Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-05@21:51:10 GMT

ضرورت ایجاد تشکل کشاورزی برای پیگیری مشکلات

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۴۷۳۹۷

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی گفت: با آغاز سال جدید خواستار ایجاد تشکل کشاورزی برای تمامی شهرستان های استان که چنین تشکلی ندارند، هستیم، چرا که پیگیری ها از طریق این تشکل ها تسریع می شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی، محمد علایی در جلسه تشکل‌های کشاورزان خراسان رضوی اظهار کرد: در سال جاری شرکت آب منطقه‌ای شیوه جدیدی از مدیریت را در استان آغاز کرد که در ابتدا با مخالفت‌های بسیاری رو به رو شد اما اکنون با گذشت یک سال از این رویداد، اتفاقات بسیار مبارکی رخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی افزود: کشاورزان موفق‌ترین، سالم‌ترین و پیگیرترین مدیران آب هستند به شرط آن که کشاورز به عنوان یک عضو موثر در مسائل مربوط به آب حضور داشته باشد و نظر وی در تصمیم گیری‌ها در نظر گرفته شود.

وی عنوان کرد: با آغاز سال جدید خواستار ایجاد تشکل کشاورزی برای تمامی شهرستان‌های بدون تشکل هستیم، درخواست ما این است که این شهرستان‌ها دست به کار شوند و این تشکل را ایجاد کنند.

علایی با بیان اینکه در دوران خشکسالی باید دست کشاورزان گرفته شود که احساس نکنند آب منطقه‌ای آنها را رها کرده است، گفت: در نتیجه با این تصمیم، مقداری از شارژ آب سال ۱۴۰۰ را به کشاورزان یک ماه زودتر یعنی در اسفند ماه سال جاری می‌دهیم.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی ادامه داد: آب منطقه‌ای در مسائلی مانند سامان‌دهی چاه‌های بدون کنتور هوشمند، پروانه آن‌ها، دریافت حقوق برای این چاه‌ها، مباحث مربوط به آبخوان‌داری، آبخیزداری و تغذیه مصنوعی نیاز به کمک، همکاری و ایده‌های موثر کشاورزان و تشکل‌های آن‌ها دارد.

وی با اشاره به اینکه کشاورزان باید به صورت کامل احساس کنند که با ایجاد این تشکل‌های کشاورزی، کارها راحت‌تر، آسان‌تر و ارزان‌تر پیش می‌رود، بیان کرد: کشاورز باید در عمل ببیند حضور تشکل‌ها بسیار موثر است و در نبود این تشکل‌ها کارها سخت‌تر پیش می‌رود.

علایی اظهار کرد: امروز دیگر کشاورزان نباید مسیرهای طولانی را برای حل مشکلات خود به مشهد طی کنند و در پروسه مسائل اداری خسته شوند بلکه باید به راحتی از طریق تشکل کشاورزی شهرستان خود بتوانند مسائل و مشکلات را به راحتی پیگیری کنند.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی افزود: با توجه به شرایط فعلی نحوه پیگیری مسائل و مشکلات کشاورزان باید از حضوری به سمت غیرحضوری و مجازی هدایت شود.

برگزاری ۷۹ جلسه تشکل‌های کشاورزی از سال ۹۶ تاکنون

در ادامه این جلسه مدیر حفاظت و بهره‌برداری منابع آب شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، غلامرضا ممدوحی اظهار کرد: امروز پنجمین جلسه تشکل‌های کشاورزی سال ۹۹ است که به صورت کلی برگزار می‌شود و از همه شهرستان‌های استان در این جلسه حضور دارند و چهار جلسه گذشته ۳۸ مصوبه داشته‌اند.

وی با بیان اینکه از سال ۹۶ تا امروز ۷۹ جلسه با تشکل‌های کشاورزی برگزار و منجر به ۴۰۲ مصوبه شده است، افزود: در سال جاری نیز تاکنون ۳۲ جلسه با ۲۶۰ مصوبه برگزار شده است که عمدتاً این مصوبات اجرایی و پیگیری شده‌اند.

ممدوحی بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از ابتدای سال ۹۹ قرار بر این بود که تا پایان سال جاری ۱۱ مورد تفاهم نامه منعقد شود که تا امروز ۱۶ مورد تفاهم‌نامه منعقد شده است.

مدیر حفاظت و بهره برداری منابع آب شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی گفت: در روزهای آتی با شهرستان‌های داورزن، سبزوار، عطاییه و خوشاب نیز قرارداد بسته خواهد شد.

برچسب ها: خراسان رضوی ، مشهد ، شرکت آب منطقه ای لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Ng7

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: خراسان رضوی مشهد شرکت آب منطقه ای تشکل های کشاورزی تشکل کشاورزی شهرستان ها سال جاری تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۷۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه/آب منطقه‌ای آذربایجان غربی جوابیه داد

در پی انتشار تصاویری مربوط به برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه توسط کشاورزان در مسیر رودخانه گدار در فضای مجازی شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی اعلام کرد: به اطلاع هم استانی‌ها می رساند روزهای گذشته برابر وصول گزارش مبنی بر برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه در مسیر رودخانه گدار بلافاصله بررسی‌های لازم به عمل آمد.

براساس اعلام این شرکت موتورپمپ‌های کار گذاشته شده، از بابت حق آبه کشاورزان روستا‌های همجوار با رودخانه گدار بوده که به جهت تعریض رودخانه برداشت حق آبه این کشاورزان با مشکل مواجه شده است و مقرر شده است؛ یک واحد ایستگاه پمپاژ توسط جهاد کشاورزی استان احداث گردد که برابر اعلام اداره جهاد کشاورزی به جهت طولانی بودن عملیات احداث ایستگاه پمپاژ این امر در سال‌های آتی محقق خواهد شد و به محض احداث ایستگاه حق آبه کشاورزان از این محل تامین خواهد شد.

شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان غربی تاکید کرده است: این شرکت در کنار سایر ارگان‌های متولی احیای دریاچه ارومیه تمام تلاش خود را در جهت جلوگیری از هرگونه برداشت غیرمجاز آب در مسیر انتقال حق آبه دریاچه ارومیه به پیکره نگین فیروزه‌ای ایران می‌نماید و در این راستا از کلیه هم استانی‌های فهیم و عزیز تقاضا می‌شود احساس مسئولیت بیشتری در قبال حق‌آبه دریاچه ارومیه داشته و از هرگونه برداشت غیرمجاز در مسیر انتقال آب خودداری نمایند و این شرکت را در به انجام رساندن رسالت خود یاری نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • جوابیه آب منطقه‌ای آذربایجان غربی در خصوص برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • پیش بینی آبگرفتگی و ایجاد سیلاب در خراسان رضوی
  • برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه/آب منطقه‌ای آذربایجان غربی جوابیه داد
  • تشکر معاون استاندار خوزستان از شرکت توسعه نیشکر برای کمک به کشاورزان منطقه
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • مرتفع شدن مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود شیمیایی مرتفع می‌شود