Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل توانیر گفت: با احتساب تامین برق روستا‌های جدید، پوشش برق‌رسانی روستایی ما به ۹۹.۷ رسید در حالی که متوسط جهانی برق‌رسانی روستایی کمتر از ۸۰ درصد است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد حسن متولی‌زاده، مدیرعامل جدید شرکت مادر تخصصی توانیر با اشاره به نقش صنعت برق در پویش هرهفته الف ب ایران سال ۹۹ گفت: ما در قالب پویش هر هفته الف ب ایران در سال ۹۹ مجموعا ۱۵۸۰ کیلومتر شبکه انتقال و فوق توزیع، بیش از ۱۱۰۰۰ کیلومتر شبکه توزیع احداث کردیم، همچنین بیش از ۹۵۰۰ مگاولت آمپر ظرفیت شبکه انتقال و فوق توزیع و بیش از ۲۷۰۰ مگاولت آمپر در بخش توزیع ظرفیت اضافه شد که به معنای ارائه خدمات در سطح وسیع‌تری در پهنای کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متولی‌زاده، با اشاره به نیروگاه‌‎های مقیاس کوچک بیان کرد: ۳۰ نیروگاه مقیاس کوچک با ظرفیت تولید ۳۲۳ مگاوات تامین برق جدید در سال ۹۹ ایجاد شد و همچنین چراغ برق ۲۸۸ روستای جدید روشن شد.


۹۹.۷ درصد از روستا‌های کشور به برق دسترسی دارند


وی افزود: با احتساب تامین برق روستا‌های جدید، پوشش برق‌رسانی روستایی ما به ۹۹.۷ رسید در حالیکه متوسط جهانی برق رسانی روستایی کمتر از ۸۰ درصد است.

مدیرعامل جدید شرکت مادر تخصصی توانیر، با اشاره به اینکه سازمان هدفمندی نزدیک به ۳ هزار میلیارد تومان از مطالبات توانیر را پرداخت نکرده گفت: امسال سال بسیار سختی برای صنعت برق بود که یکی از دلایل آن به جریان نقدینگی کند ورودی به صنعت برق باز می‌گردد.

این مقام مسئول در توضیح دلایل کندی جریان نقدنیگی به سمت توانیر، تاکید کرد: گردش پول بدست آمده از منابع فورش برق در سازمان هدفمندی منجر به بروز مشکلات گسترده برای شرکت توانیر شده است.


بودجه ۱۴۰۰ به نفع صنعت برق کشور است


متولی زاده در پایان ضمن اشاره به مصوبات مرتبط با صنعت برق در بودجه ۱۴۰۰ گفت: علاوه بر اینکه در تلاش هستیم تا مطالبات خود را از سازمان هدفمندی دریافت کنیم، در لایحه بودجه ۱۴۰۰ با پشتیبانی سازمان برنامه و بودجه و نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی، مصوبات خوبی برای صنعت برق ایجاد شد.

مدیرعامل جدید شرکت مادر تخصصی توانیر در پایان با اشار به جزئیات برخی از مصوبات بودجه ۱۴۰۰ و ابراز امیدواری نسبت به تایید شورای نگهبان گفت: یکی از مهمترین مصوبات بودجه ۱۴۰۰ بحث خروج توانیر از تبصره ۱۴ است که زمینه بهبود جریان نقدینگی را فراهم می‌کند. همچینن بحث در نظر گرفتن منابع مالی به منظور اصلاح شبکه فرسوده برق می‌تواند گام موثری در نوسازی شبکه برق در سطح کشور باشد.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: برق رسانی به روستاها توزیع برق برق رسانی روستایی بودجه ۱۴۰۰ متولی زاده صنعت برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۷۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوس‌رانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز

ایسنا/قم مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری قم با بیان اینکه روزانه حدود ۱۰۰ هزار نفر توسط ناوگان اتوبوس‌رانی جابجا می‌شوند، گفت: ناوگان حمل‌ونقل عمومی نجات‌دهنده بسیاری از مسائل ازجمله مصرف سوخت، ترافیک، آلودگی هوا و ... است.

علی نیک با اشاره به اینکه آموزش رانندگان اتوبوس‌رانی به‌صورت اجباری دنبال می‌شود، اظهار کرد: روزانه حدود ۱۰۰ هزار نفر توسط ناوگان اتوبوس‌رانی جابجا می‌شوند.

وی با بیان اینکه تلاش داریم متوسط تعداد جابجایی مسافر را افزایش دهیم، ابراز کرد: هدف ما این است که حداکثر پیاده‌روی یک شهروند برای رسیدن به ایستگاه ۴۰۰ متر باشد و تلاش داریم هرچه سریع‌تر این هدف را محقق کنیم.

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری قم با اشاره به اینکه احداث ایستگاه‌های سبز توسط شهرداری‌های مناطق در حال انجام است، مطرح کرد: تمام تلاش‌ها بر این است که مردم استقبال بیشتری از حمل‌ونقل عمومی داشته باشند.

نیک خاطرنشان کرد: دو خط رایگان گردشی اطراف حرم با ۶ دستگاه اتوبوس داریم که ماهانه حدود ۵۰۰ میلیون تومان هزینه‌ دارند و خودروهای برقی نیز در سه مسیر اطراف حرم به‌صورت رایگان ارائه خدمت می‌کنند.

وی با بیان اینکه سیستم مدیریت شهری به دنبال خدمت به مردم است، مطرح کرد: سال گذشته سازمان اتوبوس‌رانی ۱۸۵ میلیارد تومان بودجه داشت که بیش از ۹۰ درصد اعتبارات در بخش درآمدها و هزینه‌ها محقق شده است.

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری قم با اشاره به اینکه برای سال جاری نیز ۲۷۵ میلیارد تومان در نظر گرفته‌شده است، عنوان کرد: به همکاران سیستم اتوبوس‌رانی قم نمره قبولی می‌دهیم چراکه هر شب پس از پایان سرویس اتوبوس‌رانی نظافت و تأمین سوخت اتوبوس انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه تلاش داریم با تکنولوژی پیش برویم تا خدمات مناسبی به مردم ارائه کنیم، خاطرنشان کرد: دوربین‌های نظارتی در ایستگاه‌ها و اتوبوس‌ها نصب‌شده تا بهترین خدمات ارائه شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، نیک در پایان یادآور شد: در سال گذشته سامانه پیامکی نیز راه‌اندازی کردیم که مردم به راننده، خودرو و نظافت  نمره دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پوشش همایش پیرغلامان حسینی با تمام ظرفیت رسانه‌ای کرمان
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • آبرسانی بسیج سازندگی به ۵۰۸ روستای استان اردبیل + فیلم
  • آب‌رسانی به ۴۱ روستا توسط بسیج‌ سازندگی خراسان‌ شمالی
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • بسیج سازندگی اردبیل ۵۰۸ میلیارد تومان پروژه اجرا کرد
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوس‌رانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • ۴۰ روستای شهرستان اهر از نعمت آب شرب برخوردار شدند