Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- "پایگاه خبری دیلی بیست" در گزارشی، به انتخابات آتی در اسرائیل (در تاریخ ۲۳ مارس ۲۰۲۱) پرداخته و به طور خاص نسبت به این مساله هشدار داده که کاهشِ قابل توجهِ اقبال عمومی به "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر اسرائیل موجب شده تا وی نسبت به بحران آفرینی و ایجاد تنش‌های پساانتخاباتی، بیش از پیش تحریک شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امری که عملا رژیم اسرائیل را در آستانه یک بحران تمام‌عیار سیاسی قرار داده است.

«انتخابات ۲۳ مارس اسرائیل به زودی برگزار خواهد شد و اغلب نظرسنجی‌ها حاکی از تضعیف موقعیت "بنیامین نتانیاهو" نخست‌وزیر فعلیِ رژیم اسرائیل هستند. برخی شواهد و قرائن حاکی از این هستند که نتانیاهو در صورتِ شکست در انتخابات آتی اسرائیل، سعی خواهد کرد تا جنجالی نظیر آنچه ترامپ و حامیانش در تاریخ ششم ژانویه ۲۰۲۱ و حمله به ساختمان کنگره آمریکا (پس از شکست ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا) خلق کردند، ایجاد کند. شاید اساسا حربه جنجال آفرینی، یکی از تاکتیک‌های اساسی نتانیاهو جهت ماندن در قدرت باشد.

به گزارش فرارو، در برهه کنونی، نتانیاهو و جریان‌های همراه با وی، همه جوره سعی دارند تا راه را جهت پیروزی او در انتخابات ۲۳ مارس اسرائیل هموار کنند. در این راستا، گروه‌های افراطی دستِ راستی در اسرائیل تمام سعی خود را انجام داده و می‌دهند تا به کارکنان و تیم شمارش آرا انتخابات اسرائیل نفوذ کنند. "حزب لیکود" نیز که نتانیاهو در آن عضویت دارد، با انتقاد‌های گسترده‌ای به دلیل استفاده شخصی آن از امکاناتی که در اختیار نتانیاهو به عنوان نخست وزیر اسرائیل هستند رو به رو شده است. به عنوان مثال، این حزب از اماکنی که در اختیار نخست وزیر اسرائیل است برای میزبانی از نشست‌های انتخاباتی خود استفاده می‌کند.

حزب نتانیاهو (لیکود) در شرایطی که قویا سعی دارد آرا اعرابِ رای دهنده در انتخابات اسرائیل را (که حدودا ۲۰ درصد از کل آرا را تشکیل می‌دهند) به خود جلب کند، قویا ادعا‌هایی را با این مضمون که اعراب سعی دارند نتیجه انتخابات ۲۳ مارس اسرائیل را به سرقت ببرند، مطرح می‌سازد. نتانیاهو جهت کسب آرا اعراب فلسطینی تا جایی پیش رفت که حتی فرستاده‌ای را نزد تشکیلات خودگران فلسطینی فرستاد و از آن‌ها درخواست کرد تا زمینه را برای او جهت ماندن در قدرت فراهم کنند. جالب اینکه وی همواره از تشکیلات خودگران فلسطینی به مثابه موجودیتی تروریستی یاد می‌کند.

"گیدئون سعر" از اعضای سابق حزب لیکود و رئیس فعلیِ "حزب امید جدید" اسرائیل می‌گوید که نتانیاهو تمامی مرز‌های شرمساری را درنوردیده است. به عقیده وی، نتانیاهو حتی سعی دارد سازمان آزادیبخش فلسطین را نیز جهت تضمین پیروزی خود در انتخابات اسرائیل، با خودش متحد کند. در این رابطه برخی مخالفان نتانیاهو، تحرکاتِ انتخاباتی اینچنینی نتانیاهو را با رسوایی اوکراینِ دونالد ترامپ که بر اساس آن ترامپ مورد استیضاح قرار گرفت مقایسه می‌کنند. آن‌ها می‌گویند که نتانیاهو بدون هرگونه نگرانی دست به یکچنین اقداماتی می‌زند.

اغلبِ نظرسنجی‌های انجام شده در اسرائیل نشان می‌دهند که رای دهندگان اسرائیلی سعی دارند پس از ۱۲ سال حضور نتانیاهو در قدرت، یک تغییر اساسی را ایجاد کنند. بر اساس آخرین نظرسنجی ها، حزب لیکود (حزبِ نتانیاهو) تنها شانس کسب ۲۸ یا ۲۹ کرسی را در پارلمان اسرائیل (کنست) دارد. پارلمانی که در مجموع از ۱۲۰ کرسی تشکیل می‌شود.

"بِن کاسپیت" نویسنده کتابِ "سال‌های نتانیاهو" بر این باور است که اگر نتانیاهو در انتخابات آتی اسرائیل شکست بخورد، حلقه نزدیک به وی سعی خواهند کرد تا شکست او را به زمینه‌ای جهت ایجاد شورش و آشوب در اسرائیل تبدیل کنند. در این راستا وی معتقد است که می‌توان انتظار وقوع حادثه‌ای نظیر آنچه آمریکا در تاریخ ششم ژانویه شاهد آن بود را در اسرائیل داشت. بن کاسیپت می‌گوید که من پیشتر فکر می‌کردم که این مساله غیرممکن است با این حال اکنون متقاعد شده ام که قویا احتمالِ وقوع یکچنین حادثه‌ای می‌رود. به نحو مشابهی بسیاری از گروه‌های منتقدِ نتانیاهو نیز معتقدند که و به دنبالِ ترامپیزه کردنِ انتخابات اسرائیل است و سعی دارد با طرح ادعا‌هایی نظیر به سرقت رفتنِ نتیجه انتخابات، عملا آنچه ترامپ در آمریکا رقم زد را در اسرائیل ایجاد کند. امری که باید با واکنش شدید افکار عمومی و احزاب سیاسی مواجه شود.

البته که حتی اگر واقعا نتانیاهو به دنبال تنش آفرینی باشد، شانس چندانی جهت پیشبرد برنامه‌های خود ندارد، زیرا در ماه‌های اخیر، بار‌ها و بار‌ها حزب لیکود سعی داشته تا حامیان خود را در حمایت از نتانیاهو به خیابان‌ها بکشاند، با این حال در این مساله چندان موفق نبوده است.

جدای از همه این مسائل نباید فراموش کرد که نتانیاهو از جمله رهبران رژیم اسرائیلی است که در دوره حضور خود در قدرت، با اتهاماتِ مکرر مبنی بر فساد و رشوه رو به رو شده است. این مساله کاملا با ادعا‌های وی در نخستین روز‌های حضورش در قدرت که مدام صحبت از حمایت از نهاد‌های اسرائیلی و سیستم قضایی آن می‌کرد، در تناقض است. شاید به همین دلیل باشد که انتخابات ۲۳ مارس اسرائیل را باید نقظه عطفی در کارنامه کاری نتانیاهو به حساب آوریم. انتخاباتی که یا نتانیاهو را در قدرت نگه می‌دارد و یا او را مستقیم به زندان خواهد فرستاد. درست به همین دلیل است که نتانیاهو برای پیروزی در انتخابات اسرائیل، هر آنچه در توان دارد انجام می‌دهد و هیچ خط قرمزی را نیز برای خود قائل نیست.

در این راستا، یک سوال اساسی مطرح است و آن این می‌باشد که اگر نتانیاهو رای کافی را به خود جلب نکرد، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ بن کاسپیت در پاسخ به این پرسش می‌گوید که او ادعای تقلب خواهد کرد و سعی می‌کند با استفاده از گزینه تشکیل دولت‌ائتلافی در اسرائیل، از تبعات احتمالی شکست در انتخابات اسرائیل، بگریزد.

از این منظر، نتانیاهو در صورت شکست در انتخابات اسرائیل، از ناآگاهی افکار عمومی اسرائیل در مورد نظامِ پارلمانی و ائتلافی اسرائیل استفاده خواهد کرد و سعی می‌کند تا جای ممکن، هزینه‌ها را علیه خود کاهش دهد. به طور کلی، بسیاری بر این باورند که حضور ۱۲ ساله نتانیاهو در قدرت، هیچ رهاوردی الا تضعیف اعتماد عمومی به رژیم اسرائیل نداشته و اکنون این رژیم در آستانه یک بحران تمام عیار سیاسی است. باید صبر کرد و دید که آیا نتانیاهو نیز یک فاجعه انتخاباتی را نظیر آنچه ترامپ پس از انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا خلق کرد، شاهد خواهد بود یا خیر. امری که نگرانی‌های جدی را در میان رهبران و سیاستمداران اسرائیلی ایجاد کرده است».

منبع: فرارو

کلیدواژه: بنیامین نتانیاهو اسرائیل انتخابات اسرائیل رژیم اسرائیل نخست وزیر حزب لیکود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۵۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فاطمه حمیدی‌فر رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی در جمع مدیران گروه رشته‌های علوم تربیتی، تکنولوژی آموزشی، آموزش مجازی کشور که در دانشگاه آزاد اصفهان برگزار شد، دانشگاه مطلوب در نسل چهارم را دانشگاه جامعه‌محور و تمدن‌ساز توصیف کرد.

وی عنوان کرد: جامعه دانشگاه آزاد اسلامی سراسر از نظراتی است که اتفاقات ویژه‌ای را رقم خواهد زد و این نشست‌ها به نظارت و بازبینی شرایط محیطی و ارائه نظرات موثر کمک خواهد کرد.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: امام راحل توجه بسیاری به بحث تربیت و آموزش همراه با تربیت در جامعه داشتند و افرادی در مقام معلمی و استادی باید باشند که در کنار آموزش، مسائل اعتقادی و ارزشی را به نسل جوان ما انتقال دهند.

حمیدی‌فر ادامه داد: ما در جامعه‌ای که دچار شرایط بین نسلی و سیاسی و اطلاعاتی است، قرار داریم و با خانواده‌هایی نوین و مدرن مواجه هستیم که نسبت به گذشته تغییرات بنیادین داشته زیرا جایگاه پدر و مادر به مهد کودک‌ها داده شده است و در این مقطع باید نهادهای آموزشی رویکرد قوی‌تر و محکم‌تری داشته باشند.

وی بیان کرد: نظام‌های ما در دانشگاه آزاد از قبیل نظام‌های علمی، فرهنگی و فناوری است که همه حول نظام تربیتی بوده و متصدی جریانات قوه عاقله است و اگر ما هدف‌های دانشگاه را دنبال کنیم، باید بتوانیم جریانی در حوزه علم بسازیم و انتظار می‌رود که این نظام به جامعه کارآمد و دانا منتج شود.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی ابراز کرد: در نظام فرهنگی ما نیز با توجه به جریانات ارزشی و اعتقادی، جامعه فرهیخته را تربیت کنیم و در نظام فناوری دانایی، متربیان دانشجو و دانش‌آموز را به توانایی آنها در جامعه تبدیل کنیم.

حمیدی‌فر تبیین کرد: راهبردهای اصلی دانشگاه برای تربیت شهروند متخصص، متعهد و خلاق، ایجاد نوآوری‌ها در راستای نیازهای جامعه است و تربیتی را ایجاد کند که دانشجوی فارغ‌التحصیل ما موثر در جامعه باشد و دانشگاه سرآمدی باشد که از انسان‌سازی به جامعه‌پردازی برسد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاهی که می‌خواهد محیط تعلیم و تربیت باشد، باید بسترهای این مسئله را بسازد و فرهنگ این جریان را ایجاد کند و از این طریق، پیاده سازی کند و این نیازمند همراهی متولیان امر تربیت از جمله شما مدیران گروه است.

 رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ما در گذشته با دانشگاه آموزش‌محور همراه بودیم، اما در نسل دوم دانشگاه‌ها، واحد‌ها وارد دانشگاه آموزشی و پژوهشی شدند و در نسل سوم، شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد شد و دانشگاه در ارتباط با صنعت جریان‌ساز شد که عرضه دانش مهم بود اما در نسل چهارم دانشگاه ها، به دنبال دانشگاه جامعه محور هستیم تا از این جامعه‌پروری به یک جریان تمدن‌ساز و تربیت افراد متعهد و اخلاق مدار و ارزشی برسیم.

حمیدی‌فر عنوان کرد: دانشکده‌های تعلیم و تربیت باید در حوزه‌های آموزش، پژوهش و تربیت در چارچوب‌های اسلامی باشد تا جریانات دانشی و عملیاتی را در زیست بوم ایرانی و اسلامی برده و به همه ذی‌نفعان جهت دهد برای اینکه جریان‌ساز باورهای‌مان باشد.

وی تشریح کرد: ما امروز با چهار چالش در جریان تعلیم و تربیت مواجه هستیم؛ نخست آنکه فقر نگاه جامعه به نظام تعلیم و تربیتی است، چرا که تاکنون تاکید ویژه‌ای بر این مبنا نبوده است و هنوز در رشته‌های تربیتی شاهد کرسی نظریه‌پردازی نیستیم.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: چالش دیگر، ضعف نظام منسجم بومی و اسلامی به مسائل تربیتی و آموزشی است و جنس دروس نظام‌های آموزشی ما در کشور، متناسب با تعلیم و تربیت نیست و سیاست واحدی در این زمینه برای اقدام وجود ندارد.

حمیدی‌فر تشریح کرد: چالش بعدی، نیاز مبرم به ظرفیت‌های کاربردی در تربیت حرفه‌های مرتبط با حوزه تعلیم و تربیت است و گاهی دانش آموختگان ما تنها به صورت نظری با این حوزه آشنا هستند و فضای آموزش و تربیت را تجربه نکرده اند؛ چالش چهارم هم فقدان مدل‌سازی و شاخص‌سازی برای ارزیابی فعالیت‌های آموزشی و تربیتی است و جریانات آموزشی و پژوهشی هر کدام روال خود را پیش می‌برد و شاخصی برای ارزیابی در این زمینه وجود ندارد.

وی افزود: رسالت ما این است که زمینه‌های لازم برای ارتقای دانش، تولید علم و نظریه‌پردازی در حوزه تعلیم و تربیت را فراهم کرده، سپس الگوی مناسب برای تربیت، توانمندسازی و ارتقای شایستگی‌های عمومی، تخصصی و حرفه‌ای منابع انسانی مورد نیاز را طراحی و اشاعه دهیم.

 رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: رسالت دیگر ما، توسعه زمینه پژوهندگی و تقویت روحیه پژوهشی و گسترش دانش، بینش و مهارت‌های منابع انسانی در مدارس و دیگر محیط‌های آموزشی و سپس پایش و رصد مستمر تحولات علمی و فرآیندها در نظام تربیتی و آموزش و پرورش است.

حمیدی‌فر یادآور شد: آخرین رسالت ما، فراهم کردن زمینه‌های لازم برای تولید، گسترش و توسعه فناوری‌ها، نوآوری‌ها و خدمات آموزشی و تربیتی مبتنی بر آموزه‌ها و تعالیم قرآن کریم و اهل بیت(علیهم‌السلام) است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • چالش‌ها و راهکار‌های مشارکت سیاسی آگاهانه
  • رام‌الله: اگر حمایت آمریکا نبود نتانیاهو جرأت به چالش کشیدن قوانین بین‌المللی را نداشت
  • پیری جمعیت امنیت روانی و اجتماعی را به چالش خواهد کشید
  • آیزنکوت: اسموتریچ و بن غفیر تهدیدی برای امنیت اسرائیل هستند
  • نتانیاهو: در زمان حاضر دستیابی به آتش‌بس بعید به‌نظر می رسد
  • نتانیاهو: در حال حاضر دستیابی به آتش‌بس بعید به نظر می‌رسد
  • کابینه نتانیاهو هزینه زیادی را به ما تحمیل کرد/ طبقه متوسط در حال نابودی
  • برکناری نتانیاهو تنها راه نجات است/ تاکید بر برگزاری انتخابات زودهنگام
  • تظاهرات شهرک‌نشینان برای کناره‌گیری نتانیاهو