Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب به نقل از مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای وزارت امور خارجه، در نشست عالی رتبه سازمان همکاری اسلامی که روز چهارشنبه به صورت مجازی و به منظور بررسی موضوع اسلام هراسی در نیویورک برگزار شد، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان به عنوان نخستین سخنران این بخش، مواضع کشورمان را در زمینه اسلام هراسی و ضرورت مقابله جهانی با آن، تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی در سخنان خود ضمن تاکید بر اهداف سازمان همکاری اسلامی از جمله در زمینه ارتقای همزیستی مسالمت آمیز و تشویق گفت وگوی میان ادیان و فرهنگ ها به عنوان سازوکارهایی مؤثر و ارزشمند در مبارزه با همه اشکال نژادپرستی، بیگانه ستیزی، اسلام هراسی، افراط گرایی و تنفر مذهبی، روند رو به رشد نابردباری و عدم تحمل نسبت به اسلام و مسلمانان در مناطق مختلف جهان را چالشی نگران کننده برشمرد.
 
وزیر امور خارجه کشورمان تصریح کرد: در طول دهه های اخیر، جریان های رسانه ای متعددی علیه مسلمانان تحت عنوان شبکه های خبری و نیز گروه های نژاد پرست که تحت پوشش اتاق فکر و گروه های مدنی فعالیت نموده و هدف آنها ایجاد فضای رعب و وحشت علیه مسلمانان است، در غرب ظهور یافته است.
 
ظریف افزود:اکنون، زمان آن فرا رسیده که رهبران کشورهای غربی نفرت پراکنی و اقدامات خشونت آمیز علیه مسلمانان را محکوم کرده و اقدامات لازم را برای جلوگیری از نقض حقوق اولیه انسانی مسلمانان به عمل آورند.
 
وزیر امور خارجه ادامه داد: ضروری است امت اسلامی در مواجهه با اسلام هراسی بویژه در برابر اقداماتی مانند ممنوعیت سفر و نمادهای اسلامی و نیز استفاده منزجر کننده از عباراتی مانند "تروریسم اسلامی"، موضعی واحد اتخاذ نمایند. همچنین، ما نیازمند ریشه کنی افراط گرایی در درون جهان اسلام و مقابله منسجم با کسانی که ایدئولوژی نفرت انگیز تکفیری را صادر می کنند، هستیم.
 
وی خواستار اتخاذ اقدامات عملی تر از سوی جامعه بین المللی به منظور افزایش آگاهی های جهانی در زمینه مقابله با اسلام هراسی شد و در این رابطه حمایت قاطع کشورمان را از ابتکارات سازمان همکاری اسلامی در زمینه مقابله با اسلام هراسی، به ویژه تعیین روز 15 مارس به عنوان روز جهانی مبارزه با اسلام هراسی توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد، اعلام کرد.
 
در این نشست که به پیشنهاد کشورمان و پس از موافقت اعضای سازمان همکاری اسلامی، برگزار شد، علاوه بر کشورهای اسلامی، تعداد قابل توجهی از کشورهای غربی نیز مشارکت داشتند.
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: سازمان همکاری اسلامی اسلام هراسی امور خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۰۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی و تاکید بر اتحاد مسلمانان

شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی هرزگوین در بیانیه مشترکی تحولات جاری در غزه را لکه ننگی بر پیشانی بشریت دانستند.

به گزارش ایسنا، «احمد الطیب» شیخ الازهر روز دوشنبه میزبان «دنیس بچروویچ» رئیس جمهور بوسنی هرزگوین بود و در این دیدار دو طرف به بررسی مهمترین مسائل و چالش‌های پیش روی جهان اسلام پرداختند.

شیخ الازهر اظهار کرد: این دیدار برای ما بسیار ارزشمند است و تاثیر بسیار ویژه‌ای بر ما دارد چرا که همزمان با کشتار جمعی انجام شد که رژیم صهیونیستی در حق برادران ما در غزه انجام می‌شود و این به عنوان لکه ننگی بر پیشانی بشریت، یادآور جنایت کشتار جمعی است که در حق مسلمانان بوسنیایی در بوسنی هرزگوین انجام شد و به ما مسلمانان یادآور می‌شود که اتحادمان تنها راه بیرون آوردن امت‌مان از این بحران‌ها است.

الطیب در ادامه گفت: مشکل اصلی در تمام اتفاقاتی که برای ما رخ می‌دهد، واکنش ضعیف جهان اسلامی و عربی است و اساس این مشکل ضعف ناشی از تفرقه و پراکندگی است که ملت ما دچار آن است.

رئیس جمهور بوسنی هرزگوین نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور خود در الازهر و دیدار با شیخ الطیب، تاکید کرد: آنچه در غزه در حال وقوع است لکه ننگی بر پیشانی بشریت است و این در درجه اول بحرانی اخلاقی است.

او با اشاره به اهمیت بسیار «برادری انسانی که شیخ الطیب و پاپ فرانسیس آن را ایجاد کرده به عنوان مهم‌ترین اصل اخلاقی در عصر کنونی»، گفت: ما باید به این اصول پایبند باشیم و آنها را به ویژه در این شرایط که با بحران‌های انسانی، اقتصادی و اجتماعی در مناطق مختلف جهان روبرو هستیم، به کار گیریم.

رئیس جمهور بوسنی در پایان به صورت رسمی از شیخ الازهر برای سفر به این کشور دعوت کرد و الطیب نیز از این دعوت استقبال و تاکید کرد که در اولین فرصت به بوسنی سفر خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی
  • آغاز به کار نشست مقدماتی پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری‌های اسلامی در گامبیا
  • نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران
  • دیدار شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی و تاکید بر اتحاد مسلمانان
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • وزیر صنایع کوچک و متوسط آفریقای مرکزی با وزیر خارجه دیدار کرد
  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • امیرعبداللهیان روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت