Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-27@05:14:35 GMT

خریداران نفت ایران در چین بیشتر شدند

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۴۷۸۶۹

خریداران نفت ایران در چین بیشتر شدند

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، بلومبرگ طی گزارشی نوشت صادرات نفت ایران به چین در هفته‌های اخیر از سایر کشورهای تولیدکننده رشد بیشتری داشته است.

چین، بزرگترین واردکننده نفت خام دنیا در زمان حاضر حدود یک‌میلیون بشکه در روز نفت و میعانات گازی ایران را می‌خرد، به این ترتیب، طبق گفته تاجران نفت، نفت ایران جایگزین کشورهایی مثل نروژ، آنگولا و برزیل در بازار چین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر پالایشگاه‌ها و تاجران در سراسر دنیا به‌خاطر تحریم‌های آمریکا و ترس از عواقب نقض آنها مثل قطع ارتباطشان با سیستم بانکی آمریکا، تمایلی به خرید نفت خام از ایران ندارند ولی به‌نظر می‌رسد افزایش قیمت جهانی نفت، نفت ایران را روز به روز برای خریداران چینی از جمله پالایشگاه‌های مستقل این کشور جذاب‌تر می‌کند. این پالایشگاه‌ها یک‌چهارم ظرفیت پالایش نفت خام چین را به‌عهده دارند.

در حالی که نفت خام برنت به‌خاطر افزایش تقاضا و عرضه کمتر نفت اوپک‌پلاس، حدود 70 دلار در هر بشکه معامله می‌شود، ادامه جریان نفت ارزان‌تر ایران شرایط را برای فروش بیشتر آن مهیا می‌کند.

ایران عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت است ولی از قرارداد کاهش تولید معاف شده است، در این بین، چین نفت ایران را به نفت آنگولای عضو اوپک و سایر تولیدکنندگان مثل نروژ و برزیل ترجیح می‌دهد، گرچه کیفیت نفت این کشورها یکسان نیست.

حدود 10 میلیون بشکه نفت آنگولا برای صادرات در ماه آوریل در ابتدای همین هفته هیچ خریداری نداشت در حالی که معمولاً نفت این کشور در این ماه از سال کاملاً فروش رفته بود. درجات نفتی نیجریه و کنگو هم با کاهش تمایل خریداران روبه‌رو شده است.

بر اساس این گزارش سه نفتکش حامل نفت نروژ حداقل دو هفته است در آبهای چین شناور هستند و تخلیه نمی‌شوند. تنها 16 میلیون بشکه نفت خام دریای شمال، اروپا را در فوریه به‌سمت آسیا ترک کرده است. این رقم پایین‌ترین رقم طی 4 ماه گذشته است و به‌نظر می‌رسد روند کاهشی آن ادامه دارد.

جریان نفت ایران به‌سمت چین ترکیبی از بشکه‌هایی است که مستقیماً از خلیج فارس منتقل می‌شوند و همچنین محموله‌هایی که مبدأ آنها ایران است ولی باعنوان نفت خاورمیانه یا درجات نفتی مالزی نام‌گذاری می‌شوند. واردات نفت چین از ایران در این ماه به 856 هزار بشکه در روز می‌رسد که بیشترین رقم طی دو سال گذشته است.

بیشتر نفت ایران توسط اتاق‌های بازرگانی داخلی چین خریداری می‌شود چون پالایشگاه‌های خصوصی و دولتی این کشور تلاش می‌کنند از بستن قرارداد با ایران به‌خاطر تحریم‌های آمریکا دوری کنند. احتمالاً بیشتر این محموله‌های نفتی موقتاً در منابع شناور ذخیره می‌شوند تا بعدها به پالایشگاه‌های داخلی فروخته شوند.

پربیننده ترین زمان واریز سهمیه بنزین اسفندماه اعلام شد افزایش ذخایر آمریکا سبب سقوط قیمت نفت شد/ نگرانی از وضعیت تقاضا از عوامل تزلزل بازار باید از فرصت ۳ماهه ایران، برای حفظ توافق هسته‌ای استفاده کرد چگونگی دریافت خسارات ناشی از نوسانات برق ثبات قیمت نفت به دنبال سقوط غافلگیر کننده ذخایر آمریکا/ نگرانی بازار از وضعیت تقاضا ادامه دارد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: نفت ایران برجام نفت ایران نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۷۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: با آژانس اتمی برای شفافیت بیشتر فعالیت‌های هسته‌ای ایران همکاری داریم

وزارت خارجه آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که واشنگتن همکاری نزدیکی با آژانس بین‌المللی برای ایجاد شفافیت بیشتر در رابطه با فعالیت‌های هسته‌ای ایران دارد.

به گزارش ایسنا، مالوری استوارت، دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحاتی در این باره گفت: ما همکاری نزدیکی با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در چارچوب افزایش شفافیت داشته و به همکاری بیشتر با این سازمان برای تضمین عدم وجود تخطی در توانایی‌های هسته‌ای داریم.


استوارت تاکید کرد که وزارت خارجه آمریکا از تمامی تلاش‌های آژانس اتمی در راستای شفاف‌سازی در رابطه با سوتفاهم‌ها و بی‌اعتمادی‌های پیش آمده در نتیجه عدم وجود شفافیت لازم در ایران حمایت می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیژن زنگنه متهم ناترازی بنزین/ احیای پالایشگاه‌سازی در دولت سیزدهم
  • آمریکا: با آژانس اتمی برای شفافیت بیشتر فعالیت‌های هسته‌ای ایران همکاری داریم
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • نفت وارد کانال افزایشی شد
  • کاهش ۰.۰۲ درصدی قیمت جهانی نفت
  • کاهش ۰.۰۲ درصد ی قیمت جهانی نفت