Web Analytics Made Easy - Statcounter

استقامت در مسیر و بصیرت عمیق در دین در زندگی حضرت ابوالفضل العباس (ع) مشهود است و امروز جامعه ما بیش از هر زمانی به استقامت در مسیر نیاز دارد، زیرا دشمن در این راه فشارهای زیادی تحمیل می کند و تحریف را در دستور کار قرار داده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، حضرت عباس (ع) فرزند امیرالمومنین علی علیه السلام و فاطمه کلابیه بود که بعدها با کنیه ام البنین شهرت یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عشق و ارادت مادر ایشان به خاندان رسول اکرم (ص) به حدی بود که فرزندان فاطمه (س) را بیش از فرزندان خود دوست می داشت و همین ادرادت در چهار پسر او هم ریشه دوانیده بود، به طوریکه همه آن ها پا در رکاب امام زمان خیوش بودند.

در این میان قمر بنی هاشم که بزرگترین فرزند بانو ام البنین بود ولایت پذیری و اطاعت بی چون و چرا از امام زمان خویش، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) داشت که همین صفت او را به والاترین جایگاه ها رساند.

ولایت پذیری شالوده اصلی دیگر فضایل و صفات آن بزرگوار را تشکیل داد، به طوریکه از جان شیرین خود و برادرانش برای دفاع از دین خدا و اطاعت از فرمان امام زمان خویش گذشت.

بر این اساس، قمر بنی هاشم الگوی اطاعت بی چون و چرا از مولا و امام زمان خویش شناخته می شود، او که در دامان مادری دوستدار خاندان عصمت و طهارت پرورش یافته و فرزند امیرالمومنین علی علیه السلام است و از سیره آن حضرت پیروی کرده قدر مسلم ولایت مداری را به بالاترین حد رسانده است.

در حقیقت، پذیرش ولایت امام زمان و پیروی مطلق از حجت الهی، حرکات حضرت عباس را نه تنها در روز عاشورا، بلکه قبل از آن جهت داد، به گونه ای که بسیاری از مردم برای گشودن گره های زندگی به ایشان توسل می کنند و از باب الحوائج استمداد می طلبند.

بصیرت عمیق در دین و استقامت در مسیر؛ ویژگی های برجسته علمدار کربلا

حجت الاسلام عیسی بزمانی، امام جمعه ایرانشهر و کارشناس مسائل مذهبی در این زمینه به خبرنگار ما بیان کرد: روز چهارم شعبان به نام حضرت ابوالفضل العباس (ع) علمدار کربلا است و در زندگی ایشان 2 نکته سرآمد بود.

وی ادامه داد: یکی بصیرتی است که در زندگی علمدار کربلا مشاهده می کنیم و در زیارتنامه ایشان و کلماتی که امام سجاد (ع) در وصف این حضرت بیان می کند: خدا رحمت کند عمویمان عباس را که بصیرت عمیقی در دینش داشت.

کارشناس مسائل مذهبی اظهار کرد: امام صادق علیه السلام هم تعبیر زیادی از بصیرت حضرت اوالفضل العباس دارد که محوری ترین موضوعی که در زندگی ایشان مشاهده می کنیم شناخت شرایط و در رکاب امام زمان خویش ماندن  و در مسیر او گام برداشتن است.

بزمانی خاطرنشان کرد: در عین حالی که امان نامه از لشکر دشمن دریافت کرد، اما از امام زمان خویش جدا نشد و آخرت را بر دنیا و چند صباحی بیشتر زنده ماندن ترجیح داد.

وی اظهار کرد: نکته دوم که در زندگی این حضرت استقامت در مسیر است، خیلی ها ممکن است شروع زیبایی از هدایت و سعادت را داشته باشند، اما دوام و بقا و استقامت در مسیر مهم تر از شروع آن است.

امام جمعه ایرانشهر تصریح کرد: همانگونه که بسیاری از افراد در صدر اسلام در رکاب حضرت امیرالمومنین (ع) بودند اما سعادتمند نشدند، زیرا در شاهراه هدایت ثابت قدم نماندند.

بزمانی بیان کرد: در زندگی حضرت عباس این موضوع را مشاهده می کنیم که در عین حال که دارای بصیرت عمیق بود تا آخرین لحظه ثابت قدم در این مسیر ماند و جان فشانی کرد.

وی اظهار کرد: قمر بنی هاشم برادرانش را قبل از شهادت خود تشویق به حضور در میدان می کرد تا پیش از او شهید شوند که نقل می شود این کار برای اجر معنوی و ثواب دیدن شهادت برادر و اطمینان از پا به رکاب بودن برادران تا آخرین لحظه انجام شد.

کارشناس مسائل مذهبی گفت: استقامت در مسیر در زندگی حضرت ابوالفضل العباس (ع) مشهود است و جامعه ما هم باید این نکته را در نظر داشته باشد، امروز جامعه ما بیش از هر زمانی به استقامت در مسیر نیاز دارد.

بزمانی عنوان کرد: زیرا دشمن در مسیر فشارهای زیادی تحمیل می کند و تحریف را در دستور کار قرار داده است، تنگناها در عرصه های مسیر دیده می شود که راه آن استقامت در مسیر است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ابوالفضل العباس استقامت در مسیر امام زمان خویش بصیرت عمیق بنی هاشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۳۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین زمان برای مسواک زدن چه وقتی است؟

به گزارش خبرآیلاین، هر روز صبح چه کارهایی می‌کنید؟ برای سرحال شدن می‌دوید و بعد دوش آب سرد می‌گیرید؟ پیش از بیرون آمدن از رختخواب سه بار زنگ ساعت را خاموش می‌کنید؟ هر کس روز خود را به نحوی شروع می‌کند اما ویدیویی در تیک تاک که می‌گوید همه باید بخشی از مناسک صبحگاهی را شکلی مشخص انجام دهیم، بارها دیده شده است.

آنا پترسون از اسکس، درمانگر دندان است. (از کارکنان بخش بهداشت و درمان که برخی کارهای ساده‌تر دندانپزشکی را انجام می‌دهد) پترسون در ویدیویی که در صفحه کاری‌ خود در تیک‌تاک منتشر کرده است می‌گوید که هرگز نباید دندان‌ها را بعد از صبحانه مسواک زد، بلکه همیشه پیش از آن باید این کار را انجام داد.

به گزارش همشهری آنلاین، او در توضیح این مسئله به دنبال‌کننده‌های (فالوئر) خود می‌گوید: «برای این توصیه‌ام دو دلیل دارم: وقتی صبحانه می‌خوریم، دهانمان اسیدی می‌شود. اگر دندان‌ها را پس از صبحانه مسواک بزنیم، در واقع دندان‌ها را بیشتر به این اسید آغشته می‌کنیم و این باعث از بین رفتن مینای دندان‌ها می‌شود. ضمنا مسواک زدن پیش از صبحانه از دندان‌ها در برابر غذایی که می‌خواهیم بخوریم محافظت می‌کند.»

رهنمودهای او توصیه شرکت خمیر دندان «کولگیت» را که اعلام کرده بود مسواک زدن پس از خوردن غذا «گاهی» بر مینای دندان اثر منفی دارد، تایید می‌کند.

شاید این خبر آن دسته از افرادی را که گمان می‌کردند مسواک زدن پس از صبحانه بهتر است زیرا دندان‌ها را از شر بقایای غذایی که خورده بودیم خلاص می‌کند، غافلگیر کرده باشد.

در بخش نظرات این ویدیو یکی از دنبال‌کنندگان نوشته‌ است: «همه دندان‌پزشکان با این حرف موافق نیستند. بعضی از آنان می‌گویند اگر مسواک زدن ۳۰ دقیقه پس از خوردن یا نوشیدن باشد، ایرادی ندارد.»

گروه بهداشتی بوپا نیز اعلام کرده است که اگر می‌خواهید پس از غذا خوردن مسواک بزنید، بهتر است دست‌کم یک ساعت صبر کنید تا بزاق فرصت داشته باشد اسیدهایی را که غذا در دهان ایجاد کرده است، خنثی کند.

در تارنمای سازمان ملی خدمات بهداشتی در مورد مسواک زدن پیش یا پس از صبحانه رهنمود خاصی داده نشده است. در این تارنما توصیه شده است برای حفظ بهداشت دهان و دندان همواره دو بار در روز، هر بار حدود دو دقیقه، دندان‌ها را با خمیردندان فلورایددار مسواک بزنیم.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900363

دیگر خبرها

  • ساخت فیلم «عشق آباد» با محوریت امام رضا (ع) و فرهنگ رضوی
  • حرف‌های مهم سرمربی استقلال با چپ‌پای آبی‌ها
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • بهترین زمان برای مسواک زدن چه وقتی است؟
  • اجرای ۴۲۵ میلیارد تومان طرح آبرسانی در روستاهای لرستان
  • هدفم شکستن رکوردهای استقامت ایران است
  • زندگی سالم و دیندارانه با مشاوره اسلامی
  • کتاب «برای قلب های شکسته» منتشر شد
  • مهمترین چالش امروز نظام ما با دشمن جنگ ترکیبی و ‏ادراکی است
  • خبرنگاران جنگ ترکیبی دشمن را با جهاد تبیین روشنگری کنند