Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید عباس موسوی بعد از ظهر چهارشنبه در نشستی خبری پیرامون طرح نوروزی آرامش بهاری ۱۴۰۰، گفت: با شیوع کرونا از همان بدو و معضلاتی که قشر آسیب پذیر داشتند کارهایی انجام گرفت و همگام با خیرین و نهادها و مردم اقدام به تهیه بسته‌های معیشتی کردیم.

وی با بیان اینکه کل بسته‌های معیشتی از محل موقوفات تاکنون ۸۵ هزار و ۹۵۲ بسته به ارزش ۳۴ میلیارد تومان بوده است، افزود: این بسته‌ها در قالب برنامه‌هایی نظیر دست‌های مهربانی، شمیم حسینی، کمک مومنانه، مساوات و… با همکاری کمیته امداد امام (ره) توزیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل اوقاف فارس از توزیع ۵۰ هزار بسته معیشتی از روز گذشته خبر داد و گفت: در طرح دستان مهربان و ایران مهربان، ۱۳۲ هزار و ۵۹۲ بسته توزیع شد و در نوروز ۱۴۰۰ این تعداد دوباره توزیع خواهد شد.

موسوی ادامه داد: در راستای کمک‌های معیشتی واریز مبلغ ۲ میلیارد تومان در ایام عید غدیر به حساب ایتام تحت پوشش کمیته امداد انجام شد و ۱۴۰ تبلت و لب تاپ از محل موقوفات به ارزش ۷۰۰ میلیون تومان به دانش آموزان نیازمند اختصاص یافت.

وی با توجه به پیک بیماری در محرم سال جاری، اظهار کرد: یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از محل موقوفات به شکل ارزاق خام در اختیار بیمارستان‌های خط مقدم مبارزه با کرونا تعلق گرفت تا در آشپزخانه این مراکز درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

مدیرکل اوقاف فارس همچنین از راه اندازی ۴ کارگاه ماسک و مواد ضد عفونی و ۱۶ کارگاه اشتغال در بقاع متبرکه در تفاهم با کمیته امداد خبر داد و افزود: این کارگاه‌ها در جهت بکار گیری مددجویان کمیته در جواربقاع متبرکه از دیگر اقدامات سال ۹۹ بود.

وی به راه اندازی ۳۷ ستاد امور خیر در سطح استان در حوزه‌های گوناگون جهت توزیع عادلانه اشاره کرد و افزود: تهیه بانک اطلاعاتی نیازمندان و آزادسازی ۷۴ زندانی جرایم غیرعمد از محل موقوفات با هزینه ۱۸۰ میلیون تومان از دیگر اقدامات سال جاری بود.

به مدیرکل اوقاف فارس، در حوزه حقوقی و ثبتی سال ۱۳۹۹ ثبت ۲۶ مورد وقف جدید با ارزش ۳۰۰ میلیارد ریال به شکل املاک مزروعی، آپارتمان، مغازه و خانه ویلایی انجام گرفت.

وی از برگزاری ۴۴ جلسه مشورتی حقوقی به جهت حل و فصل اختلافات حقوقی در سال جاری خبر داد و اعلام کرد: از این بابت ۱۵۰ پرونده و اخذ ۴۱ رأی به نفع موقوفات شد.

موسوی از عقد تفاهمنامه ای در راستای ماده ۲۱ با منابع طبیعی فارس خبر داد که برای حل اختلاف به تسهیل امور برپردازد و بدین شکل بیش از ۲ میلیون و ۱۳۰ هزار متر مربع رفع اختلاف شد.

وی با بیان اینکه ۱۱ هزار و ۶۴۰ سند اجاره از ابتدای سال تاکنون ثبت شد، ادامه داد: ۱۵۰ میلیارد تومان از سازمان‌ها و وزارت خانه‌ها طلبکاریم که بخش عمده آن آموزش و پرورش است.

مدیرکل اوقاف فارس پیرامون طرح‌های سرمایه گذاری موقوفات هم عنوان کرد: در حوزه بهره وری و سرمایه گذاری معاونتی تشکیل شده است کارهای بزرگی در این راستا شد از جمله ساخت پرورشگاه و درمانگاه تخصصی و مجتمع فرهنگی و مذهبی و دارالایتام با وسعت ۵ هکتار از محل موقوفات حاج خلیل زالی با هزینه بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان در شهر صدرا است که به زودی کلنگ زنی می‌شود.

وی از بهره برداری از پروژه بازار بزرگ لارستان در سال ۹۹ خبر داد که با مشارکت سرمایه گذاری خارجی به بهره برداری رسید.

موسوی به مرمت کاروانسراهای وقفی هم اشاره کرد و گفت: یکی از این کاروانسراها در ایزدخواست بود که متروکه شده بود اما در قالب پروژه گردشگری با اعتباری ۶ میلیارد تومان آماده شده است.

وی از جذب سرمایه گذار برای احیای موقوفات جهت سال ۱۴۰۰ خبر داد و افزود: احداث ۴۰۵ واحد مسکونی از محل موقوفات مساجد و ۳۹ واحد مسکونی در کوی وحدت از محل موقوفه حاج خلیل زالی از دیگر اقدامات است.

موسوی اعلام کرد: اوقاف فارس از سرمایه گذاران حوزه گردشگری برای احیای اماکن تاریخی و مذهبی اوقاف دعوت می‌کند.

وی در پایان به مشارکت در حوزه سرمایه گذاری مؤسسات دانش بنیان و فناوری اشاره کرد که از سوی اوقاف طرح‌هایی در حال انجام است و تولیدات پزشکی به ۲۰۰ قلم کالای داخلی رسیده است.

کد خبر 5171916

منبع: مهر

کلیدواژه: شیراز اوقاف فارس سید عباس موسوی طرح آرامش بهاری ویروس کرونا حوادث چهارشنبه سوری انتخابات 1400 کرمانشاه انتخابات شورای شهر و روستا آمار کرونا بوشهر شیوع کرونا گرگان اردبیل انتخابات شوراي شهر اراک بارش برف چهارشنبه سوري مدیرکل اوقاف فارس محل موقوفات میلیارد تومان سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۸۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، نمایندگان مجلس شورای اسلامی از ابتدای صبح امروز بررسی بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ مربوط به جدوال را به پایان رساندند.

بیشتر بخوانید: هشدار قالیباف درباره تامین ارز دارو / اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران

سپس مجلس وارد بررسی ایرادات شورای نگهبان در برنامه هفتم توسعه شد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت عصر ایرادات باقی مانده از برنامه هفتم توسعه را مورد رسیدگی قرار می دهند.

توضیحات قالیباف درباره حذف حکم مربوط به پرداخت بدهی‌های تامین اجتماعی از برنامه هفتم

حسن لطفی نماینده مردم رزن در مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت عصر روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس در تذکری با اشاره به جز ۱ بند الحاقی ۲ ماده ۲۲ لایحه برنامه هفتم پیشرفت یا تاکید بر اینکه در حق سازمان تامین اجتماعی جفا شده‌ است، گفت: در این حکم آمده بود که دولت مکلف است در طول اجرای قانون برنامه در قالب بودجه سنواتی نسبت به تادیه بدهی حسابرسی شده خود به سازمان تامین اجتماعی اقدام کند اما کمیسیون این حکم را بررسی نکرده و آن را به صورت کلی حذف کرده است.

وی افزود: با حذف این حکم، کاری کردیم که از این به بعد دولت نمی‌تواند حتی یک ریال از بدهی خود را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت کند. نیاز است که در این زمینه مجددا رای‌گیری شود تا بدهی دولت به تامین اجتماعی پرداخت شود.

محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نماینده رزن با با تاکید بر اینکه بعد از رای گیری، دیگر امکان بازگشت به آن وجود ندارد، گفت: سیاست برنامه هفتم این بود که هر سال ۹۰ همت، ۱۲۰ همت و حتی از اموال بابت طلب‌های سازمان تامین اجتماعی داده می‌شود و هر کدام از این‌ها که پرداخت می‌شود اما به دلیل به روز شدن بدهی‌های سازمان از بدهی‌های دولت کم نمی‌شود.

وی افزود: تصمیم گرفتیم که دولت از ابتدای اجرای برنامه هفتم، نباید بدهی قطعی‌اش را به تامین اجتماعی تعویق بیندازد. امسال پیش بینی ما این بود که دولت باید ۱۷۰ همت بگذارد یا حداقل ۱۴۰ همت بگذارد تا بدهی برای سال ۱۴۰۳ ایجاد نشود اما دولت پیشنهاد حدود ۱۱۰ همت را ارئه داد اما ما در بودجه ۱۳۰ همت را تصویب کردیم.

قالیباف گفت: از طرف دیگر متقابلاً گفتیم که کاری نداریم که طلب سازمان تامین اجتماعی از دولت چقدر است، هر چقدر که حسابرسی اعلام کرد، آن مبناست و دولت باید در طول ۵ سال باید پرداخت دیون عقل مانده‌اش مشروط بر اینکه دیون جدید ایجاد نکند، اقدام کند اما به هر حال شورای عالی نظارت با بند الحاقی ۲ ماده ۲۲ مخالفت کرده و پیشنهاد حذف آن در صحن رای آورده است.

لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه برنامه هفتم توسعه (اعاده شده از شورای نگهبان)، این لایحه را جهت تامین نظر شورای نگهبان اصلاح کردند.

نمایندگان مجلس در برخی از مواد، بر مصوبه قبلی خود اصرار ورزیدند. همچنین به پیشنهاد احمد امیرآبادی نماینده مردم قم در مجلس، در ماده ۳۱ لایحه برنامه هفتم، عبارت «دولت مکلف است» به عبارت «دولت مجاز است» تغییر کرد.

کد خبر: 1229019 برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت ۵۰ نفر امین برای مدیریت موقوفات متصرفی سمنان
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است
  • شناسایی بیش از ۸۰۰ نوع نیت برای وقف
  • کمک ۵۰ میلیون تومانی معلمان نیکوکار برای آزادی همکارشان
  • یکی از عملکردهای مثبت سازمان اوقاف در نهضت ملی مسکن است
  • نگاهی به وظایف نظارت فنی در سازمان اوقاف
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • با موافقت رهبر انقلاب؛ حکم اعدام بابک زنجانی نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد