Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@18:35:29 GMT

راهکار محسن رضایی برای لغو تحریم ها

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۵۲۷۹۵

راهکار محسن رضایی برای لغو تحریم ها

انتخاب: دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه "مهمترین سیاست‌ها در این شرایط خنثی کردن تحریم‌ها است" گفت: در این راستا باید دولت آمریکا را وادار کنیم که دست از تحریم‌ها بر دارد.

محسن رضایی عصر امروز در جمع خبرنگاران ‌با بیان اینکه استان بوشهر دارای ظرفیت‌های بزرگی برای اقتصاد بومی و ملی است اظهار داشت: اکنون استان بوشهر به نفت، گاز و فعالیت‌های خیلی محدود خلاصه شده در حالی‌که ظرفیت‌های ناشناخته و شناخته شده بزرگی در کرانه، پسکرانه و پیشکرانه در سواحل خلیج‌فارس دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام از تدوین سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه کشور خبر داد و بیان کرد: در آستانه تدوین سیاست‌های کلی برنامه هفتم باید از ظرفیت نخبگان استفاده شود.

وی استان بوشهر را پیش‌قراول سیاست‌های کلی توسعه دریا محور دانست و بیان کرد استان بوشهر می‌تواند در توسعه سیاست‌های دریامحور می‌تواند نقش خود را در اقتصادی ملی افزایش دهد.

رضایی با بیان اینکه اقتصاد ملی نباید اقتصادهای بومی و محلی را استثمار کند تاکید کرد: اقتصاد ملی از طریق آبادانی اقتصادهای بومی و محلی باید آباد شود در غیر این‌صورت در اقتصاد ملی با تعارض و تناقضی مواجه می‌شویم و همه چیز به نفع دولت رقم زده می‌شود و زندگی مردم و شهرها و استان‌های خارج از تهران روز به روز ضعیف‌تر می‌شوند و یا سرعت پیشرفت آنها کند می‌شود

وی تاکید کرد: باید اقتصاد ملی دست از استثمار اقتصادهای بومی بردارد و آبادانی خود را در آبادانی اقتصادهای بومی و محلی ببیند و تلاش می‌شود در سیاست‌ها‌ی کلی تحولی در آینده ایجاد شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مهمترین سیاست‌ها در این شرایط خنثی کردن تحریم‌هاست گفت: در این راستا باید دولت آمریکا را وادار کنیم که دست از تحریم‌ها بردارد که این مهم دو روی سکه محسوب می‌شوند در واقع برداشتن و خنثی شدن تحریم‌‌ها یک روی سکه و جهش و گسترش تولید ملی روی دیگر سکه در راستای تحول اقتصادی است.

رضایی، خنثی کردن تحریم‌ها را مکمل برداشتن تحریم‌ها دانست و تاکید کرد: این دو موضوع نباید به هم گره زد و اقتصاد کشور نباید شرطی کنیم.

وی با بیان اینکه بیش از ۱۵ سال است که اقتصاد ایران شرطی شده است تصریح کرد: در هشت سال گذشته با این سیاست دو بعدی و دو وجهی، سیاست برداشتن و خنثی کردن تحریم‌ها می‌تواند تحولی در اقتصاد کشور ایجاد کند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام سیاست‌های مهم برنامه هفتم توسعه را برشمرد و گفت: برنامه سایبری و استفاده از امکانات وسیع فضای مجازی، ارتقای فرهنگ ملی کشور، توجه به جمعیت، هدایت نقدینگی به سمت تولید، نقش‌‌آفرین موثرتر در نظم منطقه‌ای و بین‌المللی محورهای اصلی سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه است.

رضایی، انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ را مهم و سرنوشت‌ساز دانست و تصریح کرد: در این راستا اهمیت حضور مردم در انتخابات ۱۴۰۰ بسیار مهم و سرنوشت ساز است و می‌تواند دشمنان را مایوس و امید واقعی را به جامعه تزریق کند.

وی، مایوس کردن دشمن و امید آفرینی واقعی را بستگی به مشارکت گستره مردم در انتخابات دانست و بیان کرد: امیدآفرینی به روی کار آمدن دولت کارآمد، قوی، مسئولیت‌پذیر و پاسخگو است که بتواند هم تحریم‌ها را بردارد و خنثی کند و از سوی دیگر امید آفرینی ایجاد و این اعتمادی که بین دولت و مردم تضعیف شده را تقویت کند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر ایجاد ایالت‌های اقتصادی بیان کرد: ایجاد ایالت‌های اقتصادی مورد تأکید قرار گرفته، ولی تاکنون عملی نشده است.

وی افزود: استان بوشهر باید یکی از پایگاه‌های خیزش اقتصادی ملی باشد مشروط به اینکه ساختار اقتصادی آن بازتعریف شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: محسن رضایی آمریکا لغوتحریم ها دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خنثی کردن تحریم ها سیاست های کلی برنامه هفتم استان بوشهر اقتصاد ملی سیاست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۲۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی دهقانی بیان کرد: نام سال با تدبیر رهبر معظم انقلاب به نام جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است و همه باید با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات برای تحقق این شعار و راهبرد مهم تلاش کنیم.

وی با اشاره به اهمیت تولید و نقش آن در رونق اشتغال در خوزستان اظهار کرد: حمایت از تولید همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری و از سیاست‌های کلان قوه قضائیه است، لذا بر همین مبنا، دادگستری استان همچون سنوات گذشته با عزم جدی برای حمایت قضائی از تولید در فرایند‌های قانونی ورود پیدا خواهد کرد.

وی بیان کرد: ارتباط و تعامل بین ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید باید همچنان اولویت کار مسؤولان خوزستان در سال جاری قرار گرفته به نحوی که شاهد رفع موانع تولید و گسترش تولید در واحد‌های تولیدی استان باشیم.

دهقانی با بیان اینکه خوزستان ظرفیت بالایی در زمینه تولید و اشتغال دارد و نباید اجازه داد مشکلات مانع شکوفایی اقتصادی در این استان شود، نشان کرد: انتظار ما این است که دستگاه‌های اجرایی در راستای تحقق شعار سال از تمام ظرفیت خود برای حمایت از تولید استفاده کنند.

وی گفت: در سال گذشته در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۲ مهار تورم، رشد تولید، با ورود به موقع دادگستری و حمایت‌های قضائی ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی استان، ۲۶ هزار و ۳۴۲ نفر کارگر خوزستانی به کار بازگشتند و یا از اخراج آنها جلوگیری شد.

دیگر خبرها

  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • چرا ایران تحریم‌ناپذیر است؟
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • عملیات «وعده صادق» نشان داد جنگ‌هراسی در اقتصاد تاثیرگذار نیست
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است
  • افغانستان در اقتصاد و سیاست رو به پیشرفت است