Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی یک سال اخیر، همه‌گیری ویروس کرونا در جهان، صنعت گردشگری را با چالشی جدی روبه‌رو کرده است.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام لیاناپرواز، در ابتدا بسیاری از کشورها مرزهای خود را به طور کامل به روی گردشگران بستند. بعد از تعیین پروتکل‌های بهداشتی و کنترل نسبی شیوع، گردشگری در برخی کشورها به صورت محدود از سر گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال همچنان سفر به بسیاری از مقاصد گردشگری در شرایط ممنوعیت یا محدودیت سفر در کرونا روبه‌رو است و بالی اندونزی یکی از این مقاصد است.

محدودیت‌های سفر به بالی در کرونا

به بالی سفر نکنید

بر اساس آخرین خبرها دولت اندونزی با هدف کنترل شیوع کرونا و کاهش تعداد مبتلایان، بازگشایی مرزهای این کشور را به روی گردشگران، تا اطلاع ثانوی به تعویق انداخته است.

پیش از این دولت این کشور اعلام کرده بود که محدودیت سفر به بالی تا ۲۲ فوریه ۲۰۲۱ میلادی، برابر با ۴ اسفندماه ۱۳۹۹ خورشیدی ادامه دارد. اما بعد از این زمان نیز این محدودیت‌ها تا کنون تمدید شده است و ادامه دارد.

افراد معاف از ممنوعیت سفر به بالی چه کسانی هستند؟

در حال حاضر فقط برخی گروه‌ها اجازه سفر به بالی دارند که گردشگران جزو این گروه‌ها نیستند. گروه‌هایی که برای سفر به بالی با ممنوعیت مواجه نیستند، باید تمامی پروتکل‌های ویژه بهداشتی اعلام شده از سوی دولت اندونزی را رعایت کنند. گروه‌های مجاز به سفر به بالی عبارتند از:

· دارندگان ویزای رسمی و شهروندی کشور اندونزی

· دارندگان ویزای دیپلماتیک اندونزی

· دارندگان ویزای اقامت کشور اندونزی (VITAS)

· افراد دارای ویزای اقامت دائم یا موقت اندونزی

· افراد دارای ویزای ملاقات با خانواده در اندونزی

· اعضا و خدمه پروازهای بین‌المللی

· دارندگان ویزای تجاری اندونزی

· دارندگان ویزای تحت تایید مراجع ذی‌صلاح در اندونزی

خطرات بهداشتی در بالی

با وجود اعلام محدودیت‌های سفر به بالی از سوی دولت اندونزی، وضعیت شیوع ویروس کرونا در این مقصد گردشگری در شرایطی کنترل شده قرار دارد. میزان شیوع کرونا در بالی نسبت به سایر مناطق اندونزی و حتی نسبت به دیگر مناطق جهان بسیار اندک بوده است.

مقاصد گردشگری در بالی عموما از نوع مقاصد گردشگری در فضای باز هستند. بیشتر رستوران‌ها، کلوپ‌های شبانه و مراکز برگزاری جشن و کنسرت در این جزیره نیز در فضای باز قرار دارند. از آنجا که شیوع کرونا بیشتر در محیط‌های بسته رخ می‌دهد، در صورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی، امکان ابتلای مسافران بالی به کرونا اندک است.

با همه این احوال، مقامات اندونزی و به ویژه مقامات مسئول در جزیره بالی نشان داده‌اند که عزمی جدی برای کنترل و کاهش ابتلای ساکنان بالی و گردشگران به این ویروس دارند. در این جزیره بسیاری از رویدادهای مذهبی و غیر مذهبی تا اطلاع ثانوی و به دستور فرماندار بالی لغو شده و فعالیت رستوران‌ها، هتل‌ها و کلوپ‌ها در سطح محدودی ادامه دارد.

هنگام بیمار شدن در بالی چه باید کرد

مسافران بالی در صورتی که احساس کنند، ممکن است به این بیماری دچار شده باشند، می‌توانند با شماره ۱۱۲ یا ۲۲۳۳۳۳ منطقه بالی تماس بگیرند. اپراتور این افراد را جریان روند کار قرار می‌دهد و در صورت نیاز در بیمارستان‌های بالی پذیرفته می‌شوند. در جزیره بالی پنج بیمارستان برای رسیدگی به موارد آلودگی به کرونا تعیین شده است. این پنج بیمارستان عبارتند از:

· بیمارستان عمومی سنگله در دنپاسار

· بیمارستان عمومی سانجیوانی در منطقه جیانیار

· بیمارستان عمومی تابانان

· بیمارستان دانشگاه اودایانا

· بیمارستان عمومی بالی ماندارا

قوانین سفر به بالی در دوران کرونا

وزارت بهداشت اندونزی برای گروه‌هایی که اجازه سفر به بالی و مناطق دیگر اندونزی دارند، یک بخش‌نامه رسمی صادر کرده است که افراد این گروه‌ها باید مفاد بندهای آن را رعایت کنند. عنوان این بخش‌نامه “۶ Covid-۱۹ Task Force” است. بعضی از مفاد مهم این بخش‌نامه را با هم مرور می‌کنیم:

· تمامی مسافران اندونزی باید در ابتدای ورود به این کشور، نتیجه منفی آزمایش PCR خود را که نهایتا ۷۲ ساعت قبل از سفر انجام شده و به انگلیسی ترجمه شده است، ارائه دهند.

· تمامی مسافران باید قبل از سفر به بالی اطلاعات هویتی و سوابق بهداشتی خود را در فرم e-HAC به صورت آنلاین ثبت کنند.

· مسافران اندونزی پیش از اقدام به سفر باید فرم درخواست ویزای این کشور را بر اساس اطلاعات نوع و هدف سفر در سایت “https://cekdiri.baliprov.go.id/registration_wna” پر کنند.

· مسافران بالی در بدو ورود در فرودگاه جاکارتا نیز تحت آزمایش PCR قرار می‌گیرند.

· مسافران بالی به مدت پنج روز و تا مشخص شدن جواب آزمایش در قرنطینه قرار می‌گیرند.

· افراد دارای ویزای دیپلماتیک در محل اقامت رسمی خود قرنطینه می‌شوند.

· اگر نتیجه آزمایش PCR مثبت باشد، فرد باید در محلی که از سوی دولت اندونزی تعیین می‌شود، قرنطینه شود و برای درمان در بیمارستان اعلام شده از سوی دولت پذیرفته می‌شود.

· تمامی مخارج آزمایش PCR و قرنطینه ۵ تا ۱۴ روزه به عهده مسافر است.

می توانید برای اطلاع از آخرین اخبار گردشگری، سفرهای داخلی و خارجی و محدودیت های تردد با کارشناسان آژانس هواپیمایی لیاناپرواز در تماس باشید. 

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سفر کروناویروس بیمارستان عمومی دارندگان ویزای مسافران بالی دولت اندونزی سفر به بالی سوی دولت محدودیت ها آزمایش PCR گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۳۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای خواب خوب مقررات بگذارید

آیا شما هم این تجربه را داشته‌اید که شب‌های زیادی را صرف تلاش برای خوابیدن کنید و نگران هستید که خوابتان کافی نیست؟ و حتما می‌دانید که تنها نیستید و بسیاری از افراد این مشکل را دارند.

«مولی اتوود»، استادیار روانپزشکی و علوم رفتاری در دانشکده پزشکی جانز هاپکینز، می‌گوید: شما باید درک کنید که بدنتان به چه چیز‌هایی نیاز دارد و برای اولویت‌بندی آنها نهایت تلاش خود را بکنید و فقط خواب را به عنوان چیزی که می‌توان در زمان بیکاری به سراغ آن رفت، نبینید.

به دنبال روش‌های اثبات نشده برای به خواب رفتن و خواب ماندن نباشید. در عوض، این ترفند‌های ساده را که نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس» به نقل از متخصصان خواب توصیه می‌کند، امتحان کنید.

یک «منطقه حائل» ایجاد کنید

استرس ناشی از کار اجتناب ناپذیر است. سعی کنید یک منطقه حائل بین پایان روز کاری و زمان خواب خود ایجاد کنید.

کارشناسان پیشنهاد می‌کنند حدود یک ساعت قبل از خواب، وظایف شغلی و مسئولیت‌های روزانه را به حال خود رها کنید. ایمیل خود را چک نکنید، صورتحساب‌ها را پرداخت نکنید، کار‌های خانه را انجام ندهید یا بی وقفه در رسانه‌های اجتماعی وقت نگذرانید. درعوض، روتینی ایجاد کنید که در آن یک کتاب بخوانید، به یک سرگرمی بپردازید یا زمانی را با عزیزان خود بگذرانید.

دکتر «آنیس ویلسون»، استادیار عصب شناسی و پزشکی در دانشگاه بیلور می‌گوید: این به ارزش اصلی ذهن آگاهی برمی گردد. هر چیزی که به تمرکز شما کمک می‌کند و تنش زیادی مربوط به فعالیت‌های روز را از بین می‌برد، به خواب بهتر کمک می‌کند.

مراقب آنچه می‌خورید، باشید

خوردن یک وعده غذایی بزرگ درست قبل از خواب می‌تواند خواب شما را مختل کند، بنابراین سعی کنید در ساعات اولیه عصر غذا بخورید.

اتوود گفت: من می‌توانم بگویم خوردن یک وعده غذایی بزرگ به این دلیل بد است که مانند این است که درست قبل از خواب، در زمانی که قرار است همه چیز در حال خاموش شدن باشد، به بدنتان کار بزرگی بدهید تا انجام دهد.

با این حال، خیلی گرسنه به رختخواب نروید. تنقلات حاوی پروتئین یا چربی‌های سالم مانند پنیر، بادام یا کره بادام زمینی را با نان غلات کامل امتحان کنید.

از مصرف کافئین و الکل خودداری کنید

نوشیدن الکل یا اسپرسو بعد از شام ممکن است باعث ایجاد اختلال در خواب شود.

الکل می‌تواند چرخه خواب شما را مختل کند، کیفیت خواب را کاهش و احتمال بیدار شدن بیشتر در نیمه شب را افزایش دهد.

همچنین کافئین محرکی است که تاثیر «آدنوزین» (ماده‌ای شیمیایی که به احساس خواب آلودگی کمک می‌کند) را مسدود می‌کند.

به این دلایل، کارشناسان پیشنهاد می‌کنند نوشیدنی‌های کافئین دار یا گازدار خود را چند ساعت قبل از خواب مصرف نکنید.

استفاده از وسایل الکترونیکی را محدود کنید

نور تلفن‌ها و صفحه‌های کامپیوتری می‌تواند ریتم شبانه‌روزی یا ساعت داخلی بدن را که به طور طبیعی ما را از خواب بیدار می‌کند، با سرکوب ملاتونین که به خواب کمک می‌کند، مختل کند.

متخصصان می‌گویند برای محدود کردن استفاده از وسایل الکترونیکی، نیاز به نظم و اعمال قوانین شخصی دارید.

با یک متخصص صحبت کنید

اگر هیچ روشی جواب نمی‌دهد و بیش از یک ماه است که برای داشتن یک خواب خوب شبانه تلاش کرده‌اید، متخصصان می‌گویند زمان مراجعه به پزشک فرا رسیده است. این امر به ویژه اگر بی‌خوابی در عملکرد کاری یا خلق و خوی شما اختلال ایجاد کند، مهم‌تر به نظر می‌رسد.

آتوود گفت: مهم نیست که چقدر آرامش داشته باشید. در یک نقطه خاص، اگر مقدار قابل توجهی استرس وجود داشته باشد، خواب شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • دیدار سفیر ایران با وزیر کشاورزی اندونزی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • این آژانس فقط پس از برپایی کشور مستقل فلسطین منحل خواهد شد
  • برای خواب خوب مقررات بگذارید
  • اعتراض پناهجویان افغانستانی در اندونزی
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • اعتراض پناهجویان افغان به سرگردانی چندین ساله در اندونزی
  • اندونزی: هیچ عادی سازی روابطی با اسرائیل وجود ندارد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟