Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقبال عباسی روز چهارشنبه در مجمع عادی شورای سازمان همیاری شهرداری‌های چهارمحال و بختیاری به شرایط واگذاری زمین‌های طرح شهرک گردشگری شیدا و مشکلات پیش آمده در این زمینه برای ادامه فعالیت‌های سازمان همیاری شهرداری‌ها در این محدوده اشاره کرد و افزود: در ابتدای این طرح ۳۱۴ هکتار از اراضی منابع طبیعی به امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی واگذار شد که به دلیل اجرایی نشدن طرح، بنا به موارد قانونی، قرارداد واگذاری زمین به افراد از طرف سازمان جهاد کشاورزی باطل و لغو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تغییر کاربری این اراضی‌ها نیز همچنان انجام نشده است، یادآور شد: طرح شهرک گردشگری شیدا باید به‌صورت عام‌المنفعه اجرا می‌شد که به دلیل محقق نشدن این موضوع، باید برای بازگرداندن زمین‌ها به امور اراضی اقدام شود.

عباسی گفت: پس از بررسی روند قانونی و پیگیری‌های انجام شده در حال حاضر ۱۲۰ هکتار برای ادامه اجرا طرح در اختیار سازمان همیاری شهرداری‌ها قرار دارد.

وی با بیان اینکه موضوع شهرک شیدا یکی از مشکلات سازمان همیاری شهرداری‌های استان به شمار می‌رود و این سازمان در مطالبات خود از دستگاه‌های اجرایی نیز با مسائل متفاوتی روبه‌رو است، افزود: موضوع اختلاف پیش آمده در خصوص میزان قیر تحویلی از اداره کل مسکن و شهرسازی به این سازمان و مطالبات مطرح‌شده در این مورد باید با تهیه نامه حقوقی و توضیحات هر دو مجموعه در وزارت مسکن و شهرسازی پیگیری شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری بر لزوم توسعه ارتباطات میان اعضای سازمان همیاری شهرداری‌ها تاکید و تصریح کرد: تغییر دوره‌ای شهرداران موجب شده است تا روند اجرایی فعالیت‌های این سازمان دچار چالش شود.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های چهارمحال و بختیاری نیز در ادامه این مجمع با اشاره به اینکه برخی شرکت‌های تابعه این سازمان در پنج سال گذشته هیچ‌گونه فعالیتی نداشته‌اند، گفت: با اعلام نظر موافق اعضای شورای عمومی و سازمان بازرسی، فعالیت این شرکت‌ها به غیر از شهرک گردشگری شیدا و شرکت شهرک‌های صنعتی منحل خواهند شد.

روح‌الله عظیمی افزود: با توجه به استعفای یکی از اعضای هیات مدیره این سازمان در سال ۹۹، معصومه کیانپور با کسب بیشترین آرای اعضای شورای عمومی به‌عنوان عضو اصلی هیات مدیره و صفرعلی نصیری، شهردار اردل نیز به‌عنوان عضو علی‌البدل انتخاب شدند.

وی به ارائه لایحه بودجه سازمان همیاری شهرداری‌های چهارمحال و بختیاری در این نشست نیز اشاره و تصریح کرد: کلیات این لایحه به تصویب رسید و پیشنهادها و اصلاحات موردنظر اعضای شورای عمومی در جلسات بعدی بررسی خواهد شد.

به گزارش ایرنا، ارائه مدارک و پرونده‌های مالی سازمان همیاری شهرداری‌ها برای مشخص شدن علت مشروط اعلام شدن گزارش حسابرسی، تدوین لایحه بودجه به صورت پنج ساله و برنامه‌محور بودن بودجه ریزی از جمله مواردی است که اعضای حاضر در دومین مجمع عادی شورای سازمان همیاری شهرداری‌های چهارمحال و بختیاری به آن اشاره کردند.

برچسب‌ها اقبال عباسی چهارمحال وبختیاری سازمان شهرداري ها و دهياري ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقبال عباسی چهارمحال وبختیاری سازمان شهرداري ها و دهياري ها اقبال عباسی چهارمحال وبختیاری سازمان شهرداري ها و دهياري ها اخبار کنکور سازمان همیاری شهرداری های چهارمحال و بختیاری سازمان همیاری شهرداری ها شهرک گردشگری شیدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۷۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود

ایسنا/لرستان مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در لرستان گفت: بیش از ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد در قالب طرح جهش تولید زیر کشت می‌رود.

مجید طائف در حاشیه بازدید از مزارع الگویی بروجرد در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: تعهد ما در شهرستان بروجرد در قالب طرح جهش تولید در دیمزارها ۲۲ هزار و ۶۹۶ هکتار بوده که تاکنون  ۱۹ هزار و ۳۷۵ هکتار زیر کشت رفته است.

وی ادامه داد: طی دو سال ۲۷ دستگاه ادوات کشاورزی برای این شهرستان در قالب این طرح برای کشاورزان تامین شده است.

طائف اظهار کرد: ۲۹ کارشناس برای اجرای طرح جهش تولید در شهرستان بروجرد در حال فعالیت بوده و ۵ مرکز خدمات کشاورزی نیز برای این مهم در نظر گرفته شده است.

این مسئول به جزئیات اجرای طرح در این شهرستان اشاره کرد و گفت: ابلاغی گندم ۹۰۰۰ هکتار بوده که ۱۱ هزار و ۹۰۰ هکتار کشت شده است.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در لرستان تصریح کرد: تعهد ستاد در جو ۷۵۰۰ هکتار بوده که ۶۵۰۰ هکتار اجرایی شده است. همچنین نخود ۷۵۰ هکتار بوده که ۶۵۶ هکتار انجام شده است.

وی با بیان اینکه اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها می‌تواند ما را در بحث تولید غلات به خوکفایی برساند، یادآور شد: با توسعه این طرح می‌توان امیدوار بود که قسمت مهمی از غلات در آینده در دیمزارها تولید شوند.

طائف با بیان اینکه جهش تولید در دیمزارها می تواند به امنیت غذایی کشور کمک کند، اظهار کرد: طرح‌ها و پروژه‌هایی که در قالب این طرح بزرگ پیگیری می‌شوند می‌توانند اثرات بسیار مثبتی در مقاومت گیاهان به استرس‌های محیطی داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • توسعه نهالکاری در ۵۰ هکتار از تفرجگاه عینالی تبریز
  • رفع تصرف و بازگشت ۱۳ هکتار از اراضی شهرداری نهاوند به بیت‌المال
  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز
  • صدور سند ۴۵ هکتار از زمین‌های شهرک صنعتی فجر قشم
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • صدور سند ۴۵ هکتار از زمین های شهرک صنعتی فجر قشم
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری