Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده نیروی دریایی ارتش با حضور در بیمارستان گلستان نداجا، بخش دیالیز این مرکز درمانی را با نام پیامبر اعظم (ص) افتتاح کرد. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام روابط عمومی ارتش، امیر دریادار حسین خانزادی صبح امروز با حضور در بیمارستان گلستان نیروی دریایی ارتش بخش دیالیز این مرکز درمانی با نام پیامبر اعظم (ص) را افتتاح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امیر خانزادی با اشاره به اینکه بیمارستان گلستان نیروی دریایی ارتش به عنوان بیمارستان مقیم و درگیر با ویروس کرونا به صورت شبانه روزی از هیچگونه تلاش برای کمک به بیماران کرونایی دریغ نکرده و تمام ظرفیت‌های موجود خود در حوزه درمان را در اختیار عموم مردم قرار داده است، گفت: کادر درمانی بیمارستان گلستان با شجاعت و غیرت در برابر این ویروس منحوس ایستادگی کردند و همه ما به این از خود گذشتگی و ایثار می‌بالیم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش ضمن تاکید بر لزوم بروزرسانی و تجهیز بیمارستان‌ها اظهار کرد: افتتاح بخش دیالیز بیمارستان گلستان در ایام بروز بیماری کرونا منجر به ارائه خدمات درمانی مناسب‌تر به بیماران خواهد شد و نیروی دریایی ارتش بر آن است تا با تجهیز بیمارستان‌های تحت اشراف خود و آماده‌سازی هرچه بیشتر آن‌ها خدمات شایسته‌ای به مردم بویژه خانواده بزرگ نیروی دریایی ارتش ارائه کند.
وی با اشاره به تجهیز بخش دیالیز به تخت‌های ایزوله، افزود: تنها تعداد معدودی از بیمارستان‌های دارای بخش دیالیز مجهز به تخت ایزوله هستند که با توجه به اهمیت آن در بخش دیالیز بیمارستان گلستان به این ویژگی تجهیز شده است تا بتوانیم بیماران مبتلا به ایدز و هپاتیت را هم تحت درمان دیالیزی قراردهیم.
بر اساس این گزارش، دیدار صمیمی و چهره به چهره با کادر درمان بیمارستان گلستان و همچنین عیادت از بیماران بخش‌های مختلف از دیگر برنامه‌های دریادار خانزادی در این مراسم بود.   انتهای پیام/ برچسب ها: ارتش دیالیز

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ارتش دیالیز نیروی دریایی ارتش بیمارستان گلستان بخش دیالیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۷۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ببینید | خط و نشان فرمانده نیروی دریایی سپاه برای آمریکا در خلیج فارس
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می‌شود
  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می شود
  • آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش
  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر
  • مسابقه‌ای برای کلاه‌سبزان نیروی دریایی
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ