Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حسین شهدادی، معاون امور بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی بندر چابهار در کمیسیون حمل و نقل و ترانزیت اتاق بازرگانی مشهد گفت: ظرفیت‌های ایجاد شده در بندر چابهار میتواند برای حمل کالا‌ها از خراسان رضوی موثر باشد. معتقدیم ظرفیت‌های به وجود آمده در چابهار باید با ظرفیت‌های حمل و نقلی در کشور گره بخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لزوم صدور سند جامع حمل و نقلی در بندر چابهار

او درباره مبحث کنوانسیون تیر و عضویت در آن افزود: شاید بالغ بر ۱۰ بار این پیشنهاد را به دستگاه‌های تصمیم گیر داده ایم که وقتی در حمل و نقل چند وجهی کار میکنیم، باید سند جامع حمل و نقلی برای حمل کالا صادر شود؛ این اتفاق حداقل برای کشور‌هایی که در تفاهم نامه‌ای مشترک کار میکنند، باید بیفتد. وقتی کالا وارد گمرک چابهار میشود، توسط شرکت حمل و نقل کننده به گمرک اظهار می‌شود که این برای صادرکننده کالا با نگرانی همراه است.

معاون امور بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی بندر چابهار ادامه داد: هم اکنون در مرز میلک پل دوم برای عبور کامیون‌ها تثبیت شده، اما طرف افغانستانی آمادگی لازم را ندارد.

شهدادی درباره سرمایه گذاری در چابهار نیز بیان کرد: وقتی ریل به بندر وارد می‌شود، ناگزیر از این هستیم که ترمینال‌های مخصوص برای برخی کالا‌ها مثل غلات، سوخت و گوگرد داشته باشیم. هر شرکت بخش خصوصی که در این زمینه بخواهد ورود کند، ما حاضریم همکاری کنیم. به مجرد اینکه ریل چابهار راه اندازی شود، شرکت‌هایی که برای ایجاد ترمینال ریلی آن اعلام آمادگی کرده اند، اقدام میکنند.

او در پاسخ به موضوع خطوط منظم کشتیرانی در مسیر بندر چابهار تصریح کرد: نباید به ساخت بندر و تامین تجهیزات اکتفا کنیم و باید به خطوط منظم کشتیرانی بپردازیم. تخفیفاتی برای راه اندازی خطوط منظم هدفگذاری شده است. خوشبختانه هم اکنون سه خط کشتیرانی بزرگ در چابهار در حال فعالیتند، اما دغدغه‌ای که این خطوط دارند، بار است. خطوط کشتیرانی هر ۱۰ روز یکبار از چابهار برای ترانزیت کالا حرکت میکنند. شاخص‌ها نشان میدهد که مسیری که طی میکنیم با وجود دغدغه‌ها و مشکلات، آینده‌ای امیدوار کننده دارد.

معاون امور بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی بندر چابهار درباره کاهش هزینه‌ها در مسیر این بندر تاکید کرد: بهتر است فعالان حوزه حمل و نقل خراسان با هم صنفان خود در بندر چابهار ارتباط برقرار کنند، چون تا جایی که میدانیم دو شرکت حمل و نقلی در حوزه کشتیرانی فعالیت می‌کنند و تماس دو طرف با یکدیگر شاید در کاهش هزینه‌ها هم اثرگذار باشد.

شهدادی در موضوع تعارض منافع کشور‌هایی که از چابهار استفاده می‌کنند، اظهار کرد: هیچ تعارض منافعی بین کشور‌ها وجود ندارد و اتفاقا ظرفیت خوبی در بندر چابهار برای جلوگیری از تعارض وجود دارد.

او افزود: محدودیتی برای ورود کشتی به چابهار وجود ندارد، اما نگرانی در تامین بار است. در حال حاضر به طور متوسط هر ده روز، کشتی کانتینری با مبدا و مقصد هند و دبی وارد بندر چابهار می‌شود و امکان حمل کالا‌های رفت و برگشتی صادراتی و وارداتی و ترانزیتی وجود دارد.

معاون امور بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی بندر چابهار با اشاره به تاکید بسیار هندوستان بر بندر چابهار، تصریح ادامه داد: هندی‌ها بر استفاده از این مسیر مصر هستند. شرکت‌های بزرگ هند که کار لجستیکی در سه حوزه حمل و نقلی ریلی، دریایی و جاده‌ای می‌کنند، برنامه‌ای برای انتقال چای و برنج از بندر چابهار به روسیه دارند.


انتهای پیام//ف. ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل کالا واردات و صادرات کشتیرانی گمرکات بندر چابهار حمل و نقلی حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۲۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک

تین نیوز

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مزیت‌ها و قابلیت‌های یک بندر موفق باید به گونه‌ ای طراحی، اجرا و مدیریت شود تا زمینه ارتباط حمل و نقل چند وجهی با تاکید بر دو قید اصلی «کاهش هزینه» و «مدیریت هزینه» فراهم شود، از ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده ای نزدیک خبر داد.

به گزارش تین نیوز از اداره کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان قاسم عسکری نسب در خصوص مطالعات شبکه داخلی ریل بندر شهید بهشتی چابهار گفت: با اضافه شدن زیرساخت‌های حمل‌ونقل ریلی در افق پایان فاز دوم توسعه بندر، ظرفیت این بندر به بیش از ۲۲ میلیون تن کالا در سال خواهد رسید و می‌تواند سهم کشور ایران را در حوزه جابه‌جایی کالا و مسافر به نحوه چشم گیری ارتقا دهد.

عسکری نسب با اشاره به موقعیت بندر چابهار به دلیل قرارگیری در خارج از تنگه هرمز و خلیج فارس و توجه ویژه به این بندر استراتژیک علی‌الخصوص در برنامه هفتم توسعه کشور خاطرنشان کرد: یکی از مولفه‌های توسعه بندر چابهار اتصال این بندر به شبکه سراسری ریلی است.

معاون فنی و مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی استان نیز ضمن اشاره به سرعت بالای اجرای پروژه ۶۸۲ کیلومتری ریل چابهار به زاهدان گفت: پروژه خط ریلی استان در حوزه شهرستان خاش به مرحله بهره‌برداری رسیده و در حوزه ایرانشهر، سرباز و چابهار با پیشرفت بسیار خوبی در حال اجرا است.

هادی مؤمنی اضافه کرد: مطالعات شبکه ریلی بندر شهید بهشتی با رویکرد ریل پایه نمودن بندر چابهار توسط سازمان بنادر و دریانوردی آغاز شده است و مطابق زمان‌بندی تا پایان امسال تکمیل و پس از تصویب وارد فاز اجرایی خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا
  • وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک
  • صادرات بیش از یک میلیارد ریال محصولات چاپی غیر کتاب از خراسان رضوی
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • آتش سوزی ۲ فروند لنج در بندر شهدای هفت تیر چابهار
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • آتش‌سوزی ۲ فروند لنج در بندر شهدای هفت تیر چابهار/ یک نفر فوت کرد
  • آتش‌ سوزی ۲ فروند لنج در چابهار؛ یک نفر فوت کرد
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود