Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، ایوب محمودی رئیس هیأت دوچرخه‌سواری استان کرمانشاه گفت : طی یکسال گشته بسیاری از مسابقات، اردوها و همایش های رشته های ورزشی مختلف از جمله دوچرخه سواری تعطیل شد و نتوانستیم به مانند گذشته فعالیت گسترده ای داشته باشیم.

او گفت : تلاش کردیم تا تهدید کرونا را به فرصت تبدیل کنیم و در این مدت توسعه و تقویت زیرساخت های دوچرخه سواری کرمانشاه را در دستورکار قرار دهیم که خوشبختانه نتایج خوبی هم گرفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیات دوچرخه سواری کرمانشاه جدی شدن احداث سه پیست دوچرخه سواری را از جمله این اقدامات دانست و افزود: اجرای پیست چند منظوره در مجموعه ورزشی ۱۵ خرداد با اعتبار دو میلیارد تومان، احداث مسیر کوهستان در سراب قنبر و یک مسیر کوهستان دیگر در چالابه را در برنامه قرار داده ایم و اهتمام داریم که هرچه سریعتر آنها را اجرایی کنیم.

او با اشاره به مشکلات مالی که هیات دوچرخه سواری کرمانشاه طی سالهای اخیر با آن دست و پنجه نرم کرده، افزود: در این راستا، کمیته اقتصادی که در حال حاضر در بسیاری از هیات های ورزشی به آن توجه نمی شود را در هیات دوچرخه سواری کرمانشاه راه اندازی کردیم تا بتوانیم از ظرفیت بخش خصوصی استان برای کمک به این رشته استفاده کنیم که تاکنون شرکت سپهر آسانسور را پای کار آورده ایم.

محمودی که حدود دو ماهی است ریاست هیات دوچرخه سواری کرمانشاه را برعهده گرفته و پیش از آن در سمت دبیری هیات فعالیت می کرد، ادامه داد: برای رشد هرچه بیشتر هیات بحث آموزش را بصورت جدی در دستور کار قرار دادیم و برای تحقق این هدف در کنار تقویم آموزشی فدراسیون، تقویم آموزشی داخل استان را هم تدوین کردیم تا با برگزاری دوره های مربیگری، داوری و کارگاه های دانش افزایی سطح علمی و دانش مربیان و داوران این رشته را در استان بالا ببریم.

او با بیان اینکه دوچرخه سواری کرمانشاه علیرغم شیوع بیماری کرونا طی یکسال اخیر روند قابل قبولی را طی کرده، گفت: در این مدت سه دوچرخه سوار کرمانشاهی، پارسا شفیعی، رامین اکبری و علیرضا شیری به اردوی تیم ملی سرعت دعوت شدند تا سال آینده به مسابقات آسیایی قزاقستان اعزام شوند. همچنین احمد جباری نیز در رشته تریال چندین سالی است که عضو تیم ملی ایران است.

رئیس هیات دوچرخه سواری کرمانشاه در ادامه از برنامه ریزی این هیات برای ارتقاط سطح دوچرخه سواری کرمانشاه خبر داد و گفت: در این راستا، تعامل هرچه بیشتر با فدراسیون را آغاز کردیم و توانستیم با استفاده از این رویکرد میزبانی سه مسابقه مهم کشوری را برای سال آینده بگیریم.

او به غفلتی که طی سالهای گذشته نسبت به توجه به دوچرخه سواری در شهرستانها شده هم اشاره ای داشت و افزود: متاسفانه تاکنون نگاه به دوچرخه سواری در استان معطوف به خود شهر کرمانشاه بوده و کمتر به شهرستان ا توجه شده است، بنابراین برای فعال کردن دوچرخه سواری شهرستانها طی ماه های آینده تورهای منطقه ای را در شهرستان های مختلف استان برگزار خواهیم کرد.

محمودی در ادامه به رویکرد هیات دوچرخه سواری کرمانشاه در بحث استعدادیابی نیز اشاره کرد و گفت: بنا داریم برای پشتوانه سازی قهرمانانی که اکنون در دوچرخه سواری کرمانشاه داریم و توجه به بحث قهرمان پروری، در آینده ای نزدیک در همه شهرستان ها برنامه استعدادیابی ها را اجرا کنیم .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انجمن های ورزشی جنجال ورزشی رقابت های بین المللی رقابت های کشوری هیات دوچرخه سواری کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۰۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سن مناسب برای انجام تست دیابت

اعظم کوه‌کن، با بیان اینکه جامعه نسبت به بیماری دیابت آگاهی کافی و لازم ندارد،  گفت: بسیاری از افراد جامعه نمی‌دانند که بهترین سن و زمان مناسب برای انجام تست دیابت  چه موقع است. با توجه به شیوع روزافزون دیابت و براساس دستورالعمل های جهانی، تست غربالگری قند خون از  ۴۵ سالگی به ۳۵ سالگی کاهش یافته، به همین دلیل، افراد بالای ۳۵ سال باید نسبت به انجام تست قند خون اقدام کنند.

وی با اشاره به برگزاری پویش «سلامت غربالگری دیابت و فشار خون بالا» طی سال گذشته از سوی وزارت بهداشت، افزود: با توجه به اینکه میزان شیوع دیابت در کشور زیاد است، مسئولان باید به این مهم توجه کنند. نتایج حاصل از اجرای این پویش می‌تواند برای برنامه‌ریزی‌های آینده به کار گرفته شود. گام نخست برای کنترل و پیشگیری از چاقی، دیابت و فشار خون در جامعه، برنامه‌ریزی صحیح کشوری در حوزه سلامت و تغییر سبک زندگی آحاد جامعه است.

کوه‌کن ادامه داد: همچنین اطلاع‌رسانی وآگاهی‌بخشی به مخاطبان  از اهمیت و اعتبار فراوانی برخوردار است. در این خصوص افراد مستعد دیابت که شامل افراد با تغذیه نادرست، زندگی کم تحرک، خویشاوندان درجه اول مبتلا به دیابت باید نسبت به انجام تست قند خون تشویق شوند و در این زمینه باید اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی از طریق «رسانه‌های عمومی» و «آموزش و پرورش» در مجامع عمومی صورت گیرد و این باور که چاقی یک بیماری است و سلامتی را تهدید می‌کند، در ذهن جامعه نهادینه شود. در این راستا لازم است برنامه‌ریزی‌های مناسب برای پیشگیری و کنترل فراهم شود؛ به نحوی که مراکز آموزشی معتبر درباره دیابت و برای بیماران دیابتی و خانواده‌ها در تمام شهرها وجود داشته باشد. 

وی درباره ضرورت برنامه‌ریزی برای بیماران دیابتی گفت: به طور کلی می‌توان گفت اقدامات لازم برای پیشگیری و کنترل بیماری دیابت را در ۳ بخش می‌توان متمرکز کرد؛ گام نخست، آموزش همگانی و مردمی و روز آمد کردن دانش پزشکان و گام دوم، دسترسی به تجهیزات، داروها و فناوری روز حوزه دیابت و سومین گام، اقدامات موثر است؛ منظور این است که مراکز درمانی به صورت جامع‌نگر به درمان چاقی و دیابت توجه کنند؛ یعنی فقط دارو تجویز نکنند بلکه باید با مشاوره رو در رو با افراد دیابتی و خانواده‌ها بار تحمیل بر جامعه و کشور را کاهش داد. مشاوره‌های لازم با بیماران از جمله سیاست‌های تاثیرگذار مثبت است که پذیرش بیماری برای بیماران و اطرافیان را فراهم می‌کند. اجرای این برنامه‌ها به پشتیبانی وزارت بهداشت و دولت نیاز دارد. 

این متخصص با بیان اینکه بررسی وضعیت مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی بیانگر این است که آموزش یک حلقه مفقوده در ارتباط با دیابت به حساب می‌آید، افزود: به طور مثال، برخی از افرادی که به دیابت مبتلا هستند اطلاعی درباره میزان قند ناشتا یا قند ۲ ساعته ندارند؛ مشاهده می‌شود در پاره‌ای موارد حتی افراد تحصیل‌کرده نسبت به میزان قند خون خود بی‌اطلاع هستند. برنامه‌های مربوط به دیابت باید به صورت فصلی یا ماهانه انجام شود؛ به نحوی که عموم مردم نسبت به بیماری دیابت آگاهی داشته باشند. هنگامی که مردم نسبت به دیابت آگاهی داشته باشند، دانش عمومی افزایش می‌یابد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سنگ جدید اینبار برای دوچرخه برقی؛ شرط محال برای استفاده زنـان!
  • جلسه هماهنگی مسابقات تور بین المللی دوچرخه سواری خزر
  • ملی پوشان دوچرخه سواری کوهستان ایران بدرقه شدند
  • برگزاری مجمع انتخابات هیات کشتی کهگیلویه و بویراحمد
  • توسعه و پیشرفت بی سابقه بولینگ و بیلیارد لرستان
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • جشنواره «شو سواری» اسب کُرد در سقز
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • دوچرخه سواران قزوینی راهی مسابقات قهرمانی آسیا می‌شوند
  • رکابزنی مسیر مهریز تا مشهد با شعار ورزش و سلامتی، کتاب و دانایی