Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید پورانوری عضو هیات علمی دانشگاه شریف و از اعضای این استارتاپ روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرانا در خصوص این محصول فناورانه گفت: الکترودهای جوشکاری قلیایی یکی از معروف ترین الکترودهایی است که در صنعت فولاد استفاده می شوند و به الکترودهای کم هیدروژن معروف هستند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از چالش هایی که در جوشکاری فولاد به ویژه فولادهای با استحکام بالا وجود دارد، موضوع تِرک سرد هیدروژن است که ناشی از وجود این عنصر در محیط  بوده که به داخل مناطق اطراف جوش نفوذ می کند و باعث ترکیدگی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محقق با بیان این که یکی از بهترین و کم هیدروژن ترین الکترودها، الکترودهای قلیایی هستند، افزود: این الکترودها یک چالش بزرگ دارند و این که جاذب بسیار خوبی برای رطوبت هستند یعنی وقتی از بسته بندی خود خارج می شوند تا مدت زمان مشخصی قابل استفاده بوده و بعد از آن باید ملاحظات خاصی برای استفاده مجدد از آنها داشته باشیم.

پورانوری ادامه داد: این امر مشکلات بزرگی در صنایع جوشکاری به دلیل ایجاد عیوبی چون ترک هیدروژنی، تخلل و اسپارک ایجاد می کند و باعث تخریب سازه می شود.

وی یادآور شد: به هین منظور، صنایع با شرایط محیطی مرطوب نیاز به الکترودهایی کارآمد با همان مشخصات فنی اما مقاوم در برابر جذب رطوبت و آب دارند بنابراین ما با به کارگیری فناوری نانو در محصول خود با ایجاد شرایطی مطلوب و ایجاد پوشش آبگریز پلیمری روی الکترود، عیوب فوق را مرتفع کردیم.

وی با یادآوری این که الکترودهای قلیایی مقاوم درجذب رطوبت در دنیا تنها توسط چند شرکت و با قیمت های بالا ساخته می شوند، افزود: در کشور در این زمینه تولید کننده نداریم، ما توانستیم با استفاده از توان متخصصان داخلی در این استارتاپ با استفاده از یک روش ابداعی  بر اساس ذرات نانو سیلیکا، سطح الکترودهای قلیایی را هم از نظرجذب فیزیکی رطوبت محدود کردیم و هم سطح آن را آبگریز، بنابراین جذب رطوبت آن خیلی خیلی کم شده است.

این فعال در عرصه استارتاپ همچنین اظهارداشت: پوشش کاری موفقیت آمیز نانو ذرات سیلیکا روی الکترود جوشکاری پایه فولادی به طور یکنواخت و بدون عیوب، ۱۱۰ درجه آبگریز زاویه تماس، عدم تغییر در خواص کششی الکترود قبل و بعد از پوششکاری، افزایش قابل ملاحظه جذب انرژی ضربه در دمای محیط پس از پوشش کاری (افزایش از ۱۴۸ تا ۲۰۰ ژول) و تغییرنیافتن در جذب انرژی ضربه در دمای پایین (منفی ۶۰درجه سانتی گراد) پس از پوشش کاری از جمله قابلیت های این محصول فناور است.

پورانوری یادآور شد: بر اساس استاندارد انجمن فیزیک آمریکا، جذب رطوبت الکترودهای معمولی حدود ۸ دهم درصد وزنی است و الکترودهای مقاوم در برابر رطوبت گریدهایی هستند که ۴ دهم درصد وزنی رطوبت جذب می کنند، اما الکترودی که موفق به تولید آن شدیم جذب رطوبت آن زیر۲ دهم درصد وزنی رطوبت دارد و با نصف قیمت نمونه خارجی آن درحال حاضر نمونه آزمایشگاهی آن عرضه شده است.

وی با بیان این که این محصول تولید شده  است اما درمرحله جذب سرمایه گذار هستیم، گفت: در حال حاضر در بازار داخلی چنین گرید داخلی از الکترود با جذب رطوبت وجود ندارد.

برچسب‌ها فولاد فناوری نانو استارتاپ دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فولاد فناوری نانو استارتاپ فولاد فناوری نانو استارتاپ دانش بنیان ها اخبار کنکور جذب رطوبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۲۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت

به گزارش خبرنگار مهر، نرجس بختیار خلج ظهر پنجشنبه در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان اصفهان ضمن ابلاغ پیام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم، اظهار داشت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون اقدامات مؤثری در وزارت کار شده که از جمله آنها ایجاد بیش از ۲.۵ میلیون فرصت شغلی بوده است.

وی ادامه داد: نرخ بیکاری از ۹.۶ درصد در زمان آغاز به کار دولت سیزدهم اکنون به ۸.۱ درصد کاهش یافته است.

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بانوان و خانواده با اشاره به ایجاد فرصت شغلی برای ۸۱ هزار نفر مددجوی بهزیستی، افزود: در این مدت همچنین سامانه یکپارچه تسهیلات اشتغال ایجاد شده و رشد ۳.۵ درصدی شاغلان شرکت‌های تعاونی را شاهد هستیم.

بختیار خلج به تسویه تسویه بدهی یکهزار و ۶۰ میلیارد ریالی بیمه تأمین اجتماعی پس از سال‌ها انباشت در دولت‌های قبلی توسط دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: در این دولت ۱۷۵ هزار جرایم ناشی از بدهی بنگاه‌های اقتصادی در راستای اشتغال زایی مشمول بخشودگی شدند.

وی با بیان اینکه ۱۳ قلم داروی جدید تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار گرفت، به افزایش ۴۰ درصدی پوشش بیمه عشایر و روستایی به ویژه زنان اشاره کرد و افزود: در همین راستا یک میلیون و ۱۳ هزار نفر تحت پوشش بیمه عشایر و روستایی قرار گرفتند و ۴۰۰ تعاونی مصرف ایجاد شد.

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بانوان و خانواده اضافه کرد: یا اجرای طرح فجرانه ۲۰ میلیون خانوار با جمعیت ۶۰ میلیون نفر مشمول کالابرگ فجرانه با تمرکز بر کالاهای اساسی شدند.

بختیار خلج با بیان اینکه حوادث شغلی در کشور کاهش ۱۴ درصدی داشته است، افزود: در دولت سیزدهم ۲۹۳ تعاونی مسکن کارگری در ۲۵ استان کشور تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه ۱۲۰ هزار کارگر نخبه در جشنواره امتنان شناسایی شدند، خاطرنشان کرد: این جشنواره امسال با افزایش ۲۵ درصدی مشارکت مواجه بود به طوری که ۵۰ هزار و ۷۵۲ نفر در این جشنواره شرکت کردند و در سطح ملی ۲۶ نفر کارگر نخبه در حوزه خدمات، کشاورزی و صنعت معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم از برگزیدگان سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان تقدیر شد.

کد خبر 6095011

دیگر خبرها

  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • علم و فناوری دانشمندان ایرانی عامل موفقیت عملیات «وعده صادق» بود
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد
  • ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن آسیب می رساند
  • پیش بینی قیمت الکترود در سال ۱۴۰۳
  • هوش مصنوعی ادوبی ویدیو‌های تار را ۸ برابر واضح‌تر می‌کند
  • حساب نانو آلپاری [راهنمای موفقیت در “binary option”]
  • محدودیت؛ یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • نخستین کاوش محققان ایرانی در عمق ۲ هزار متری دریای عمان