندگی عاقلانه‌ای دارد و غیر از آن را می‌توان غیرعلمی قلمداد کرد، پس سبک زندگی عاقلانه را باید به یکدیگر یادآور شویم.

وی بیان کرد: شنیده می‌شود در مجلس ختم و فاتحه، موسیقی می‌نوازند، اما آیا هر کاری غربی‌ها کردند ما هم باید انجام دهیم؟ چه می‌شود که این رفتار‌ها در سبک زندگی ما جاری می‌شود؟ باید سبک زندگی اسلامی را مرور کنیم. شراب‌خواری و قماربازی ضرر دارد و فرد عاقل به دنبال ضرر نمی‌رود؛ بنابراین زندگی اسلامی عاقلانه است و سبک زندگی غربی، عقل را کنار گذاشته است. یکی از دانشمندان گفته است که اگر نصف شراب‌فروشی‌ها تعطیل شود، به نصف بیمارستان‌ها نیاز نداریم.

وی در ادامه، به نقش مدیران کشور در برنامه‌ریزی اشاره کرد و گفت: مدیران کشور در رده‌های مختلف باید برنامه‌ریزی داشته باشند. درخواست داریم مسؤولان به قانون عمل کنند و با آنچه در فضای مجازی می‌بینیم و خارج از حد قانون است، برخورد شود.

نماینده ولی فقیه در استان فارس با بیان اینکه رسم اداره کشور اجرای عدالت در حدود الهی است، افزود: امیدوارم همه ما در چارچوب قانون شرعی و دینی اقدام کنیم و آنچه نتیجه می‌گیریم رضایت خداوند را به دنبال داشته باشد. ما انقلاب کردیم و شهدا برای رضایت خداوند شهید شدند، فراموش نکنیم که کار برای رضایت خداوند آغاز شده است و باید در راه رضای خداوند ادامه داشته باشد.

امام جمعه شیراز به فرا رسیدن سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) اشاره کرد و گفت: امشب برای همه جهان اسلام و شیعیان اهل بیت (ع) عزای بزرگی است. رئیس مذهب جعفری فرمودند، یکی از عذاب‌های الهی که ممکن است کسی به آن مبتلا شود، عذاب استدراج است. استدراج این است که یک نفر عیب همه را می‌گوید، اما از عیب خود غافل است. در روایت آمده که انسان اگر بخواهد خطا‌های خود را جبران کند، دیگر وقت توجه به دیگران را ندارد.

دژکام اظهار کرد: به همان نسبت که خوب است انسان مخالف معصیت باشد، خوب نیست به‌دلیل مخالفت با معصیت، آبروریزی کند؛ بنابراین در شریعت ما مخالفت با معصیت نیز شرایط و روش خاصی دارد.

وی ادامه داد: رسمی به اسم مطالبه‌گری در برخی افراد ایجاد شده است که بدون حتی ذره‌ای تشکر از اقدامات صورت‌گرفته، تنها به مطالبه می‌پردازند. مطالبه‌گری خوب و لازم است، اما باید ضمن تشکر از زحمات گذشته، مطالبات مطرح شود.

او در ادامه به ۱۵ اردیبهشت، روز شیراز اشاره و بیان کرد: نامگذاری این تاریخ به نام شیراز، نخستین بار در کشور رخ داد و بعد از شیراز، شهر‌های دیگر روز خود را معین کردند که این یکی از نوآوری‌های شورای شهر شیراز بود.

دژکام به اقدامات خوب مسؤولان شهر شیراز در راستای محرومیت‌زدایی اشاره کرد و گفت: تاکنون در برخی محلات شهر، اقدامات موثری صورت گرفته است و مردم آنجا قدردان بوده‌اند. امیدواریم مدیران شهری توفیق پیدا کنند که برای همه محلات شیراز خدمات را توسعه دهند، چراکه از محرومان فریاد رسی کردن، کار بسیار پسندیده و نیکویی است.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه در عرصه خدمات شهری، محیط زیست و سلامت شهری تلاش‌های خوبی انجام شده است که گزارش اقدامات صورت‌گرفته به‌مناسبت روز شیراز منتشر خواهد شد، اضافه کرد: متروی حرم مطهر باید مورد توجه مسؤولان باشد که اقداماتی هم انجام شده است، اما تا زمان رسیدن به نتیجه مطلوب، باید مطالبه را ادامه دهیم تا شرایط عرض ادب مردم به ساحت مقدس حرمین تسهیل شود.


دیگر خبرها

  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • تمرین روس ها برای رژه روز پیروزی در میدان سرخ | ویدئو
  • برگه‌های آزمایش الکی!
  • مرور یک تجاوز شیمیایی
  • اطلاعاتی جالب درباره جفت‌گیری عجیب‌ترین موجود جهان!
  • تولد یک نوزاد در هیاهوی سیلاب/نجات جان دو انسان توسط امدادگران
  • مراسم عزاداری آخرین مسافر بقیع در مدرسه علمیه خان شیراز
  • اولین پوست الکترونیکی قابل کشش در جهان
  • امام جمعه شیراز : در مجلس ختم و فاتحه، موسیقی می‌نوازند / شراب‌خواری و قماربازی ضرر دارد / یک دانشمند گفته اگر نصف شراب‌فروشی‌ها تعطیل شود، به نصف بیمارستان‌ها نیاز نداریم